Mooie producten voor een superprijs

Super mooie producten voor een nog betere prijs. Snelle levering. Ik ga hier zeker vaker bestellen.

Beetje weinig in de winkel

Ik was jarig geweest in Maart bon van jullie gekregen v 10 euro. Vroeg ik of dat eraf mocht bij de kassa was het net verlopen verteld er zo'n meisje. Pffff ik weet het niet hoor ik koop al bij Divoza sinds 1988..... toen nog alleen in Leek, hoe trouwe klant wil je hebben. Slechte beurt hoor!! Mvg Jessica Mom

Perfect en snel

Voor één van onze pony’s hadden we een vliegendeken in de winkel gekocht en die beviel zo goed, dat we voor een andere pony dezelfde vliegendeken via de web-site besteld hebben. Een dag later was die al binnen en konden we ‘m meteen gebruiken.

Snelle levering!

Ik had zondag iets besteld en dinsdag was het al binnen!

Alles was correct

I can get things that are hard to get in Japan.

There are a lot of cute products and easy-to--use products that I don't have around me. 4stars because the postage is high.

• お勧めしますか? Yes

Snelle levering van beloofde product

Na enig zoeken vonden we een mooi roze chabrak, prijs prima, snelle levering. Het zoeken op de site kon niet in maat, dat vonden we een nadeel

Top producten

Super snel geleverd, het product was ook top!!

Snelle levering ,product is zo als op de foto

Paardrijbroeken voor mijn dochter ,maat klopte en snelle leveringlevering

Geweldig snelle service en een top produkt: flycooler Pagony

Het is een prachtig stevige flycooler in panterprint. Goede bevestigingen incl bilkoorden.

Snelle en correcte levering!

Netjes verpakt en snel geleverd.

Prima service en snelle levering

Bestelling is snel geleverd.

Goed product en snel geleverd!

Volgende dag geleverd niet dus

Ik had dressage boots besteld werd 2 dagen later terwijl er stond volgende dag in huis. Ook nog 1 paar verschillend de ene bies was donker de andere licht. Ik mailen kreeg al snel andwoord terug. Ik weer mailen of ze nog met lichte bies voorradig waren geen andwoord. Ik gebeld werd echt vriendelijk geholpen door deze mevrouw dat was echt top. Nu de andere retour gedaan en dan wachten op het andere paar

Zeer slecht

Ik had een mestboy xl besteld. Deze kwam binnen met alleen de stok voor de hark en niet voor de mestboy. Via chat contact opgenomen. Eerst kwam antwoord dat de 2 stokken aan elkaar vast zaten. ?????Oplossing is gehele pakket (enorm grote doos) weer retour sturen en als deze dan binnen is gaan ze een nieuwe set versturen. Nu maar in een andere webshop besteld, aangezien ik niet zo lang wil wachten.

Vlot besteld en vlot geleverd

Met een kortingsactie enkele verzorgingsproducten besteld. Alles is vrijwel meteen verzonden in een prima doosje, alles apart nog even verpakt. Niks op aan te merken.

Fijne zaak met mooie en goeie producten.

Snelle service en prima spullen

Ik heb de spullen vrij last minute gekocht om cadeau te doen maar ze waren prima op tijd in huis. De ontvanger van de cadeaus vond de spullen prachtig. Enig nadeel wat mij betreft is dat het op mijn mobiel niet goed lukte om meerdere dingen tegelijk te kopen. Op laptop ging dat prima.

Supergoed

snelle levering alleen had ik wat moeite met website maar de rest ging super

Gewenste product makkelijk te vinden en een hele snelle levering. Geen mankementen aan het product. Het product past (maat klopt) en zit erg lekker.

Supersnel zelfs in deze moeilijke tijden

Had niet verwacht dat er zaterdag leveringen waren.

Het duurde te lang voor het product geleverd werd

Het duurde vrij lang voor het product geleverd werd.

Tevreden

Zeer goede kwaliteit

Snelle levering. Alles goed en naar wens.

Snelle levering. Alles goed en naar wens. Basic producten zijn zeer betaalbaar. Ik ben benieuwd hoe de kwaliteit na verloop van de jaren is. Zeer betaalbare winterdeken gekocht (40 euro) de vraag is dan of die eerder kapot gaat, of sneller niet meer waterdicht is. Ik ben benieuwd.

prima schoenen

Fijne schoenen van Ariat gekocht; werden snel geleverd. Gek was wel dat ze in een plastic zak zaten en niet in de originele doos van Ariat.

Zernikelaan 16

9351 VA Leek