Pluspunten

Het hele aankoopproces is bijzonder vlot verlopen

Pluspunten

Snel en deftig geleverd zoals op voorhand is aangegeven

Na eerst een bestelling binnen te krijgen waarvan de componenten niet op elkaar pasten alles kosteloos terug gestuurd. Er werd mij belooft dat ze bij Makita gingen navragen hoe dit kwam en mij terug contacteren om dit recht te zetten. Na een tijd uiteindelijk zelf even gebeld om dan te horen dat ze er werk van gaan maken. Dan krijg ik plots een mail dat mijn geld wordt terug gestort terwijl dit eigenlijk niet mijn vraag was, want ik had dat materiaal nodig. Na het sturen van mijn laatste e-mail waarin ik dit melde heb ik nog een mail terug gekregen die werd ingetrokken nog voor ik hem kon lezen, sindsdien niets meer gehoord... Geld is wel netjes terug gestort en de bestelling van Metabo die ik in de plaats heb gedaan is wel netjes aangekomen.

Pluspunten

Goede prijsstelling Overzichtelijke website Correcte en vlotte orderafhandeling

Pluspunten

Snelle levering voordelige prijzen uitgebreid aanbod duidelijke omschrijving van de producten vlotte service

Pluspunten

snelle en goede service, kwaliteit voor een goede prijs.

nog niet ontdekt

Pluspunten

Snelle en correcte levering

Alles inorde

Pluspunten

Pluspunten

Kwaliteit aan een betaalbre prijs en bovendien geleverd volgens afspraak. Hier ga ik nog bestellen Super!

Pluspunten

Alles prima verlopen,niets op aan te merken.

Pluspunten

Snelle en correcte afwerking van mijn bestelling.

Pluspunten

- snelle levering - goede service

Pluspunten

Snel , accuraat, men kan alternatieven aanbieden

Pluspunten

Leveringssnelheid bij zaken in backorder. Altijd sneller dan vermeld op de website.

Pluspunten

- duidelijke website - snelle afhandeling bestelling - goede prijzen

- meer filtermogelijkheden op de website - bij vraag tot samen opsturen van backorders wordt dit bijna nooit uitgevoerd. Heel vaak mag ik 3 tot 4 keer bij het postkantoor of pakjesautomaat voor het afhalen van 1 order

4 étoiles: bon service, bien traité

Positif

Livraison rapide comme annoncé!

Pluspunten

positief dat ik mijn verkeerde bestelling mag inruilen

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Niet op tijd geleverd. Incorrecte informatie op de website over levertermijn. Geen compensatie. Geen oplossing voor handen.

Pluspunten

Scherpe prijzen, snelle levering

Pluspunten

Correcte dienstverlening. Zelfs wanneer er iets fout liep met de officiële website van het gereedschap om de garantie in orde te brengen, hadden de Kliummedewerkers dit al gezien en hadden ze zelf al een oplossing uitgewerkt en dit voordat ik als klant dit had kunnen zien. Dit noem ik service van een zeer hoog niveau.

Blijf zo verder doen Klium

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Klaar en duidelijk geleverd, tijdig en stipt

Ekkelgaarden 26

3500 Hasselt

Over Klium.be

Ben jij een professional of ervaren doe-het-zelver die zwoegt en zweet om tot het beste resultaat te komen? Dan bestaat er voor jou geen compromis tussen kwaliteit & service. Dat begrijpen we. Sinds 2013 zijn wij bondgenoot voor mensen zoals jij. Elke dag vecht een groot & hecht team voor jouw vertrouwen en tevredenheid. Dat doen we met ons ruim aanbod van uitsluitend A-merk artikelen aan betaalbare prijzen. Maar ook met logistiek maatwerk, snelle leveringen & gepassioneerde medewerkers die jou te woord staan. Vergezel ons -samen met andere klanten- op deze reis en maak deel uit van een club met gepassioneerde makers. Welkom bij Klium!