2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

goedkoop

bpost om te verzenden, hiervoor had ik bijna voor een andere website gekozen, ik had dit beter gedaan omdat ik met Bpost al veel miserie heb gehad en deze keer was het niet anders...

Pluspunten

Vlotte levering. Product goed aangekomen. Facturatie correct!

De toelevering kan volgens mij sneller. Ik heb langer dan een week moeten wachten. Bpost is volgens mij ook niet beste keus voor pakket dienst.

Pluspunten

Snelke en correcte levering

Pluspunten

Correcte levertermijnen. Probleemloze opvolging van kleine transportschade

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

nalevering en compromis tot oplossing mogelijk

Juiste vermelding op website

Pluspunten

Snelle levering, goede dienst na verkoop ook

Pluspunten

- Prijs/kwaliteit - Vriendelijkheid en efficiënt/snelle probleemoplossende kwaliteiten van front-office medewerkster Kathleen Ombelets (Klium Hasselt) - Snelle leveringen

- Alle onderdelen van de bestelling in 1 pakket versturen ipv 5 verschillende - Fysieke retour-desk voorzien?

Pluspunten

Snelle levering Goede service

Pluspunten

Correcte snelle levering

Pluspunten

Snelle levering Goed website

Pluspunten

Zeer uitgebreid gamma aan artikelen aan een scherpe prijs. Supersnelle levering aan huis. Een echte aanrader. Mvg, Marc

Pluspunten

Proficiat / zeer goede werking / vlot en zeer correct

Zeer tevreden!!!

Pluspunten

kwaliteitsvolle producten aan scherpe prijzen en met een zéér snelle levering

Pluspunten

Snelle service en scherpe prijzen

Pluspunten

wat snelheid betreft vandaag besteld voor 4 uur morgen geleverd klopt niet paar dagen moeten wachten .

Pluspunten

prima 5 punten

Kreeg de bestelling in 2 keer. Was even schrikken moet ik nu mailen dat ik maar een 1 bestelling doorkreeg. Gelukkig was dit de volgende dag reeds geleverd zonder mail . Dus hartelijk dank. Beter een dagje later de volledige levering.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Assortiment; prijs; site ;

duidelijkheid facturen,facturatie. heb nog steeds een backorder alhoewel het artikel op voorraad is.

Pluspunten

Goede opvolging, soepele dienstverlening naar de klant toe. Vooral Kathleen was voor mij een goed aanknopingspunt. Goede website met alles overzichtelijk en duidelijk gemaakt naar de klant toe.

Pluspunten

Altijd goede service. Goed materiaal voor een mooie prijs!

Pluspunten

perfecte communicatie

Het is niet nodig van 1 bestelling in 2 maal op te sturen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

correcte levering

bij mijn eerste levering geen

Ekkelgaarden 26

3500 Hasselt

Over Klium.be

Ben jij een professional of ervaren doe-het-zelver die zwoegt en zweet om tot het beste resultaat te komen? Dan bestaat er voor jou geen compromis tussen kwaliteit & service. Dat begrijpen we. Sinds 2013 zijn wij bondgenoot voor mensen zoals jij. Elke dag vecht een groot & hecht team voor jouw vertrouwen en tevredenheid. Dat doen we met ons ruim aanbod van uitsluitend A-merk artikelen aan betaalbare prijzen. Maar ook met logistiek maatwerk, snelle leveringen & gepassioneerde medewerkers die jou te woord staan. Vergezel ons -samen met andere klanten- op deze reis en maak deel uit van een club met gepassioneerde makers. Welkom bij Klium!