Zeer vlotte afhandeling en levering, zeer tevreden

• Uw oordeel over HANDSCH.POL.NYLON/NITRIL 720R 10/XL SHOWA
  • Beschrijf uw ervaring met HANDSCH.POL.NYLON/NITRIL 720R 10/XL SHOWA passen goed, en zijn sterk
  • Zou u HANDSCH.POL.NYLON/NITRIL 720R 10/XL SHOWA aanbevelen? Ja

Vlotte bestelling, snelle levering

Vlotte bestelling, snelle levering aan scherpe prijzen

• Uw oordeel over HEGGENSCHAAR OPZETSTUK EN401MP - 196256-2 - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met HEGGENSCHAAR OPZETSTUK EN401MP - 196256-2 - MAKITA Handig opzetstuk om hoge hagen te knippen
  • Zou u HEGGENSCHAAR OPZETSTUK EN401MP - 196256-2 - MAKITA aanbevelen? Ja

Netjes geleverd

Vlot besteld Netjes geleverd

• Uw oordeel over TAFELZAAG 1850W/210MM DWE7485 DEWALT
  • Beschrijf uw ervaring met TAFELZAAG 1850W/210MM DWE7485 DEWALT En zaligheid om mee te werken
  • Zou u TAFELZAAG 1850W/210MM DWE7485 DEWALT aanbevelen? Ja

De slechste online ervaring sinds jaren

komen leveringsdatum niet na. Bij navraag kunnen ze geen leveringsdatum geven alhoewel ze op het website aangeven 7 dagen. Toevallig is het product in prijs gestegen en kwam het hun goed uit als ik de bestelling zou annuleren. Een ervaring om nooit nog locaal te kopen!!!

• Uw oordeel over het product N.v.t.
  • Beschrijf uw ervaring met het product N.v.t.
  • Zou u het product aanbevelen? N.v.t.

Goede service, uitgebreid gamma, correcte prijzen

Goede service, uitgebreid gamma, correcte prijzen

• Uw oordeel over HAAKSE SLIJPER 125MM 18V - DGA506T1J - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met HAAKSE SLIJPER 125MM 18V - DGA506T1J - MAKITA N.v.t.
  • Zou u HAAKSE SLIJPER 125MM 18V - DGA506T1J - MAKITA aanbevelen? Ja

In de namiddag besteld, zoals beloofd volgende dag geleverd door PostNL

• Uw oordeel over WANDSLANGENBOX 35 ROLLUP XL 18630 L35M GARDENA
  • Beschrijf uw ervaring met WANDSLANGENBOX 35 ROLLUP XL 18630 L35M GARDENA Werkt prima, misschien dat iets dikkere slang duurzamer zou zijn?
  • Zou u WANDSLANGENBOX 35 ROLLUP XL 18630 L35M GARDENA aanbevelen? Ja

eerste keer iets gekocht bij Klium, heel tevreden, levering snel !

• Uw oordeel over WANDSLANGENBOX 35 ROLLUP XL 18630 L35M GARDENA
  • Beschrijf uw ervaring met WANDSLANGENBOX 35 ROLLUP XL 18630 L35M GARDENA zeer goed product

Parfait

Bon prix et livraison rapide

• Bon produit
  • Oui

Prima over gans de lijn

Heel vriendelijk bij telefonisch contact De dag na het bestellen an mijn produkt de dag nadien reeds ontvangen

• Uw oordeel over HOGEDRUKREINIGER K 5 PREMIUM FULL CONTROL PLUS - 1
  • Beschrijf uw ervaring met HOGEDRUKREINIGER K 5 PREMIUM FULL CONTROL PLUS - 1 Primq
  • Zou u HOGEDRUKREINIGER K 5 PREMIUM FULL CONTROL PLUS - 1 aanbevelen? Ja

Uitgebreid aanbod en goede service

Zeer groot aanbod van de bekende merken. Veel is op voorraad leverbaar. Snelle leveringen. Uitstekende service.

• Uw oordeel over DOMINO FREES D 8-NL 28 HW-DF 500
  • Beschrijf uw ervaring met DOMINO FREES D 8-NL 28 HW-DF 500 N.v.t.
  • Zou u DOMINO FREES D 8-NL 28 HW-DF 500 aanbevelen? N.v.t.

degelijk kwaliteit/prijs gereedschap

was een goede investering om de bovenkant van onze beukenhaag te snoeien zonder een ladder of stelling te moeten gebruiken = veiliger werken

• Uw oordeel over STOKHEGGENSCHAAR 49CM MM4 25,4CC - EN4950H - MAKIT
  • Beschrijf uw ervaring met STOKHEGGENSCHAAR 49CM MM4 25,4CC - EN4950H - MAKIT goed uitgebalanceerd werktuig met goede snijeigenschappen
  • Zou u STOKHEGGENSCHAAR 49CM MM4 25,4CC - EN4950H - MAKIT aanbevelen? Ja

Bestellen , telefoon nog niet afgekoeld , en het pak staat voor de deur ! Beter kan echt niet , gewoon super .

• Uw oordeel over WANDSLANGENBOX 35 ROLLUP XL 18630 L35M GARDENA
  • Beschrijf uw ervaring met WANDSLANGENBOX 35 ROLLUP XL 18630 L35M GARDENA Fantastisch , alles direct netjes opgerold na gebruik

Heel snelle levering!

Woensdag besteld en donderdag reeds geleverd.

• Uw oordeel over KHA 18 LTX BL 24 QUICK ACCU-HAMER - 600211840 - ME N.v.t.
  • Beschrijf uw ervaring met KHA 18 LTX BL 24 QUICK ACCU-HAMER - 600211840 - ME N.v.t.
  • Zou u KHA 18 LTX BL 24 QUICK ACCU-HAMER - 600211840 - ME aanbevelen? N.v.t.

Goede prijs. Supersnelle levering.

Goede service. Aanbevelen.

• Uw oordeel over GRASMAAIER 33CM 1200W - ELM3320 - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met GRASMAAIER 33CM 1200W - ELM3320 - MAKITA Prima
  • Zou u GRASMAAIER 33CM 1200W - ELM3320 - MAKITA aanbevelen? Ja

Correcte afhandeling van A tot Z

Eerste aankoop bij dit bedrijf en dat is erg meegevallen. Vanaf de info op de website, de bestelling, betaling en levering ... het verliep allemaal volgens het boekje. Bovendien tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Een aanrader dus.

• Uw oordeel over WANDSLANGENBOX 35 ROLLUP XL 18630 L35M GARDENA
  • Beschrijf uw ervaring met WANDSLANGENBOX 35 ROLLUP XL 18630 L35M GARDENA De bekende kwaliteit van Gardena, zoals verwacht + goede montage-instructies. Plaatsing was dus "a piece of cake". Jammer dat er geen versie bestaat met 40 m slang, dat was voor ons nog beter geweest.
  • Zou u WANDSLANGENBOX 35 ROLLUP XL 18630 L35M GARDENA aanbevelen? Ja

Was in het begin persoonlijker.

De chat is minder persoonlijk dan vroeger. De mensen die iets willen vragen willen in geschreven tekst geholpen worden,niet met een attachement die ze krijgen.

• Uw oordeel over HEGGENSCHAAR 60CM 18V - DUH601Z - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met HEGGENSCHAAR 60CM 18V - DUH601Z - MAKITA info te kort
  • Zou u HEGGENSCHAAR 60CM 18V - DUH601Z - MAKITA aanbevelen? Ja

bof... pakketten open en niet volledig :-s

Een van de pakket was open bij levering (festool rotex 90 schuurpapier)... heb wel direct gemeld (met foto's) maar na een paar weken heb ik nog geen feedback gekregen. Alleen dat festool geinformeerd is. volgende keer zal ik hier niet meer bestellen.

• Uw oordeel over SCHUURPAPIER STF D90/6 P320 GR/100 GRANAT
  • Beschrijf uw ervaring met SCHUURPAPIER STF D90/6 P320 GR/100 GRANAT niet volledig
  • Zou u SCHUURPAPIER STF D90/6 P320 GR/100 GRANAT aanbevelen? Nee

Far from perfect!!!

I order a driller that was in stock with a delivery time of 2 days. When the order was confirmed I received first an email with the same information and 10 minutes later with an email announcing a delay of a week. That new delay was never respected, I had to call the support to be informed that the article was not available to the supplier and that the delivery delay was for more than 2 months!!! If I did not call, I would not be informed! I had to cancel the order, which works very well and reorder an other model. Again delivery time of 2 days but it took 4 days!!!. Last but not least, although I made all the order in French I received all confirmations and contact email in Dutch!!!

• Uw oordeel over KLOPBOOR- EN SCHROEFMACHINE 18 V - DHP458ZJ - MAKI
  • Beschrijf uw ervaring met KLOPBOOR- EN SCHROEFMACHINE 18 V - DHP458ZJ - MAKI N.v.t.
  • Zou u KLOPBOOR- EN SCHROEFMACHINE 18 V - DHP458ZJ - MAKI aanbevelen? Ja

Super snel geleverd en degelijk materiaal voor een heel scherpe prijs !

• Uw oordeel over GRAS- EN HEGGENSCHAAR 16/20CM 18V - DUM604RFEX - M
  • Beschrijf uw ervaring met GRAS- EN HEGGENSCHAAR 16/20CM 18V - DUM604RFEX - M Heel handig toestel en batterij gaat lang mee
  • Zou u GRAS- EN HEGGENSCHAAR 16/20CM 18V - DUM604RFEX - M aanbevelen? Ja

prima en snel

prima en snel

• Uw oordeel over BODYWARMER LXT 14,4/18V - DCV202ZL - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met BODYWARMER LXT 14,4/18V - DCV202ZL - MAKITA prima
  • Zou u BODYWARMER LXT 14,4/18V - DCV202ZL - MAKITA aanbevelen? Ja

Top Producten

Groot assortiment aan top producten.

• Uw oordeel over HAAKSE SLIJPER 125MM 18V - DGA506ZJ - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met HAAKSE SLIJPER 125MM 18V - DGA506ZJ - MAKITA Top Product
  • Zou u HAAKSE SLIJPER 125MM 18V - DGA506ZJ - MAKITA aanbevelen? Ja

stipte correcte levering

ok

• Uw oordeel over KNIPEX 95 16 165 Kabelschaar geïsoleerd met meer-c
  • Beschrijf uw ervaring met KNIPEX 95 16 165 Kabelschaar geïsoleerd met meer-c ok
  • Zou u KNIPEX 95 16 165 Kabelschaar geïsoleerd met meer-c aanbevelen? Ja

Degelijk, prijselijk en vlotte service

Zeer goede kwaliteit voor een goede prijs. Levering zeer vlot verlopen.

• Uw oordeel over COMBOPACK HAAKSE SLIJPERS - DK0046X1 - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met COMBOPACK HAAKSE SLIJPERS - DK0046X1 - MAKITA N.v.t.
  • Zou u COMBOPACK HAAKSE SLIJPERS - DK0046X1 - MAKITA aanbevelen? Ja

je suis comptent

fonctionne trés bien merci bonne journée

• Uw oordeel over FACOM 18V 1/2" High Torque Impact Wrench 5.0Ah Kit
  • Beschrijf uw ervaring met FACOM 18V 1/2" High Torque Impact Wrench 5.0Ah Kit N.v.t.
  • Zou u FACOM 18V 1/2" High Torque Impact Wrench 5.0Ah Kit aanbevelen? N.v.t.

Kwaliteitsmerk tegen goede prijs en snelle levering!

Kwaliteitsmerk tegen goede prijs en snelle levering!

• Uw oordeel over WERFRADIO 7,2V-18V - DMR112 - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met WERFRADIO 7,2V-18V - DMR112 - MAKITA Topradio met degelijk geluid.
  • Zou u WERFRADIO 7,2V-18V - DMR112 - MAKITA aanbevelen? Ja

Ekkelgaarden 26

3500 Hasselt

Over Klium.be

Ben jij een professional of ervaren doe-het-zelver die zwoegt en zweet om tot het beste resultaat te komen? Dan bestaat er voor jou geen compromis tussen kwaliteit & service. Dat begrijpen we. Sinds 2013 zijn wij bondgenoot voor mensen zoals jij. Elke dag vecht een groot & hecht team voor jouw vertrouwen en tevredenheid. Dat doen we met ons ruim aanbod van uitsluitend A-merk artikelen aan betaalbare prijzen. Maar ook met logistiek maatwerk, snelle leveringen & gepassioneerde medewerkers die jou te woord staan. Vergezel ons -samen met andere klanten- op deze reis en maak deel uit van een club met gepassioneerde makers. Welkom bij Klium!