2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Ik heb iets besteld voor mn vader, heb het ontvangen, geen klachten gehoord.

Maak beoordeling niet verplicht, als ik niet reageer op een (volgens mij optionele) mail, hoef ik geen herrinnering. Op basis van 1 bestelling van een product dat niet voor mij is, vind ik niet dat ik een correct oordeel over een bedrijf kan vellen.

Pluspunten

Snelle en correcte afhandeling

Pluspunten

snelle levering, goed verpakking, goede prijs

Pluspunten

geen klachten!

Pluspunten

Breed gamma Zeer scherpe prijzen Goede communicatie

Pluspunten

Goede prijs, snelle levering

Pluspunten

Ruim aanbod

Website soms niet bereikbaar. Combisets Festool ifv praktijkopdrachten kan een meerwaarde zijn.

Pluspunten

Goede helpdesk Geen lange wacht tijden en vervelend muziekjes

Pluspunten

ben altijd zeer tevreden geweest over Klium haar service en prijs.

Pluspunten

Uitgebreid gamma met professioneel materiaal Snelle leveringen Supersnelle helpdesk Zeer goede en duidelijke website

Pluspunten

duidelijke website interessante prijs een webwinkel met Belgisch adres ! met verzendkosten wordt niet overdreven correcte levering

geen

Pluspunten

zeer overduidelijke site met de nodige gegevens in één oogopslag

doe zo verder

Pluspunten

Alle artikelen waren zeer snel uit voorraad geleverd. Zondagavond besteld, maandagochtend geleverd. Topservice. Duidelijke leveringsinformatie.

Artikels vinden op de website niet altijd gemakkelijk. Navigatie is zeer gelimiteerd. Na verscheidene zoektermen en veel browsen wel gevonden wat ik zocht.

Ekkelgaarden 26

3500 Hasselt

Over Klium.be

Ben jij een professional of ervaren doe-het-zelver die zwoegt en zweet om tot het beste resultaat te komen? Dan bestaat er voor jou geen compromis tussen kwaliteit & service. Dat begrijpen we. Sinds 2013 zijn wij bondgenoot voor mensen zoals jij. Elke dag vecht een groot & hecht team voor jouw vertrouwen en tevredenheid. Dat doen we met ons ruim aanbod van uitsluitend A-merk artikelen aan betaalbare prijzen. Maar ook met logistiek maatwerk, snelle leveringen & gepassioneerde medewerkers die jou te woord staan. Vergezel ons -samen met andere klanten- op deze reis en maak deel uit van een club met gepassioneerde makers. Welkom bij Klium!