Pluspunten

Zoveelste aankoop dit jaar bij klium,zelfs een bestelfout van mijn kant werd onmiddellijk na een telefoontje aangepast. Dus voor het kort te houden,gewoon TOP!!!!

nada

Pluspunten

Zeer vriendelijk

Pluspunten

vlotte en correcte afhandeling

geen

Pluspunten

Correcte afhandeling, producten zoals beschreven, geen probleem om te retouren.

Pluspunten

Tot hiertoe twee aankopen gedaan en alles naar wens verlopen, dus een tevreden man.

Geen problemen gehad met de verzending, maar het is niet altijd even makkelijk om de verschillende pakketten van een bestelling te volgen. Misschien kan duidelijker worden aangegeven in hoeveel pakketten een bestelling wordt verzonden, vermits de pakketdienst deze alle als aparte zendingen behandeld.

Pluspunten

Schoenen zijn comfortabel om te dragen! Licht en modieus ! Fijne schoen om te dragen!

Pluspunten

Een foutje in de levering (wat altijd kan gebeuren), na 1 kort telefoontje opgelost. +++

Pluspunten

Scherpe prijzen en razendsnelle levering. TOP.

Geen.

Pluspunten

Topshop!

Pluspunten

snelle service

Pluspunten

super snelle levering

Pluspunten

Snelle levering prijs kwaliteit zeer goed

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede prijs en groot aanbod. Ondanks een actie op één van mijn groothandels waren de prijzen bij Klium nog een heel stuk beter.

Ik moest wat langer op mijn zending wachten dan voorzien.

Pluspunten

Goede prijs, snelle levering

2 sterren: slechter dan verwacht

ben al enkele weken aan het wachten tot mijn eerste bestelling volledig gaat zijn. reclame krijg ik genoeg zelf eerder veel te veel, maar een seintje over de goederen niet. of deze bijvoorbeeld niet meer leverbaar zijn, of er een stokbreuk is en vooral wanneer ik ze wel kan verwachten.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

duiedelijke website , veel keuze, snelle levering en correcte afhandeling

spijtig dat je de verzendkosten van de retouren zelf moet betalern

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Gemakkelijk om te bestellen. Goede keuze

Levering informatie: Jullie stellen drie mogelijkheden voor, maar de gekozen leveringsadres (Cubee?) ging niet. Jullie hebben mij daarvan niet verwittigd, noch enig andere mogelijkheid voorgesteld. De chauffeur stond aan een gesloten deur en dan is het eigenlijk van: trek je plan. Niet professioneel.

Ekkelgaarden 26

3500 Hasselt

Over Klium.be

Ben jij een professional of ervaren doe-het-zelver die zwoegt en zweet om tot het beste resultaat te komen? Dan bestaat er voor jou geen compromis tussen kwaliteit & service. Dat begrijpen we. Sinds 2013 zijn wij bondgenoot voor mensen zoals jij. Elke dag vecht een groot & hecht team voor jouw vertrouwen en tevredenheid. Dat doen we met ons ruim aanbod van uitsluitend A-merk artikelen aan betaalbare prijzen. Maar ook met logistiek maatwerk, snelle leveringen & gepassioneerde medewerkers die jou te woord staan. Vergezel ons -samen met andere klanten- op deze reis en maak deel uit van een club met gepassioneerde makers. Welkom bij Klium!