Pluspunten

Prima service, levering zonder problemen.

Als het pakket groter is dan de pakjesautomaat kan verwerken, deze mogelijkheid schrappen op de website...

Pluspunten

vlotte afhandeling, materiaal zoals voorzien volgende dag geleverd.

Pluspunten

Top!!!

Pluspunten

zeer ruim aanbod snelle en duidelijke afhandeling duidelijke back order

Pluspunten

Correcte prijs en levering

Dienst na verkoop kan beter, ik wou een artikel terugzenden en heb nooit een antwoord op mijn e-mail gehad.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, alles in voorraad.

Pluspunten

Correcte levering van alle producten die netjes verzorgd werden verpakt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ben heel vriendelijk geholpen door Anja op de klantendienst, zodat mijn bestelling en betaling geregeld werd want gezien het mijn eerste aankoop was bij Klium had ik enkele problemen/vragen.

Wel vertraging van levering van het pakket via Bpost ! De levering zou gebeuren op vrijdag 15/9. Echter helaas niets. Heb gebeld naar Bpost en daar zei men dat er idd problemen waren geweest in het sorteercentrum. Echter waar het pakket was en wanneer het zou geleverd worden, kon men niet zeggen. Ik moest gewoon via hun website maandag 18/9 nog eens checken. Daar stond nog steeds niet dat het pakje onderweg was. Ik heb dan Klium gecontacteerd waar men bevestigde dat het onderweg was en waarschijnlijk op 18/9 zou afgeleverd worden. Dan constateer ik in mijn brievenbus enkele briefjes van Bpost : blijkbaar waren ze zaterdag 16/9 en maandag 18/9 langs geweest, maar helaas niet kunnen afleveren. Op dinsdag 19/9 haal ik zelf het pakje af in het postkantoor van Zonnebeke. Groot was echter mijn verrassing dat ik op 20/9 en op 21/9 van Bpost nog een email krijg dat het pakje die dag zou geleverd worden (?) ! Hun systeem van opvolging van pakje naar de bestemmeling toe faalde dus volledig en intern wisten ze ook niet meer hoe het zat. Dus niet tevreden over de verzending via Bpost !!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Eerste maal met Klium. De samenwerking was perfect. Correct en zorgzaam geleverd.

Ik krijg enkel de boorkop niet los

Pluspunten

Ruim aanbod. Correcte prijs. Snelle levering

Moeilijk zoeken in webwinkel.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Levering duurt veel te lang, donderdag besteld, maandag tegen de middag geleverd.

Pluspunten

Correct

Pluspunten

Pluspunten

zeer goede prijszetting snelle levering zeer tevreden klant

Pluspunten

-zeer snelle bestelling, verzending en levering -Items in backorder correct nageleverd -retour / omwisseling heel vlot -mooie deals en kortingen.

-tot nu toe, helemaal geen !

Pluspunten

Doen wat ze beloven en leveren met tracking op tijd. Indien nodig doe ik hier zeker terug beroep op.

Pluspunten

Prijs / kwaliteit OK Levering OK

Pluspunten

snelle en correcte levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

correcte levering

Pluspunten

- snelle correcte levering - transparante leveringstermijn (kan verschillen van producten) - eenvoudig bereikbaar via mail

Ekkelgaarden 26

3500 Hasselt

Over Klium.be

Ben jij een professional of ervaren doe-het-zelver die zwoegt en zweet om tot het beste resultaat te komen? Dan bestaat er voor jou geen compromis tussen kwaliteit & service. Dat begrijpen we. Sinds 2013 zijn wij bondgenoot voor mensen zoals jij. Elke dag vecht een groot & hecht team voor jouw vertrouwen en tevredenheid. Dat doen we met ons ruim aanbod van uitsluitend A-merk artikelen aan betaalbare prijzen. Maar ook met logistiek maatwerk, snelle leveringen & gepassioneerde medewerkers die jou te woord staan. Vergezel ons -samen met andere klanten- op deze reis en maak deel uit van een club met gepassioneerde makers. Welkom bij Klium!