Service en kwaliteit in één

Fijn is dat je bestelling snel komt en in 1 pakket mijn ervaring elders is dat je bestelling vaak in 3 keer wordt verzonden.

Super Service und top Ware

Wie immer war alles super. Tolle Ware, absolut fairer Preis und schnelle Lieferung. Immer wieder gerne

Snel geleverd, netjes ingepakt

Besser geht es nicht!

Super schneller Versand, auch nach Deutschland, gute Verpackung, top Ware, einfacher Bestellablauf, gerne wieder! !

Goede, fijne en snelle service

Fijne en goede service. Erg tevreden

Erg mooie cap

Verstelbaar en niet te zwaar, cap is in het echt mooier als op de foto!

Super rapide et article conforme à la description

Commande reçue le lendemain super rapide et efficace

Correcte levering!

Stipte en correcte leverig, verpakking proper in orde. Zeer tevreden over de service! Aanrader.

Zoals altijd op en top in orde

Ik bestelde een vliegendeken van Pagony bij Divoza. Binnen 2 werkdagen kreeg ik deze binnen. Helaas was mijn paard er te groot voor, dus heb ik hem in de winkel omgeruild voor een andere maat. Dit hadden ze in 5 minuten geregeld. Super!

Slechte service in de winkel en vervolgens reageren ze niet

In de winkel in Enschede niet geholpen. De dames stonden maar voor de computer met z’n drieën. Ook reageren ze niet op mijn ingevulde contactformulier. Al met al: slechte service

Snel enNetjes verzonden

Het was snel geleverd en een goed product

super snelle bezorging, prima product

niet zo veel meer aan toe te voegen :-)

Je word netjes op de hoogte gehouden per mail

Precies zoals beschreven!

Alles precies zoals beschreven gekomen, vandaag besteld morgen in huis , fijne track en trace! ontzettend blij mee want alles was ook nog super verpakt ! Blij mee

De maat van een br cap stond verkeerd op de site. Snel de goede maat gekregen.

Snelle en correcte levering

Singel besteld met mijn gewonnen kortingsbonnen,makkelijk,snel en correct geleverd!!

Snel bezorgd

Mooi sjabrak van QHP, mooie kwaliteit

Uitstekend!

Snel verzonden en goede, duidelijk service.

Het shirtje is van prima kwaliteit

Shirtje besteld, prima kwaliteit naar viel erg groot uit, levering was niet onwijs snel maar wel prima, duurde 4/5 dagen

Super service!

Ruim aanbod en snelle verzending. Zeker een aanrader!

Super service, goede producten

Er is veel keus, prijs is goed, super service, als je mail stuurt met een vraag heb je snel antwoord.

Hele fijne winkel!

Zowel online bestellen als in de winkel spullen kopen is erg fijn. Vriendelijk personeel, klantenservice helpt graag en pakketjes zijn snel binnen!

Heb alles goed gevonden. Goeie website. Afhandeling was ook zeer goed. Hier bestel ik nog

Zernikelaan 16

9351 VA Leek