Pluspunten

de volgende dag geleverd zoals aangegeven op hun website.

Pluspunten

Zeer vriendelijk en correct. Uitstekende service!!!

Doe zo voort!!!!

Pluspunten

Fantastisch ervaring gehad bij een aankoop

Ontwikkel een app

Pluspunten

Snelle verwerking en levering van de bestelling!

Pluspunten

Savonds besteld,smorgens in huis.

Pluspunten

Prijs

Levertijd was 1dag mar pas na 4 dagen geleverd

Pluspunten

Snelle afhandeling

geen

Pluspunten

snelle afhandeling, correcte prijzen

geen

Pluspunten

Perfect. Goede prijs voor een goed product.

Pluspunten

Prijzen zijn goed. Alles mooi binnen de dag op het postpunt afgeleverd. Alles in orde.

Pluspunten

Snelle levering Scherpe prijs

Pluspunten

Snelle levering, goede prijzen

Pluspunten

Prijs kwaliteit ,kan niet beter,snelle service

Pluspunten

Ultrasnelle levering. Kwam net goed uit, had Hitachi-vijsmachine dringend nodig en extra batterij voor mijn andere boormachine was niet dringend. Batterij was niet op voorraad en toch sturen ze eerst de vijsmachine op; batterij 1 dag erna aangekomen; Klium bespaart in dit geval dus niet op levering en kiest voluit voor snelle levering; Klasse! én bovendien; voor de beste prijs! Daarom 5 sterren wat mij betreft.

Pluspunten

Een vlotte en duidelijke service, zowel online als uiteindelijke levering. Vriendelijke en correct behandeling.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Meer op stock hebben. En niet altijd dezelfde uitleg, als er nog 1 stuk in voorraad is. Dat ze de dag nadien niet kunnen leveren omdat er net iemand voor mij heeft besteld. Indien de aankoop van 250 euro zou zakken, zou er ook meer gekocht worden.

Pluspunten

Snelle levering, overzichtelijke webside.

Pluspunten

Pluspunten

Vlotte afhandeling en levering. In geval van twijfel of late levering wegens staking (post) verder telefonisch contact om te trachten alsnog een alternatieve oplossing te kunnen bieden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Wanneer een levering niet binnen de bv tien dagen door omstandigheden niet kan geleverd worden, de klant hiervan op de hoogte brengen. Zelf heb ik op een levering ongeveer acht weken moeten wachten. De andere waren super snel.

Pluspunten

Snelle levering ! Gewoon top!

Pluspunten

Voordelige prijs, snelle en correcte levering.

Ekkelgaarden 26

3500 Hasselt

Over Klium.be

Ben jij een professional of ervaren doe-het-zelver die zwoegt en zweet om tot het beste resultaat te komen? Dan bestaat er voor jou geen compromis tussen kwaliteit & service. Dat begrijpen we. Sinds 2013 zijn wij bondgenoot voor mensen zoals jij. Elke dag vecht een groot & hecht team voor jouw vertrouwen en tevredenheid. Dat doen we met ons ruim aanbod van uitsluitend A-merk artikelen aan betaalbare prijzen. Maar ook met logistiek maatwerk, snelle leveringen & gepassioneerde medewerkers die jou te woord staan. Vergezel ons -samen met andere klanten- op deze reis en maak deel uit van een club met gepassioneerde makers. Welkom bij Klium!