Heb de site via een vriend doorgekregen, direct gevonden wat ik zocht. Bestelling geplaatst en enkel dagen later kon ik ze bij de post afhalen.
ik heb 2 weken geleden een machine besteld en betaald maar nog altijd niks ontvangen en niemand weet van niks zogezegd gaan jullie mij helpen maar ik heb niks
Beste Pierre We hebben dit de dag zelf (toen je het ons hebt laten weten) opgenomen met PostNL. Ondertussen is ook alles in orde. Onze excuses voor de overlast. Davy
Niets op te merken. Top service!!!
Is Goed. Ik zoek nog wel een zwaardere/krachtigere batterij kettingzaag van makita op 2x18V
Better than the oder site in belgium, great team ! Always here for help ❤️. Fast shipping, prices are the best. KLIUM What else?
Box was open, beetje zwarte strepen op toestel, van transport of gebruik?
Goede keuze!
Heel snel geleverd en goede communicatie
Bons conseils - livraison vraiment rapide par transporteur "spécial" le colis était sur une palette individuelle afin de limiter les risques de dégâts durant le transport. Prix compétitifs.
Klium HEEFT HET. Het gebeurt frequent dat ik op zoek ben naar een stuk gereedschap, en wanneer je dan op een online winkel terecht komt, is het gewenste stuk gereedschap niet in voorraad en/of heeft het een lange leveringstermijn. Klium heeft echt enorm veel dingen WEL correct op voorraad. Wat me ook opvalt is dat Klium zeer precies is m.b.t. de modelnummers van gereedschap. Indien ik bijvoorbeeld een KNIPEX nummer intik krijg ik precies dat stuk gereedschap, niets "gelijkaardigs".
Snelle levering, tevens kloppen de opgegeven leveringstermijnen op de site wél met de realiteit!
Vlotte levering, uitgebreid gamma, concurrentiële prijzen
Nu nog effe afwachten wat een dubbele draad of de bijgeleverde dikkere draad. Makkelijk als je al alles hebt van Makita dus batterijen in overschot.
Een firma die van haar woord is Gemakkelijk voor plaatsen bestelling Mooi overzicht van de handelingen die met de bestelling gebeuren Stipte levering Doe zo verdere
Alles zoals beloofd op de website.
Zoals altijd topproducten, Goed en veilig verpakt en snelle levering
Een super toestel maar spijtig da de koffer op 2 plaatsen was ingedeukt dit vind ik wel zonde
Beste Maarten We hebben dit ondertussen met je opgenomen en voor een oplossing gezorgd. Excuses voor de overlast. Davy
Snelle levering van goed materiaal. Helemaal zoals het hoort en ik gewoon ben bij Klium.
Het is mijn 2 de keer ik koop bij klium. Wat een service echt top! Snel verzonden en altijd goed werkmateriaal leuk om te shoppen op hun website zeer gebruiksvriendelijk . Klasse Klium !
Zeer duidelijke site en snelle levering.
Prijs : OK Levertermijn : als afgesproken op de juiste datum. Communicatie : OK Dus voor mij TOP ,TOP,TOP.
De klantendienst was heel vriendelijk en vlot bereikbaar, efficient! Het produkt werd super snel geleverd en was van topkwaliteit. Het prijsverschil met reguliere (afhaal) machine verkopers is 40 % wat ook vragen oproept, deze evolutie kan op termijn problematisch zijn voor vertrouwde magazijnen. Daar worstel ik mee.
De schakelaar van mijn toestel hapert soms, benieuwd wat dit gaat geven bij eventuele garantie...
Er kwam onmiddellijk antwoord op mijn vraag over leveringstermijn en product werd snel geleverd.
Ekkelgaarden 26
3500 Hasselt
Ben jij een professional of ervaren doe-het-zelver die zwoegt en zweet om tot het beste resultaat te komen? Dan bestaat er voor jou geen compromis tussen kwaliteit & service. Dat begrijpen we. Sinds 2013 zijn wij bondgenoot voor mensen zoals jij. Elke dag vecht een groot & hecht team voor jouw vertrouwen en tevredenheid. Dat doen we met ons ruim aanbod van uitsluitend A-merk artikelen aan betaalbare prijzen. Maar ook met logistiek maatwerk, snelle leveringen & gepassioneerde medewerkers die jou te woord staan. Vergezel ons -samen met andere klanten- op deze reis en maak deel uit van een club met gepassioneerde makers. Welkom bij Klium!