Vlekkeloos en snel.

Vandaag bestellen en betalen , dag later thuis ! Perfect.

Snel geleverd en ik wist wanneer je Kwam

Mooi verpakt en snel geleverd

Zeer snelle levering.

Vrijdagmiddag om 11u30 besteld, en zaterdagavond om 17u30 geleverd.

Makkelijk om te gebruiken

Één dag later als gepland, maar is normaal door drukke periode .

Sterk geprijsd

Snel geleverd en 25% goedkoper dan de concurrentie. Top !

uitstekend

Uitstekende ervaring met Klium voor de aankoop van de Festool set: Niet enkel de gratis bitsets die bijgeleverd waren bij deze Limited Edition set maakten me blij. De uitstekende communicatie (e-mail en documenten zoals factuur/leveringsbon) waren duidelijker dan bij andere leveranciers.

Goede eerste ervaring

Snelle levering, ook bij een terugzending (verkeerd besteld) een zeer duidelijk proces en bijgevolg snelle terugbetaling.

Snelle en correcte levering

Zeer tevreden over de snelle levering en geen problemen Top

Stipte, korrekte en prijsgunstig

Volgende aankoop wordt zeker overwogen bij deze.

Als steeds alles netjes als beloofd...

Vlotte levering volgens belofte...

Doet wat men van hen verwacht !

Prijsafspraken heel duidelijk, zelf concurentieel. Communicatie omtrent levering heel duidelijk. Levering heel ok.

Perfecte service

Alles verlopen zoals het moet....snelle levering.

DE BESTE!!!

Correcte service

Besteldt volgende dag geleverd en het was er ook.netjes verpakt Zeer tevreden

Kwaliteitsvol product, hoge leveringskosten

Niets aan te merken op het product. Hoge leveringskosten: 10€!!

Correct

De beste service die ik al gehad heb

Mooie duidelijke website ,snelle levering ,voordelige prijs . Kortom "uitstekend"

Wszystko poszło sprawnie

Wszystko poszło sprawnie

• Poleciłbyś nas? Tak

snel

reeds enkele winkels bezocht maar mijn goesting niet gevonden bij jullie in enkele muisklikken en dan een snelle levering in de winkels enkele weken

Pakket 1 van 2 niet geleverd

Ik had 2 verschillende pakketjes moeten ontvangen. 1 er van werd spoedig geleverd en afgehandeld maar helaas het andere pakket niet ontvangen terwijl dit wel als afgehandeld staat. Al meerdere maal contact gehad met transporteur en die zouden mij terug contacteren. Helaas nog niets gehoord van hen.

Heel vlotte en correcte levering, tegen een scherpe prijs!

Heel tevreden over de aankoop, de levering en de prijs.

Leveringen gaan goed. 2artikelen in backorder en beide apart opgestuurd. TOP

goede verwerking

is in orde

kenden het toestel.

werkten er al mee , werkt goed .

Ekkelgaarden 26

3500 Hasselt

Over Klium.be

Ben jij een professional of ervaren doe-het-zelver die zwoegt en zweet om tot het beste resultaat te komen? Dan bestaat er voor jou geen compromis tussen kwaliteit & service. Dat begrijpen we. Sinds 2013 zijn wij bondgenoot voor mensen zoals jij. Elke dag vecht een groot & hecht team voor jouw vertrouwen en tevredenheid. Dat doen we met ons ruim aanbod van uitsluitend A-merk artikelen aan betaalbare prijzen. Maar ook met logistiek maatwerk, snelle leveringen & gepassioneerde medewerkers die jou te woord staan. Vergezel ons -samen met andere klanten- op deze reis en maak deel uit van een club met gepassioneerde makers. Welkom bij Klium!