Goed service en snelle levering

Een Belgisch bedrijf met goede service en snelle levering.

Service rapide et reçu en bon état

Satisfait, mais dommage que je n'ai pas été prévenu du jour de livraison, heureusement que ma voisine était chez elle.

correct en snel geleverd

zeer tevreden

Topproduct

Makkelijk in grote verpakking. Topproduct! Snel geleverd!

altijd goed

goed materiaal

Zeer goede werkschoenen

De werkschoenen werden snel geleverd en zitten zeer comfortabel . We zijn tevreden .

goede dienst verlening

alles was corekt afgelevert en kwaliteit was het in orde klium kan je op rekenen

Correct !

Zeer betrouwbaar

super

Lage prijs +een snelle en goede levering

Top dienstverlening

Ondertussen al enkele keren een aankoop gedaan bij Klium. Steeds correcte levering. 1 maal ging de aankoop verloren tijdens de levering (via externe partner van Klium, niet Klium zelf) Na contact met Klium heb ik de dag nadien via expres zending alsnog het (vervang)product ontvangen. Zeer vriendelijk en correcte dienstverlening met oog voor de klant.

Correcte service

Handig toestel, even wennen met de gyro-bediening maar voelt direct vertrouwd aan.

levering en advies prima , echter nog niet gebruikt ( winter )

correct advies voorafgaand , perfecte levering momenteel nog niet gebruikt ( winter )

Facile de montage

Très bien

Bij een onderdeel te kort in de bestelling

Bij een onderdeel te kort in de bestelling.alles opgelost in aanvaardbaare tijd

Snel, correct, goedkoop, super klantgericht

Alles altijd snel geleverd en goedkoop. Er is onlangs met één product iets misgelopen met de post, ze hebben onmiddellijk een nieuw exemplaar opgestuurd.

Top op tijd en alles zoals afgesproken

Prijs kwaliteit zeer goed. Goede beschrijving, website overzichtelijk en gemakkelijk zoeken naar item dat je zoekt. Netjes zoals afgesproken geleverd.

alles verlopen zoals verwacht, correct en eerlijk

vlot verlopen

vraag????????

spijtig ik woon een paar straten verder dan de webwinkel,kan daar mijn bestelling niet krijgen tegen zelfde voorwaarden,alleen duurder.Dan moet de post mijn bestelling brengen en dan goedkoper. Is dit niet wat gek en milieu belastend en werkintensief???????

vraag????????

Heel Tevreden. Alles was perfect.

Niets te zeggen behalve PROFICIAT.... Gemakkelike bestelling; goei prijs; korrekte verzending; gerespecteerde termijn.

Top bedrijf snelle levering

Uitgebreid assortiment tegen correcte prijzen. Snelle levering Had wel graag gezien dat de verzendkosten vervallen bij een lager order bedrag, bijv. vanaf €50.

Alles perfect.

Zeer goed product en snel geleverd.

Snel en goed up to date gehouden

Vlotte transactie, tijdige updates rond leermoment en snelle uitlevering. Zeer tevreden!

Snel, correct en zeer klantvriendelijk !

Zoals gewoonlijk zeer snelle afhandeling en levering aan zeer goede prijzen ! Bovendien uitzonderlijke prijs kwaliteit!

Ekkelgaarden 26

3500 Hasselt

Over Klium.be

Ben jij een professional of ervaren doe-het-zelver die zwoegt en zweet om tot het beste resultaat te komen? Dan bestaat er voor jou geen compromis tussen kwaliteit & service. Dat begrijpen we. Sinds 2013 zijn wij bondgenoot voor mensen zoals jij. Elke dag vecht een groot & hecht team voor jouw vertrouwen en tevredenheid. Dat doen we met ons ruim aanbod van uitsluitend A-merk artikelen aan betaalbare prijzen. Maar ook met logistiek maatwerk, snelle leveringen & gepassioneerde medewerkers die jou te woord staan. Vergezel ons -samen met andere klanten- op deze reis en maak deel uit van een club met gepassioneerde makers. Welkom bij Klium!