Uitstekend online

Snel en conform bestelling geleverd, online goed geïnformeerd

Super service

Verkeerde maat deken in de winkel. Daar hadden ze niet de juiste. Gebeld, na twee dagen geld al terug. En volgende dag al nieuwe dekens.

Snelle verzending en vlotte klachtoplossing

De bestelling was volgende dag in huis. Helaas had het artikel een foutje. Gemeld, reactie en herstelverzending volgende dag weer in huis. Tevreden

Vlotte verzending van het bestelde artikel

Prima service, snelle levering

Bestelling geplaatst, volgende dag in huis, te groot, teruggestuurd en nieuwe bestelling gedaan, volgende dag in huis.

Goede service.

De producten die ik bestelde werden op tijd geleverd en waren ook zoals ik ze me had voorgesteld.

Snel en goed

Laarzen en broek kwamen 2 dagen na bestelling aan. Helaas te groot maar retourneren is geen probleem.

Levering correct, product niet.

De levering was na het bestellen correct. Invullen van de Koningskorting was moeilijk te vinden. Product is retour ivm niet goed/volledig sluiten van de ritsen.

Prima ! 👍

Prima longeerlijn, goede en fijne lijn.👍

Snelle levering, goed op de hoogte gehouden over de status ban de bestelling. Fijne deken gekocht met goede pasvorm voor een goede prijs.

Super klantvriendelijk

Super tevreden bij Divoza staan ze voor je klaar wordt je netjes teruggebeld en denken ze met je mee....mijn complimenten

Snel geleverd en exact zoals beschreven

Wij bestelden een vliegen deken , binnen 1 week aan huis geleverd en past perfect. Top service !

Afspraken worden altijd nagekomen

We komen altijd terug met een goed gevoel als we iets aangeschaft of geruild hebben !!

Snelle en goede service

Prijs kwaliteit helemaal op orde. Snel geholpen en levering binnen 24 uur.

Je word goed op de hoogte gehouden en snelle levering!

Ondanks deze drukke tijd toch volgende dag in huis gehad! Super fijn!

Première commande pour ma fille et franchement très satisfaite je recommande ce site merci

Je suis très satisfaite des produit que j’ai reçu

Super tevreden

Poetskist besteld was snel binnen. Ziet er super leuk uit.

Snelle bezorging en prima product

Het zadeldekje was snel binnen ondanks alle drukte door corona, het product was zoals op de foto, super tevreden.

fijne ervaring met Divoza

Mijn bestelling duurde iets langer dan normaal. Maar met de chat kun je vragen stellen en je krijgt hier gelijk antwoord op. Dus een fijne ervaring met Divoza.

Pakketje Kwam vlot binnen. Ondanks alle drukte door corona. En bevalt prima.

Chique kwalitatieve sporen

De chique uitstraling van deze spoorbandjes vind ik erg mooi. Daarnaast zijn ze kwalitatief erg goed, en waren ze soepel waardoor ze makkelijk door mijn sporen konden. Erg tevreden!

Snelle levering, goede klantenservice. Super goed!

Heel goede en snelle service

Een goede service en snelle levering. Enkel de website werkt vrij traag op smartphone dat is het enige minpuntje dat ik kan bedenken.

Een rosé poetskoffertje besteld voor de verjaardag van mijn nichtje van 5 jaar die een pony cadeau kreeg. Een heel mooi koffertje dat netjes volgens schema werd bezorgd! Helaas moest ik het retourneren omdat zij precies hetzelfde koffertje van een ander familielid kreeg. De volgende keer dat ik iets voor haar pony ga bestellen zal ik dat zeker bij divoza doen. Een heel uitgebreid assortiment en een prima service.

Hele goede service

Twee vliegenkappen besteld en de andere dag was het al binnen. Fijne en snelle service. Kwaliteit vliegenkappen super.

Zernikelaan 16

9351 VA Leek