correct, snel & goede prijs!

Beste prijs die ik kon vinden, snel geleverd, zeer correct bedrijf!

Heel tevreden

Vlot geleverd en materialen perfect in orde. Zo hoort het.

Snel en zoals beschreven

Over directe communicatie,after sales en customer service kan ik niets zeggen, want daar heb niet mee te maken gehad. Maar zending is snel verzonden en je krijgt voor alles een update/email zoals het hoort met tracking. Ook waren de goederen in goede staat.

Simpel&goed

Ik bestelde via hun werkbroeken van Pro-Job van een type dat eigenlijk nog maar moeilijk verkrijgbaar is aan een deftige prijs. Bij hun vondt ik ze aan € 40 per broek terwijl sommige sites voor dezelfde € 85 zonder verzendkosten vroegen! Binnen de 3 dagen lagen ze bij ons thuis ZONDER verzendkosten! Ik raad deze site zeker aan.

Ruime keuze aan merken en levering ++

Zeer teleurgesteld met 41851733 BAHCO 2744 allround schaar, de messen snijden niet en buigen, bij het snijden van karton buigt het en glijdt tussen de messen Ik wil jullie bedanken voor de geweldige service en het geweldige productassortiment van Klium.

uitstekend

Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop bij Klium. Alles vlot verlopen en een vlugge levering.

Goede en snel klantenservice

Ik heb kapotte braderij gekregen en binnen een week nieuwe van fabriek terug gekregen , super geregeld

een tevrede klant

geleverd zoals medegedeelt

colis expédié rapidement

colis expédié rapidement et très bien emballé. reçu les factures directement en pdf dès ma commande ; super. Merci , KLIUM.

Al vaak besteld bij klium. Steeds een goede ervaring, nog nooit problemen gehad. Ze hebben een uitgebreide keuze tools en steeds snelle levering. Als een van de weinige shops bieden ze levering in bpost pakketautomaat aan, waar ik heel tevreden van ben. En duurt de levering wat langer staat de klantenservice steeds klaar. Perfect

Wat je verwacht van een Webwinkel. Gewoon goed.

Goede website. Zichtbaar wat in voorraad is en wat niet. DUIDELIJK de prijs met korting. Besteld, betaald en de dag erna aan huis geleverd. Factuur per mail opgestuurd. Wat moet je nog meer.

Snelle correcte afhandeling

Een aanrader, als iets niet direct ter beschikking. Wordt op hoogte gehouden van leveringsdata

Top levering.,Top prijs !!!

Ik was al bekend met het merk maglite !! top merk!!.Daarom opnieuw gekozen voor maglite.wat geeft dat ding licht. TOP !!!! (Mijn gekozen maglite = ML 150 LR ). snelle levering goede prijs.

Ik ben zeer tevreden.

De levering was zeer snel.

2e maal dat ik iets bestel. Vlotte en correcte levering. Bij vragen stond de klantendienst mij te woord. Een pluim voor deze !

un article commande 46euros moins cher que dans une grande surface

un article recherché pour ses performances indiscutables mais absent dans les magasins de bricolage et sur Amazon car très demandé, trouvé sur klium.be au prix de 46 euros moins cher ,il n'y a pas photo ,et le surlendemain j'étais livré comme prévu, je ne chercherai plus ailleurs que chez eux.

Prima kwaliteit

De bestelling via de website verliep erg vlot. Groot aanbod van kwaliteitsvolle producten. Levering verliep erg vlot, evenals de communicatie in levering

Ik ben UITERST tevreden met de service van KLIUM

Grasmachine besteld, netjes geleverd én beterkoop dan waar ook. Klein probleempje met opvangzak (zat los bij de naden) maar dat was natuurlijk het probleem van het merk zelf. Even met Klium contact genomen, fotootje opgestuurd en heb een nieuwe zak reeds vandaag ontvangen. Als dat geen service is !!!

In de namiddag besteld en de ochtend nadien geleverd. Een set van Dewalt besteld waarvan één machine defect was. Kunnen ze niet echt aan doen misschien maar terugsturen voor garantie was wel voor mijn rekening.

Een vlotte levering zoals wordt beloofd.

De machine werd weeral vlot en tijdig op de afgesproken dag geleverd.

Loze beloftes

Voor 20u besteld, en op stock...de dag nadien geleverd. Alle voorwaarden waren voldaan, dus op 25/08 besteld, 06.09 nog steeds geen levering. En nu reeds mijn tevredenheid vragen, levert u eerst mijn goederen!?

Top, facile et efficace.

La tondeuse est facile d'utilisation, efficace. Le bac récolteur est assez grand. PS: mon terrain est carré et plat.

Tevreden klant

klasse service , er waren een paar probleempjes met vervoer ,supper opgelost

uitstekend : prima firma zeker een aanrader

Mooie prijs, goeie communicatie maar spijtige keuze van koerier

Mijn ervaringen met de mensen van Klium zijn altijd professioneel, correct en vriendelijk geweest. Nooit lang op een reactie moeten wachten. Spijtig genoeg kon ik dat niet zeggen van de levering. De tracking is een klucht en de informatie klopt van geen hol. Na 2 keer thuis te blijven op de dag van de levering niemand te zien+"klant was niet thuis" en de dag van de levering zelf geen info en gewoon geluk gehad dat er iemand thuis was. De reviews van TransMission B.V. liegen er niet om. Ik gebrijp dat het drukke tijden zijn voor verzendingen en dat er dan soms uit noodzaak voor een 'mindere' koerier gekozen wordt. Klium mag hier hun conclusie uit halen.

Ekkelgaarden 26

3500 Hasselt

Over Klium.be

Ben jij een professional of ervaren doe-het-zelver die zwoegt en zweet om tot het beste resultaat te komen? Dan bestaat er voor jou geen compromis tussen kwaliteit & service. Dat begrijpen we. Sinds 2013 zijn wij bondgenoot voor mensen zoals jij. Elke dag vecht een groot & hecht team voor jouw vertrouwen en tevredenheid. Dat doen we met ons ruim aanbod van uitsluitend A-merk artikelen aan betaalbare prijzen. Maar ook met logistiek maatwerk, snelle leveringen & gepassioneerde medewerkers die jou te woord staan. Vergezel ons -samen met andere klanten- op deze reis en maak deel uit van een club met gepassioneerde makers. Welkom bij Klium!