Pluspunten

corekte afspraak en levering

Pluspunten

Al meerdere producten gekocht. Vriendelijke helpdesk, snelle service en alles goed verpakt. Ook voor backorders leveringen altijd op tijd of sneller dan wat er staat op de website.

"vandaag besteld morgen geleverd' staat bij vele artikelen. Maar op vrijdag en zaterdag klopt dit niet.

Pluspunten

correct

Pluspunten

Snelle levering alles in perfecte staat. Scherpe prijzen.

Pluspunten

Vervaldatum van de producten is gehalveerd. Stock artikelen te lang op voorraad

Te hoog bedrag wanneer je gratis verzending krijgt. Mijn bestelling was 100 euro en nog moet ik dit betalen. Dit is niet meer van deze tijd als je dit gaat vergelijken met concurrerende webshops.

Pluspunten

snelle levering degelijk materiaal kleine korting

Pluspunten

Scherpe prijs, snelle levering

verpakking van de tweede zending (haagschaar- helemaal geen verpakking)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vrijdag besteld,dinsdag in huis . Zeer snelle levering

Pluspunten

Vlot besteld en geleverd zoals in het verleden.

Voor 4 kleine kogel lagertjes die in een enveloppe passen is de standaard verzendkost wel duur, ook al eens gehad met een setje koolborstels.

Pluspunten

Vlotte bestelling en snelle levering. Prima service.

Pluspunten

Pluspunten

Uitgebreid aanbod, snelle levering en goede prijs

Pluspunten

Alles ok volgens afspraak.

Pluspunten

Snelle levering. Producten altijd in orde.

Pluspunten

Snelle levertijden. Heel ruim gamma aan artikelen Goede prijzen. Meestal de goedkoopste, niet altijd. Doe zo verder, en de volgende bestelling komt er binnenkort weer aan :-)

Pluspunten

Prijs lag goed

Extra lever adres toevoegen indien afwezig.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zeer goede prijs Snelle levering

Op vraag of adaptor voor geleiderail van Makita ook past voor Festoolrail kreeg ik als antwoord dat men het niet wist en dat men vermoedde dat het niet zou gaan ( m.a.w.zoek het zelf uit!).Heb dan zelf maar het risico gelopen en ik kan U melden dat het wel past. Als trouwe klant krijg ik een voucher van €10 maar deze moet BINNEN DE TWEE DAGEN ingeruild worden! Wel weinig klantvriendelijk na reeds een bestelling van €382.94

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Levering aan particulieren Uitgebreid gamma Correcte en snelle leveringen

Momenteel GEEN

Pluspunten

Vlotte snelle levering. Persoonlijk contact bij het minste probleem, dit in tegenstelling tot andere webwinkels!

Pluspunten

goede prijs snelle levering

mogelijkheid tot afhalen/retourneren in klium vestiging zoder extra transport kosten zou handig zijn.

Misschien wat goedkopere merken in jullie gamma opnemen.

Ekkelgaarden 26

3500 Hasselt

Over Klium.be

Ben jij een professional of ervaren doe-het-zelver die zwoegt en zweet om tot het beste resultaat te komen? Dan bestaat er voor jou geen compromis tussen kwaliteit & service. Dat begrijpen we. Sinds 2013 zijn wij bondgenoot voor mensen zoals jij. Elke dag vecht een groot & hecht team voor jouw vertrouwen en tevredenheid. Dat doen we met ons ruim aanbod van uitsluitend A-merk artikelen aan betaalbare prijzen. Maar ook met logistiek maatwerk, snelle leveringen & gepassioneerde medewerkers die jou te woord staan. Vergezel ons -samen met andere klanten- op deze reis en maak deel uit van een club met gepassioneerde makers. Welkom bij Klium!