Ik was op zoek naar een goede maar niet al te dure vliegendeken. Ben toen naar de winkel gegaan en dekens bekeken, zelfs een goed advies van een medewerkster gekregen. Op haar advies een deken met korting online besteld. Ondanks dat er al op de site stond dat het een paar dagen zou kunnen duren (wat ook niet erg was). Heb ik het de volgende ochtend binnen gekregen.

Fantastisch! Groot assortiment en personeel erg klantvriendelijk

De beste paardenwinkel van Nederland

Super snelle levering

Goede site en snelle levering👍

Behulpzame medewerkers

Divoza staphorst: werd goed geholpen en medewerkers namen de tijd voor je.

Super snelle service!

Had het pakketje echt super snel binnen en was super ingepakt!

SUPER

Goed verpakte en snelle levering van de bestelling.

Conform alle afspraken en verwachtingen

Prima product en verwerking van mijn bestelling

Goede spullen, leuke acties

Online besteld, binnen twee dagen in huis. Producten precies zoals omschreven. Leuke acties, geen onzin aanbiedingen. Helaas 1 product retour vanwege niet passen bij paard, retour is gratis. Zeer tevreden over online bestellen!!!

Goede service en kwaliteit

Al jaren tevreden over divoza. Zowel over de service als de kwaliteit van producten

Snel geleverd en goede kwaliteit

Mijn bestelling was snel in huis, de artikelen kwamen goed overeen met de omschrijving op de website en zijn van een goede pasvorm en kwaliteit.

Hele goede service!

We hadden een martingaal maat Cob besteld, afhalen op locatie. De volgende dag kregen we bericht dat we deze al konden komen halen. in de winkel zagen we dat full toch beter geschikt was voor ons paard. Geen probleem, werd geruild aan de kassa, de korting van de dag van bestelling bleef erop staan dus voor dezelfde prijs! En de martingaal zit ons paard perfect!

Mooi product en snelle levering

Ik ben altijd tevreden over divoza, altijd snelle levering en producten zijn goed verpakt en van goede kwaliteit

So impressed and happy :-)

My new favourite place to buy things overseas! I live in New Zealand and had the best experience! Always a worry buying things from the other side of the world but I’ve been looking in NZ for a very long time for a pair of riding boots that were durable, comfortable and for a reasonable price, I couldn’t find anything for under $500 NZD! I bought exactly what I was looking for from Divosa Horseworld and including $108 postage I still saved well over $100! Thank you so much :-)

Zeer slecht

Er is reeds 2 dagen de melding gekregen dat er een pakje zou geleverd worden, maar tot nu toe heb ik niks ontvangen. Er is speciaal iemand thuis gebleven voor de ontvangst, maar niks gezien. Sorry, maar van slechte service gesproken, dit kan tellen.

Snelle service , maar helaas was het te klein . Zelfde dag weer retour gestuurd en wacht nu op de maat groter

niet goed

Als er een verkeerde zending is geweest ,en je het recht voor u is willen ze toch nog altijd gelijk krijgen en zo verlies je retour kosten ,je kan gewoon nooit uw recht halen.

Mooi vliegenkleed ontvangen voor een goede prijs. Snelle levering.

Duidelijke website en snelle levering

Vlug gevonden wat je zoekt, snelle levering en goed degelijk materiaal.

Slecht

Deken binnen 2 dagen kapot

snelle levering,goede producten.

tevreden met de producten. snelle levering

Goede en snelle service!

Snelle levering en alles netjes ingepakt met kortingsbonnen erbij!

Goede Service

Bestelling snel en netjes geleverd :D

Altijd snel geleverd en goede produkten.

Een hele slechte ervaring.

Ik heb vorige week voor de eerste keer besteld in de webshop. Had een zwarte paardrijbroek besteld met rode accenten. Een paar dagen later ontvang ik een broek met blauwe accenten. Deze retour gestuurd en een nieuwe bestelling geplaatst van een broek met rode accenten. Vandaag kreeg ik weer een broek met blauwe accenten. Tot twee keer de verkeerde broek ontvangen! Bestel dus niets meer.

Zernikelaan 16

9351 VA Leek