Pluspunten

overzichtelijk

de filter iets meer kunnen verfijnen zou goed zijn. Als je enkel een nieuwe batterij wil, zet die dan eerst in de lijst.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Nog steeds niets ontvangen... we wachten ondanks de verzendbevestiging en factuur nog steeds op ons bestelde product

Pluspunten

aanbod + snelheid

misschien laagsteprijsgarantie

Pluspunten

Top levering! Aanrader!

Pluspunten

goede en correcte levering

Pluspunten

Correcte, snelle levering

Pluspunten

Vlotte bediening

Pluspunten

goedkoop in aankoop en vluge levering

5 étoiles: parfait, définitivement recommandé

Positif

Petit soucis de livraison très bien géré par le magasin. Rien à dire, bon service.

Suggestions

Pluspunten

Snelle en goede levering

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

eerst een verkeerde levering daarna ik heb mn goederen nog steeds niet ontvangen !!!!!!!!!!!!!

Pluspunten

Producten aan goede prijs. Superservice, er was een probleem door B-post met men levering en kalium heeft dit netjes opgelost.

Voor mij persoonlijk zou ik liever hebben dat de gehele bestelling in 1 keer wordt geleverd ipv alle producten appart naargelang levertijd. Zo weet je direkt of alles erbij is zit je niet met twijfels bij foute levering of ontbrekende stukken.

Pluspunten

Snelle service en beste prijs. 30 euro goedkoper!

Pluspunten

Paar keer klein materiaal besteld via verschillende leverings- en betaalmethodes. Altijd correct en op tijd geleverd.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Alles zorgvuldig geleverd

Heel trage leveringen. Alles komt in verschillende zendingen aan dus veel verplaatsingen naar postkantoor. Waarschijnlijk een gevolg van geen stock.

Pluspunten

Groot aanbod, scherpe prijzen, goed contact en uitstekende dienst na verkoop.

mss samenwerken met PostNL ipv met Bpost. Heb betere ervaringen met PostNL dan met Bpost

Pluspunten

Prima! Werkkoffers waren in een propere verpakking! Zonder scheurtjes of dergelijke!!! Snelle levering doet deugt! Absoluut aanrader!

Pluspunten

Correcte en snelle service

Pluspunten

Ruime keuze . Snelle levering . Overzichtelijke website .

Pluspunten

Snel en correcte service

Pluspunten

1e bestelling werd een defect toestel geleverd : 4 weken wachten op vervanging. 2e bestelling wordt ook al niet geleverd binnen de beloofde termijn

Pluspunten

Zeer groot gala en zeer snelle levering.

Meer items in stock hebben

Ekkelgaarden 26

3500 Hasselt

Over Klium.be

Ben jij een professional of ervaren doe-het-zelver die zwoegt en zweet om tot het beste resultaat te komen? Dan bestaat er voor jou geen compromis tussen kwaliteit & service. Dat begrijpen we. Sinds 2013 zijn wij bondgenoot voor mensen zoals jij. Elke dag vecht een groot & hecht team voor jouw vertrouwen en tevredenheid. Dat doen we met ons ruim aanbod van uitsluitend A-merk artikelen aan betaalbare prijzen. Maar ook met logistiek maatwerk, snelle leveringen & gepassioneerde medewerkers die jou te woord staan. Vergezel ons -samen met andere klanten- op deze reis en maak deel uit van een club met gepassioneerde makers. Welkom bij Klium!