Pluspunten

Een zeer vriendelijke help- en kwaliteitsservice. Alsook een snelle levering. Mijn oprechte dank gaat in het bijzonder naar Hakim van de helpdeskchat. Zeer vriendelijk, eerlijk en snel beantwoordt geweest. De goederen waren op de verkeerde vrachtwagen geplaatst en hij heeft er alles aan gedaan zodat ik toch nog de levering op de dag zelf gekregen heb. Hakim bedankt voor je vriendelijkheid en je spontaniteit. Een bedrijf wordt maar groot door goede werknemers en daar hoor jij zeker bij. Topie

Pluspunten

Vlot verlopen, en de zaken die een langere levertijd hadden werden ook snel en kosteloos nagestuurd.

Pluspunten

Snelle en correcte levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prijs oke

Niet met Bpost had donderdag pas mijn pakje zondag besteld

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Verkoper stond open voor kritiek en suggestie. Een omschrijving was wat misleidend maar na wat onderhandelen kreeg ik alle onderdelen aan dezelfde prijs als een totaalpakket. De levertijd en kwaliteit van toestel is ook goed.

Duidelijkheid brengen in wat wel en niet is inbegrepen in de prijs. Een toestel als goedkoopste op de markt zetten maar dan zonder batterij, terwijl het bij de beschrijving wel als inbegrepen staat, is misleidend. Ook het tegemoetkomen naar de klant kan dan beter, ik heb nu zelf een voorstel moeten doen die ook wel van hen had mogen komen. Uiteindelijk heb ik toestel + Batterij en lader nog steeds 20 euro meer betaald dan bij een concurrent.

Link om pakket te volgen werkte niet. link was onvolledig/geen link.

Pluspunten

Snelle en correcte levering, gemakkelijke en overzichtelijke site

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive

Uitstekende prijs / kwaliteit. Erg snelle bezorging.

Pluspunten

stipte levering

Pluspunten

Goede prijs en correcte dienstverlening Verzending kwam sneller dan aangegeven

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Na het bestellen van een model zonder koffer kon ik de bestelling gewoon terugsturen en een model bestellen met koffer.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Alles verlopen zoals aangegeven Geen verrassingen

Pluspunten

Perfecte, snelle levering, goede prijs

mss betalingen met QR code

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

-prijs -levering Stock

Doe zo verder

Pluspunten

Correcte levering en klanten service. Beste prijs kwaliteit verhouding Voor herhaling vatbaar

Pluspunten

Correcte levering. Zeer snel, artikel was in voorraad.

Pluspunten

een goede service en snelle response.

te weinig informatie over de levering van mijn product. track&trace code werkte niet.

Pluspunten

Uitstekende en vriendelijke service! Valt niets op aan te merken.

Ekkelgaarden 26

3500 Hasselt

Over Klium.be

Ben jij een professional of ervaren doe-het-zelver die zwoegt en zweet om tot het beste resultaat te komen? Dan bestaat er voor jou geen compromis tussen kwaliteit & service. Dat begrijpen we. Sinds 2013 zijn wij bondgenoot voor mensen zoals jij. Elke dag vecht een groot & hecht team voor jouw vertrouwen en tevredenheid. Dat doen we met ons ruim aanbod van uitsluitend A-merk artikelen aan betaalbare prijzen. Maar ook met logistiek maatwerk, snelle leveringen & gepassioneerde medewerkers die jou te woord staan. Vergezel ons -samen met andere klanten- op deze reis en maak deel uit van een club met gepassioneerde makers. Welkom bij Klium!