zeer fijne service

hele fijne service, snelle levering en vriendelijke medewerkers (((((-:

Geen communicatie

Na ruim 2 maanden zijn de jodpuhrs dan toch geleverd. Voordat ik tot bestelling overging via de chat gevraagd of de schoenen besteld konden worden omdat ze niet op voorraad waren. Geen probleem was net antwoord. Na 1,5 maand gebeld met klantenservice. Antwoord: tussen nu en 1,5 week zijn de schoenen geleverd. Dat werd nog weer 2 weken later. Storend dat er niet gecomminiceerd is en divosa zo reactief is

vaste waarde op onze stal

snelle levering en goede prijskwaliteit verhouding

Verwachte levertijd was onbekend, maar binnen een week was het binnen. Je wordt goed op de hoogte gehouden via de mail.

Vlotte levering en kwalitatieve producten

Gekocht, bodyprotecter sir Lancelot 8 points, black, maat S. Zeer comfortabele bodyprotecter. Maat valt groot uit, kunt gerust een maat kleiner besteller, maar daar was ik al van op de hoogte, omdat mijn dochter dezelfde heeft, maar dan een maat kleiner. Vlotte levering.

Eerst levering.

Het was de eerste maal dat ik bij jullie bestelde. Ik had ook een mooie pinkster korting op het vliegenhalster dat ik heb besteld. Hehe. Mijn halster was ook snel thuis geleverd.

Fijne online winkel

Goede communicatie en duidelijke service. Bijvoorbeeld als je bestellinf in twee delen wordt geleverd. Prettig om te weten.

super snelle levering

Super mooie Elite rijbroek met snelle levering, top!

Wat een service

Er was iets fout gegaan bij de bestelling, per ongeluk drie keer dezelfde deken besteld. Er werd meteen gebeld met de vraag of dit wel de bedoeling was. Zo fijn!! Want wat moet ik met drie dezelfde dekens voor 1 paard??

Super fijne singel

De singel werd snel geleverd, is duper zacht, fijn voor het gevoelige velletje van mijn paard. En ook nog met een zacht prijsje!

Snelle levering & goede kwaliteit

Divoza heeft een uitgebreid assortiment met zo nu en dan een leuke actie!

Snel en netjes!

Netjes verpakt! Goede omschrijving van producten op de website. Heel tevreden over de producten. Zou deze winkel zeker aanraden.

Snelle levering prima vliegendeken.

Mooie deken. Vooral mooie prijs en hopelijk goede kwaliteit. Waar mijn paard lang plezier van kan hebben.

Bestelling duurde heel lang. Toen ik hierover belde één week na mijn bestelling bleek mijn bestelling niet door verzonden naar het magazijn. 1,5 week later dan eindelijk mijn bestelling. Vond ik jammer want twijfelde om naar een winkel te rijden maar bestellen is tegenwoordig net zo snel..

Geen problemen, fijne ervaring!

Bestelde handschoenen zijn snel geleverd, via de brievenbus maar met track & trace, heel fijn! En een plus dat de verpakking makkelijk volledig recyclebaar is.

Divoza heeft altijd een nette en snelle levering. Hetgeen wat je wenst als je iets nodig hebt voor je grootste viervoetige vriend/vriendin. Ik ben fan en mijn paard ook.

Great seller

Fast shipping

• Você nos recomendaria? sim

Snelle levering dus toppie

Snelle levering en correcte service.

De bestelde bodyprotector snel geleverd. Door de geplaatste reviews bij het artikel, had ik gelijk de goede maat kunnen bestellen. Zeer correct gereageerd op mijn mail na een opmerking met betrekking tot het mislopen van een kortingsactie.

Goede kwaliteit producten, krijgt binnen zoals omschreven/ foto. Snelle levering, leuke prijzen

Fijne webshop met scherpe prijzen

Ruim aanbod tegen scherpe prijzen. Ook staat er op de website veel productinformatie wat het online bestellen vergemakkelijkt.

Goed bestelbaar goed overzicht van bestelde en bestelbevesting ontvangen. Pakje was er ook zo

Goeie service

Een tijdje terug rijlaarzen besteld. Een aantal vragen gesteld en ze hielpen je vriendelijk.

Ondanks "niet voorradig", toch behoorlijk vlot geleverd

Vandaag kreeg Ik de bestelling thuis. Achtergelaten door de pakketdienst op een voor mij logische plek. Nu hoef ik niet weer naar de pakketdienst om het pakket op te halen. Het pakket was te goed verpakt. Een doos in een doos. Jammer van dit extra karton, en dus extra bomen..

Mijn bestelling kon ik goed volgen en hij werd snel geleverd

Zernikelaan 16

9351 VA Leek