Zeer snelle en goede levering.

Besteld en de vpl g ende dag netjes geleverd. De site is mooi overzichtelijk.

Snelle levering, goede kwaliteit

- Prijs - kwaliteit product (pagony vliegenmasker) zeer goed - snelle levering - uitstekende service (bijbestellen op de bestaande bestelling was zeer vlot geregeld)

super snelle levering!

super snelle levering en zeer goed product!

prima en snelle levering

prima en snelle levering

Super tevreden

Heel tevreden, Snelle service! Product zoals omschreven!!

Excellent

Fast and accurate quality products

Goede website

Makkelijk te bestellen en snelle service. Erg blij met mijn product

Snel geleverd, goed verpakt en fijne producten! Prima dus

prima service

Iets besteld, maat was niet goed. Mijn eigen fout. Retour gestuurd, kreeg onmiddellijk ander artikel thuis. Retour sturen zonder kosten, Antwoordnummer.

Eerste bestelling is gelijk top.

Duidelijke site met goede informatieverstrekking betreffende het onderweg zijnde pakketje. Snelle levering ondanks corona. Kortom top!

Supersnelle levering en de vliegenvallen doen hun werk perfect!

Altijd met een lach terug!

Vriendelijk personeel en worden altijd goed geholpen, gaan nooit terug met lege handen

Goed en snel

levering was netjes en snel! Degelijke dubbele longeerlijn en goeie beugelriemen.

goede en snelle service

NA

Eerste bestelling, zeker niet de laatste !

Het was voor ons de eerste keer dat we bij Divoza besteld hadden. Wat een top service! de tok werd zéér goed verpakt de dag na bestelling reeds geleverd. De dekjes die ik besteld had mét geborduurde naam erop kwam reeds 2 dagen na bestelling toe! Ongelooflijk want op de website werd aangegeven dat dit tot 2 weken kon duren, wat ik ook al niet zo lang vond. Heel mooi werk. super tevreden en ben er zeker van dat mijn dochter het ook geweldig gaat vinden! Ik ga nog een bestelling plaatsen, want heb nu nog wat tijd over voor het haar verjaardag is. een blije klant!!

Goede korting op een perfect product

ARIAT HERITAGE IV PADDOCK ZIP de schoenen die lang mee gaan en heerlijk zitten!!

Simpele en snelle bestelling met levering

Super makkelijk te bestellen met snelle levering en goede update van de bestelling voor levering.

Duidelijke site. Leuke acties. Snelle helpdesk. Groot assortiment.

Probleem zat in de spam, nu opgelost.

Probleem zat in de spam, probleem opgelost.

Breed assortiment met vlotte levertijd

Product dat ik zocht was makkelijk te vinden, snel besteld en ook snel geleverd, ook al stond er dat dit iets langer zou duren. Doordat er bij de producten nauwkeurig staat aangegeven hoe lang de verwachte leverduur is, en deze ook klopt, ben je voor je gevoel niet eindeloos aan het wachten. Goed verwachtingsmanagement heet dat! Daarbij is de mailing heel duidelijk (wat heb je besteld, wanneer komt het etc). En standaard een evaluatie erbij vind ik ook netjes.

Duidelijke advertentie en enorm snel geleverd. Top!

Snelle levering, kleur en materiaal zoals verwacht

Het Pagony Supreme zadeldekje hebben wij besteld in de kleur lime. De kleur is precies de kleur zoals aangegeven. De kwaliteit lijkt ook goed.

Prettig service

Ik ga een grote bestelling geplaatst van stal producten tot aan kleding. De levering kwam snel binnen waarbij alles in een doos zat verpakt. Super fijn omdat het het meest milieu vriendelijk is. De maat en kleur van de rijbroeken zijn juist vermeld. Hierdoor krijg je het verwachte product. Ik ben er super blij mee.

Zernikelaan 16

9351 VA Leek