Product veel eerder ontvangen dan verwacht

Goede ervaring. Mijn product kwam al de volgende dag ipv de aangegeven 5 tot 7 werkdagen. Ik was aangenaam verrast.

Snelle levering, goede producten

Duidelijke website met productomschrijving. Snelle levering!

ik heb via Duitsland besteld en ook vanuit daar is het een goede service

Veel keuze! En kwaliteit.

Mooie producten en heel veel keuze. Persoonlijke service. Snelle levering. Top!

Snelle en goede service, leuke aanbiedingen en ruim assortimenten

Prima levering

De door mij bestelde singel was pas na 16 juni leverbaar dus helaas heb ik twee weekjes moeten wachten maar dat werd bij het bestellen er ook bij vermeld.

Slecht

Via internet frontriem besteld ontbrak steentje zat ook niet in de zak. Nodig ivm verjaardag dus naar Leek gereden om hem te ruilen. Wilde verzendkosten retour hebben omdat jullie een kapotte frontriem hebben opgestuurd. Dit was niet mogelijk. Dat is geen klantenservice

Keurige bezorging

Supplementen besteld, geen probleem

Prima product goede services

‘Volgende dag in huis’, niet dus.

Nadat ik een bestelling had geplaatst ontving ik een mail dat mijn bestelling de volgende dag in huis zou zijn. Een maand later had ik echter nog steeds niets ontvangen. Na wat heen en weer mailen met de hulpdienst werd mij beloofd dat mijn pakket verzonden zou worden. Ik heb uiteindelijk mijn volledige bestelling pas na TWEE MAAND ontvangen. Ik vind dit absoluut niet kunnen en zal hier dan ook nooit meer iets bestellen.

TOP

zoals ik verwacht had !!!

Altijd top, bestel regelmatig

Ik bestel regelmatig, alles netjes geleverd en leuke acties

Mooi, snel en makkelijk

Zadeldek besteld, deze was er supersnel, is mooi, mooier dan op het plaatje en ik had een kortingscode, die zelfs op de website gemakkelijk was in te vullen. Het bedrag kwam daardoor 5 euro onder het bedrag uit die gesteld werd voor gratis levering, maar de bestelling werd desondanks gratis geleverd. Zeer tevreden!!

zelf woon ik in Nederland maar zijn op de camping in Duitsland, waar heel veel teken zijn. Mmdoor een tip van een vriendin van mij kwam ik op tedax. Deze heb in besteld en oo de camping laten bezorgen. Per ongeluk had ik 2 bussen besteld ipv 1. Gier kreeg ik een mail over of dit wel juist was. Top service dus.

Snel geleverd!

Alles tiptop! Svhuurdeken past perfect en blij met hun likstenen!

Hoefschoenen

Hoefschoenen besteld, Met 25%korting . maatvoering gaat tot 4, bleken te klein, echter kan de fabrikant / leverancier tot maat 6 Leveren. Divoza geeft aan dat ze dit niet voor mij kunnen regelen. Het product zou tevens uit het assortiment gaan. Jammer, geen 25%korting, geen hoefschoenen.

Divoza, primoza!

Snelle levering, netjes verpakt. In 1 woord, geweldig!

Mooie polo’s en ondanks niet op voorraad, toch binnen de 3 dagen geleverd!

Goed geholpen

Mijn producten stonden op de site niet meer voorradig maar na een belletje toch nog kunnen bestellen!! Super blij ermee!!

snelle levering en goed product

Heel erg tevreden over de pagony eczeemdekens. Prima prijs kwaliteit verhouding.

Snelle levering, producten zoals omschreven.

Ik heb mijn bestelling de volgende dag al ontvangen. Alle producten hebben de kwaliteit zoals omschreven was. Al met al tevreden!

Mooie deken

Mooie vliegendeken van pagony zit perfect

Zeer blij paard

Heerlijke deken van bucas! Heel ver over de hals zodat hij zonder bulten het land uit komt! Blij paard, blij baasje!

Ze hebben me super goed geholpen

Netjes afgeleverd alles en goed verpakt jammer dat het niet paste zie er nu totaal vanaf .

Zernikelaan 16

9351 VA Leek