Super zaak!!!

Super leuk personeel in Zoetermeer

Snel en compleet.

Product zoals omschreven en een snelle levering

Ik heb de handcrème van paardenmelk gekocht, door het product geen droge handen meer en het plakt niet, zoals beschreven staat. Verder heb ik mijn bestelling snel ontvangen.

Top optijd geleverd produckt zoals verwacht

Nette deken ,goede prijs kwaliteit verhouding

x

Zoals altijd uitstekend geleverd, top!!!

Zoals altijd weer correct geleverd, voor herhaling vatbaar. De Ariat schoenen het 5e paar dat zegt toch genoeg.

Alles perfekt.

Sehr schneller Versand, tolle Ware .....immer freundlicher Kontakt

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Ik werd op de hoogte gehouden van de status mijn bestelling. Bestelling werd vlot geleverd

Supersnelle bezorging

Geweldige service!

Keurig geleverd, goed product

Keurig geleverd, goed product. Jammer dat de levering een aantal dagen duurde, maar wel goed datdit netjes vooraf gecommuniceerd werd.

levering kan beter

Zat mooi en leuk ingepakt, alleen de levering duurde erg lang

Goed product

Snelle levering, goed product. Aanrader

Beloftes die niet worden nagekomen.

Artikel besteld die volgens Divoza binnen 3 werkdagen geleverd zou worden. Na drie dagen telefonisch contact opgenomen omdat het artikel nog niet geleverd was en er werd ons toen verteld dat het artikel onderweg was met de belofte dat het artikel binnen twee dagen (extra dagen dus) bij ons binnen zou zijn. Weer 2 dagen gewacht en nog geen artikel binnen gekregen, dus maar weer gebeld en kregen weer het zelfde antwoord, het artikel is onderweg en zou spoedig bij ons binnen komen. Helaas is dat voor ons dan te laat en is het erg vervelend dat men bij Divosa beloftes doet via hun site en telefonisch die men dan helaas niet nakomt.

Oke

Er stond bij dat de levering de volgende dag geleverd zou zijn, de track en tracé code werkte niet op mijn divoza pagina stond dat er geen bestelling geplaatst werd en kreeg pas een half uur van te voren een mail dat m’n paket tussen .. en .. werd bezorgd

Goed van kwaliteit

Aanrader goed van kwaliteit en snelle levering

Jammer van de late levering (9 dgn na bestelling) zonder kennisgeving.

Leuke aanbieding met 25% korting (6 september actie)! Jammer van de late levering => gisteravond, na 9 dagen, bestelling pas ontvangen, zonder verdere kennisgeving van vertraging.

Fijne service en ruime keus in aankopen !

Prettige service en ruime keuze aan artikelen ! Via de chat fijne begeleiding!

***

de elastiekjes die ik had besteld begonnen na 5min al te breken

Klantenservice kan niets doen om te helpen

Ik woon in ierland in een huis zonder huisnummer. Ik heb dus tijdens mijn bestelling 0 ingevuld omdat ik niet verder kon zonder iets in te vullen. Ik kreeg een bevestiging in het Nederlands en toen opeens een mail in het Spaans. Daarna de mail van FedEx dat het naar nummer 26 gestuurd zou worden. Ik heb direct gemaild met de klantenservice dat dit niet goed gaat komen maar kreeg te horen dat ze het adres niet konden aanpassen. Nadat ik zelf meer dan een uur met FedEx gebeld heb, heb ik er voor kunnen zorgen dat het pakket goed bezorgd is. De klantenservice zei toen dat omdat ik eerder op nummer 26 gewoond heb ze het automatisch weer op nummer 26 zetten. Ik woonde op nummer 26 in Spanje dus dat is totaal niet logisch of normaal om er van uit te gaan dat ik dan in Ierland ook op 26 woon. De klantenservice heeft dus niets gedaan om mij te helpen en krijg ook niet het idee dat het ze wat kan schelen hoeveel werk ik hierin heb moeten steken. Ben verder tevreden met mijn bestelling.

Snel makkelijk

Heel handig

Verzending

Op voorraad, optijd besteld, en toch niet de volgende dag binnen, terwijl het wel beloofd wordt

Complete paardenwinkel

Mijn ervaring is dat ondanks de grootheid en dus het onpersoonlijke randje die t heeft als winkel, de medewerkers vaak hun best doen om het de klant naar de zin te maken. Er zijn weinig artikelen die ze niet hebben (het mocht misschien een merk ontbreken). Qua internet bestelling komt Divoza de lever tijd netjes na!

Niet tevreden

Ik had deellevering aangeduid, heb de bestelde artikelen niet in delen aangekregen, heb moeten wachten tot alles er was en nadat de artikelen geleverd waren zag ik dat ze ook nog eens een verkeerde maat geleder hadden.

Snel, netjes en correct verpakt

Hele snelle levering, mooie producten en netjes verpakt.

Zernikelaan 16

9351 VA Leek