Pluspunten

Pluspunten

Snelle levering, top.

Pluspunten

directe leveringen

Pluspunten

Prijs!!!!

Geen????

Pluspunten

snel en correct

niets op aan te merken

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Gebruiksvriendelijk,snelle levering

Pluspunten

Vlotte levering. Stuk goedkoper dan de concurrenten. Mijn bestelling was zeer goed verpakt. Top- bedrijf.

Gewoon zo voortdoen. Thx

Pluspunten

Zeer vlotte levering van de bestelde goederen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

ok

2 sterren: slechter dan verwacht

Wil je milieuvriendelijke verpakkingen gebruiken in plaats van uw cliënten op te scheppen met een plastiek afval. Het is verre van duurzaam en klantvriendelijk dat wij moeten betalen voor de afval die u produceert. Ik hoop dat u hiervoor begrip toont in de toekomst. Vriendelijke groeten. jan

Pluspunten

Correct

Pluspunten

Niet mijn eerste bestelling bij Klium. Opnieuw een snelle, netjes verpakte levering tegen een scherpe prijs. Goede overzichtelijke website, geregeld promoties of aanbiedingen. Een toestel van Makita bleek niet te werken. Daags nadien contact opgenomen via de website met de klantenservice. Snel een bevestiging gekregen van de klantenservice dat het probleem aan de fabrikant zal worden voorgelegd. Toestel kort daarop kunnen terugsturen naar Klium en door de fabrikant in garantie snel hersteld. Bedankt voor de snelle afhandeling, Klium.

Pluspunten

Zeer scherpe prijzen. Vlotte levering. Overzichtelijke website. Ik zal dit bedrijf zeker aanbevelen.

Pluspunten

Snelle levering Goede prijs

Vorige keer verkeerde levering gehad, waardoor ik zelf naar Rectavit diende te rijden om snel mijn lijm te wisselen die ik dringend nodig had. Compensatie : een pet van Festool

Pluspunten

Goed assortiment. Juiste prijs voor de meeste artikelen. Prettige, duidelijke website. Snelle levering.

Beter en kompleet fotomateriaal van de artikelen.

Pluspunten

- Snelle levering - Duidelijke beschrijving - Heel correcte afhandeling.

afbeeldingen van verschillende items. Vaak wordt dezelfde afbeelding gebruikt voor een ander type. Kan soms verwarrend zijn.

Pluspunten

alle bestelling correct ontvangen

betere effort bij een dispuut tussen klant en merk (festool)

Pluspunten

service: dik in orde, geen opmerkingen.

jammer, maar de postdienst leverde pas de maandag, terwijl deze levering was voorzien op vrijdag. maar ik klaag niet, mess. personeelsgebrek?

Pluspunten

Telefonisch contact na het niet kunnen wijzigen van het leverings adres tijdens mijn bestelling op de site. Een zeer vriendelijke en behulpzame mevrouw. Deze heeft het leverings adres aangepast en volgens afspraak een bevestiging van aanpassing leverings adres per email gegeven. De volgende dag had ik mijn bestelling

Pluspunten

Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Krrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Ekkelgaarden 26

3500 Hasselt

Over Klium.be

Ben jij een professional of ervaren doe-het-zelver die zwoegt en zweet om tot het beste resultaat te komen? Dan bestaat er voor jou geen compromis tussen kwaliteit & service. Dat begrijpen we. Sinds 2013 zijn wij bondgenoot voor mensen zoals jij. Elke dag vecht een groot & hecht team voor jouw vertrouwen en tevredenheid. Dat doen we met ons ruim aanbod van uitsluitend A-merk artikelen aan betaalbare prijzen. Maar ook met logistiek maatwerk, snelle leveringen & gepassioneerde medewerkers die jou te woord staan. Vergezel ons -samen met andere klanten- op deze reis en maak deel uit van een club met gepassioneerde makers. Welkom bij Klium!