Netjes bezorgd en ontvangen

Prima, elke keer weer

Altijd netjes geleverd, nooit problemen

Fijne stof en past goed!

Stof voelt erg fijn aan. Je hebt extra grip in het zadel.

Super halster

Heel mooi maar ook veilig halster. Valt iets aan de kleine kant

late levering van leverbare spullen

ruim 2 maanden moeten wachten op vliegenspray die overal direct leverbaar is, omdat een ander besteld product tijdelijk niet leverbaar was. Vliegenspray ontvangen als de herfst is begonnen is mosterd na de maaltijd. Dat vind ik slechte service.

Resultaat was een mooie rijbroek

Website werkt soms wat houterig,

Snel en verzorgd

Mijn bestelling werd binnen de 2 dagen geleverd en was goed ingepakt. Goede ervaring.

Ruime keus en snelle levering

Ruime keus en snelle levering Nette verpakking

Duidelijke website, snelle levering

mijn ervaring is altijd goed met divoza, goede service en snelle levering

in een woord goed

alles in een woord te vrede

Te late bezorging

De bestelling was zo geplaatst, postnl bleef de bezorging maar uitstellen. Nog steeds niets ontvangen... Bezoek aan de winkel was sneller geweest

Ik ben best tevreden met mijn 1ste bestelling.

In het begin ging het wat moeilijk met de bestelling plaatsen, maar ja dat heb je met de moderne technologie wel eens. Ik heb dan een mailtje gestuurd en heb heel snel antwoord gekregen en ben heel goed verder geholpen. Een dikke merci daarvoor. Mijn bestelling is netjes en correct afgeleverd, ik vond het alleen een beetje spijtig dat mijn track en trace link niet werkte en was juist per toeval thuis bij de levering. Maar verder geen klachten, doe zo verder zou ik zeggen ;-) ik ben allezins heel tevreden over de snelle levering en mijn aangekochte artikelen.

goede en snelle levering top!!!

Vrolijke (web)shop, met leuk assortiment en personeel.

Leuk assortiment, goede aanbiedingen, het personeel is telefonisch aardig en behulpzaam. De website heeft aandacht nodig wat functioneren betreft, het laden van producten is erg traag, niet alle opties komen gelijk in beeld, ook de levertijd staat niet goed, ik vind 2-3 werkdagen of eind september best een verschil, inloggen duurt lang en ook op mijn persoonlijke account mis is al mijn bestellingen. Zelfs mijn recente bestelling was niet in het account te vinden.

Top quality girth

Exceptional service. Delivered in 5 days from Europe to Australia. Top quality leather girth at very reasonable price . Love it.

Het bestelde product werd snel geleverd en ben tevreden over de aangeboden producten/artikelen.

Keurig te word gestaan en geholpen in de winkel

De winkel ziet er keurig en netjes uit is overzichtelijk en het personeel is vriendelijk ook in deze lastige covid 19 tijd.

Precies wat ik verwachtte

Mooie zadelsteun past perfect over de stal deur mooi stevig materiaal!

Bagger

Binnen vijf minuten zijn alle stiekjes kapot gesprongen uit zichzelf. Had notabene vier zakjes gekocht, kan ik allemaal in de prullenbak gooien dus.

Bestelling de volgende dag keurig verpakt ontvangen.

Super!!

Mooie prijs...en volgende dag in huis..

Personeel met veel ervairing en professioneel

Goede voorlichting van borstel tot zadel

Goed product, bezorgen duurde een week, wat lang maar het was wel duidelijk vooraf.

Snelle en goede service

Snel contact, goede service en snelle levering

Zernikelaan 16

9351 VA Leek