Alles liep op wieltjes! TOP

Très bon outil. Livraison à amélioré

Les outils sont super, seul bémol la livraison. 1 suivi de livraison mais 2 expéditions. 1 par Bpost, 1 par DHL. 3 jours d'attente pour recevoir toute les pièces. C'est dommage.

je ne recommande pas du tout

aucun suivi des commande ne comunique pas les numeros de telephone a dhl donc presque 15 jours de retard sur la livraison et refuse de remboursser les frais de port je ne commanderai plus chez vous c est assurer

• Would you recommend us? No

Catastrophique

Ayant l'habitude de site livrant Réellement en 24-48h j'ai été fort déçu par cette essais sur ce site Plus d'une semaine de retard sur un article normalement de stock livré le lendemain et livraison catastrophique par DHL laissant le colis cabossé sous la pluie a l'extérieur avec personne sur place avant plusieurs heures ...

• Nous recommanderiez-vous? Non

Alles correct en volgens afspraak geleverd

Heb hier reeds meerdere keer besteld en alles volgens afspraak correct geleverd. Deze Accu bosmaaier is zeer degelijk en werkt volgens wat ik er van verwacht had.Licht en stil en zeer goede prestatie voor de hobby tuinder.

Top top top!

Na enkele problemen met de bezorging/verzending ben ik super goed geholpen door de klantendienst, meermaals hebben ze contact moeten opnemen met de verzenddiensten en steeds met een glimlach en vriendelijke toon! Zo'n service is niet meer overal te vinden.

Zeer tevreden en snel geholpen

Ik hab de DUC150 van makita besteld bij Toolnation. Product was op voorraad maar kreeg 2 dagen geen verzendnota. Klantendienst was alles behalve behulpzaam. Bestelling geplaatst bij Klium en nog voor ik respons kreeg van de klantendienst van Toolnation had ik het toestel in huis.

1ere commande annulée car jamais arrivée

Commande du 6/08 non livrée, disparue chez le transporteur et ensuite annulée le 24/08 car il y avait rupture chez le fabricant. J'ai dû commander en Italie

• Would you recommend us? No

Heel tevreden

Alles was perfect in orde

Tuisslang

Artikel was zoals verwacht, goed en stevig. Ook de levering is vlot verlopen. Aanrader!

goeie degelijke grasmachine

Geel goede service, besteld vandaag, en morgen reeds toegekomen bij mij thuis.

Excellent

Rien que du positif : prix rapidité de la livraison.. etc .. à recommander !

Première expérience

Dates de livraisons comme prévues matériel conforme à mon choix Merci

Super service après-vente

Colis abîmer par le transporteur et un nouveau envoyer directement

Betrouwbare website, degelijk en groot assortiment producten

Reeds meerdere malen artikelen besteld bij Klium. Steeds tevreden over de producten en levering. Over kwaliteit klantenservice bij problemen heb ik geen ervaring. Bij Klium zit je goed.

Service très rapide et prix intéressants

Rien à redire sur le service Klium.

Connaissais pas… juste un besoin urgent d'un produit de marque

Non seulement, tout a été livré dans les délais prévus, le site est remarquablement conçus et les prix sont quasiment à moitié prix du site officiel. Je suis un bricoleur du dimanche "averti" qui préfère bricoler avec des machines ou accessoires professionnels, que du bonheur.

Klium is TOP

Altijd correcte leveringen.

Livraison rapide et marchandise bien emballée

Premier achat chez vous et satisfait.

Degelijk product geleverd

Op vrijdag besteld en dezelfde dag geleverd aan pakjesdienst voor verzending, woensdag ontvangen door bpost.

Heel vlotte levering en communicatie

Bestelling vlot, snelle levering (alleen BPost liet een steek vallen)

vlot geleverd

Vlot geleverd, er was een foutje in de omschrijving, Klium heeft hier correct op gereageerd, ik kon kostenloos omruilen of het product houden. Na mijn melding is hun website ook direct aangepast.

Professioneel in omschrijving en levering

Eindelijk een site waar je volledige informatie vindt en de specs tenminste kloppen, zodat je niet telkens het product moet opzoeken bij de fabrikant ter verificatie .Handige vergelijkingstool. Staan voor hun woord: om 19.30u besteld en de volgende middag er al mee aan het werk. Daar ben je mee vooruit geholpen, top!

Degelijk materiaal, snel en onberispelijk geleverd !

De machines van KLIUM bezorgen mij plezier en veilig werken.

Heel tevreden

Tevreden klant

Ekkelgaarden 26

3500 Hasselt

Over Klium.be

Ben jij een professional of ervaren doe-het-zelver die zwoegt en zweet om tot het beste resultaat te komen? Dan bestaat er voor jou geen compromis tussen kwaliteit & service. Dat begrijpen we. Sinds 2013 zijn wij bondgenoot voor mensen zoals jij. Elke dag vecht een groot & hecht team voor jouw vertrouwen en tevredenheid. Dat doen we met ons ruim aanbod van uitsluitend A-merk artikelen aan betaalbare prijzen. Maar ook met logistiek maatwerk, snelle leveringen & gepassioneerde medewerkers die jou te woord staan. Vergezel ons -samen met andere klanten- op deze reis en maak deel uit van een club met gepassioneerde makers. Welkom bij Klium!