Positive

Zeer klantvriendelijk! Zeer snelle service. Snelle respons. Duidelijke respons Meedenken met de klant. Zeer behulpzaam.

Suggestions

Geen verbeterpunten te melden!

Positive

Alles was heel duidelijk bij de omschrijving en de betaling.

Pluspunten

heel veel keuze en volledige uitleg over het product

Pluspunten

zeer overzichtelijk , mooie aanbiedingen

Super overzichtelijke site!

5 stars: perfect, definitely recommended

Pluspunten

snelle service

factuur niet overzichtelijk

Pluspunten

Geen negatieve commentaar. Alles verliep vlotjes. Top !!

Positive

Zeer vriendelijke klantendienst via de telefoon. Vlotte bestelling en levering. De afspraken werden zeer goed opgevolgd, geen onverwachte zaken. Onze Kettler Palma dining set staat schitterend op ons terras!

Suggestions

Vermeld op de Belgische site ook het landnummer van Nederland bij het nummer van de klantendienst. Vanuit België is het opgegeven nummer niet bereikbaar. Ik legde dan maar zelf de link met de Nederlandse site.

Positive

zeer snelle levering en afhandeling, correcte service eveneens van de transportfirma pico bello!

Pluspunten

gemakkelijk toegang tot de website,prijs kwaliteit is uitstekend gratis verzending is super

Positive

Gebruiksvriendelijke site. Overzichtelijk. Veel keuze. Geen verzendkosten. Goeie producten en goeie service.

Positive

snelle reactie na plaatsing bestelling.

Positive

Zeer goede service, erg klantvriendelijk. Heb de Cayman gekocht. Staat echt top bij het zwembad in de zon! Echt een aanrader!

Positive

I went to the showroom in Naarden to get some advice. I have been looking for a loungeset quite a while now. After a short conversation these guys showed me exactly what I was looking for. Will definitely come back to extend the set.

Positive

Product hebben we binnengekregen zoals beschreven en netjes op tijd. Ik zou zeker nog een keer bestellen

Positive

Vriendelijk personeel met verstand van zaken.

Positive

Snelle service voor een goede prijs. Wij zijn erg blij met onze loungeset.

Positive

Afgelopen seizoen heb ik de 4 Seasons outdoor lodge gekocht via de website. Allereerst staat hij echt perfect in onze tuin. De kwaliteit is super goed. De kussens zijn na een seizoen nog als nieuw! De website is erg duidelijk en het is makkelijk te bestellen. Ik heb ook nog gebeld ivm vraagjes over de bank en ik werd super goed en netjes te woord gestaan. Top website!

Positive

Great Deal!!! I purchased the Garden Impressions lounge set Montana - Kubu for only € 699,- when i saw it at other shops for € 1099,- The delivery was fast and the customer service perfect. I'm very happy with my lounge set so I can recommend loungeset.nl to everybody.

Suggestions

None, keep up the good work

Perfecte service

Positive

Hele mooie spullen en goede service!

Positive

I bought a loungeset and its fits perfectly in my backyard. just like I ordered. no complaints at all. thanks for the service and the fast delivery.

Clever website good prices

Faster delivery