Top firma

materiaal van goede kwaliteit ,en vlug geleverd

Snelle en goeie service.

Bestelling geplaats en twee dagen later thuis geleverd gekregen.

Top product en snelle levering

heel goed

IK had bij het bestellen een fout gemaakt en een incorrect adres genoteerd. IK kreeg melding dat het pakker retour was gezonden. Vervolgens belde ik met een heel vriendelijke dame en hebben ze het direct achterna gezonden. Het pakket was op tijd binnen, voor ons sinterklaasfeest! Bedankt hiervoor!

Steeds een perfecte service en levering.

Steeds een voldoende voorraad en een perfecte levering.

Duidelijk een uitstekende service met snelle reacties bij vragen

Duidelijk een uitstekende service met snelle reacties bij vragen

's avonds besteld, dag nadien geleverd, netjes verpakt. Prima

's avonds besteld, dag nadien geleverd, netjes verpakt. Prima

Beste online aanbod. Scherpe prijzen. Super service.

Het ruimste aanbod online in België. Supersnelle levering.

Dag na bestelling geleverd. Keurig verpakt. Artikel zoals gecatalogeerd.

Supersnel geleverd

zeer goed

zeer goed

Correcte en zeer snelle levering

Dit was voor mij de eerste keer om met jullie te werken, dit raad ik iedereen aan

Middelmatig

Makita grasmaaier gekocht, prijs/kwaliteit dik in orde, maar levering echte ramp, niks verwittiging gekregen, gingen eerst vrijdag leveren, daarna zaterdag, uiteindelijk paar dagen later levering zonder verwittigen maar was gelukkig thuis die dag. Dus levering een ramp.

pas de problème avec Klium

Découvert Klium sur Internet,prix très compétitif par rapport à:Makro,cool blue et bien d'autre

Top gewoon!

Heb nu al enkele machines gekocht bij Klium. Telkens zeer snelle levering en de correspondentie verloopt ook uitermate vlot

Geweldig goede service

Ik ben zeer tevreden hoe ik geholpen ben,zeer vriendelijk en behulpzaam,ook een snelle levering en goede prijsverhouding,een echte aanrader.

Alles was correct, op tijd en perfect in verpakking. dikke pluim.

zie bovenstaande

Top Top

Goede prijs verhouding Zeer snelle levering

Snelle levering en afhandeling

Snelle levering en afhandeling

Super online shop

Ik was zinnens een kleine compressor aan te kopen die in de doehetzelf in de buurt in promotie stond.Eerst even met de smartphone op Google en wederom Klium scherpste prijs.

Vlotte service, correcte levering

Zeer tevreden of de afwerking van dit order. Vlot en snel geleverd wat besteld werd.

prima service. Geleverd met Bpost, wat voor onze omgeving (Horebeke) superieur is op alle vlak t.o.v. PostNL...

Bestellen en leveren ok, na service iets minder

Toestel voldeed niet aan hetgeen ik verwachte. Spijtig dat het dan niet kan teruggestuurd worden, zelfs als het maar eventjes gebruikt is. (geen ganse terras mee gekuist, nieuwstaat van het toestel). Verder goede en snelle service tijdens bestel -en leverproces.

prima winkel

Geweldig perfecte levering en belooft zoals het hoort prima winkel aanrader

Komen gemaakte beloftes niet na

Heb geen goede ervaring met Klium wat betreft afgesproken levertermijnen. Voor de rest ok.

Ekkelgaarden 26

3500 Hasselt

Over Klium.be

Ben jij een professional of ervaren doe-het-zelver die zwoegt en zweet om tot het beste resultaat te komen? Dan bestaat er voor jou geen compromis tussen kwaliteit & service. Dat begrijpen we. Sinds 2013 zijn wij bondgenoot voor mensen zoals jij. Elke dag vecht een groot & hecht team voor jouw vertrouwen en tevredenheid. Dat doen we met ons ruim aanbod van uitsluitend A-merk artikelen aan betaalbare prijzen. Maar ook met logistiek maatwerk, snelle leveringen & gepassioneerde medewerkers die jou te woord staan. Vergezel ons -samen met andere klanten- op deze reis en maak deel uit van een club met gepassioneerde makers. Welkom bij Klium!