Pluspunten

Prijs!!! Levering!!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

vlotte levering vlotte betaalmogelijkheden

Pluspunten

goede, correcte en snelle service beloofde levertijd is ook effectief zo uitgevoerd telefonisch contact is eveneens prima verlopen

Pluspunten

Commande et envoi rapide

Manque de version en français ou anglais du site.

Pluspunten

Snelle communicatie. Levering is perfect verlopen.

Tijdens de betaling sloot de webapplicatie en kreeg ik geen bevestiging van de betaling. Dit was even schrikken, maar uiteindelijk was de bestelling en de betaling goed uitgevoerd.

Pluspunten

snelle levering, opvolging van het pakket en scherpe prijzen.

Als een artikel niet voorradig is en er is maar enkele dagen verschil qua levertijd t.o.v. andere artikels die wel aanwezig zijn, de keuze laten om alles samen te leveren. Dat spaart op transportkosten voor jullie.

Pluspunten

perfect over de hele lijn zowel vriendelijkheid aan de telefoon,perfecte levering en scherpe prijzen

Ik zou niet weten wat er te verbeteren valt

5 étoiles: parfait, définitivement recommandé

Positif

Matériel pro pour un prix hyper competitif

Goederen goed toegekomen. Goede verpakking Snelle service

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

had verkeerde boren besteld. Mocht die na een mailtje terugsturen. Goede service

Positive

Geleverd binnen de vermelde termijn op de website.

Suggestions

Geen traceringscode gekregen. Laatste mail die ik ontvangen had vermelde dat mijn bestelling klaar was voor verzending. Zelfs zonder traceringscode zou het wel handig zijn ook een mail te ontvangen wanneer het pakje verzonden en dus onderweg is.

Snelle levering.

4 stars: good service, well treated

Pluspunten

perfecte,snelle en correcte levering

Pluspunten

Groot gamma Snelle levering Makkelijke website Scherpe prijzen

Nog geen gevonden

4 stars: good service, well treated

Pluspunten

Snelle en correcte verzending

5 étoiles: parfait, définitivement recommandé

Positif

Envoi rapide et très bon suivi après-vente à cause d'un petit problème à la poste

Snel en correct

Positive

Zeer snelle levering, duidelijke afspraken.

Pluspunten

stipte snelle behandeling van het order. Correcte levering in het afhaalpunt. Het bestelde artikel is topkwaliteit maar dat wist ik op voorhand. En vooral de prijs is voor zover ik het kon natrekken de laagste te vinden via internet.

Ekkelgaarden 26

3500 Hasselt

Over Klium.be

Ben jij een professional of ervaren doe-het-zelver die zwoegt en zweet om tot het beste resultaat te komen? Dan bestaat er voor jou geen compromis tussen kwaliteit & service. Dat begrijpen we. Sinds 2013 zijn wij bondgenoot voor mensen zoals jij. Elke dag vecht een groot & hecht team voor jouw vertrouwen en tevredenheid. Dat doen we met ons ruim aanbod van uitsluitend A-merk artikelen aan betaalbare prijzen. Maar ook met logistiek maatwerk, snelle leveringen & gepassioneerde medewerkers die jou te woord staan. Vergezel ons -samen met andere klanten- op deze reis en maak deel uit van een club met gepassioneerde makers. Welkom bij Klium!