Bestelling vlot verlopen. Via mail van elke stap op de hoogte gebracht. Scherpe prijzen. Mail ontvangen over gratis garantie verleging. Vlot telefonisch contact. Aanrader!

zeer goed, volgens afspraak leverend, kwaliteitsmateriaal

de goederen werden geleverd zoals aangegeven in de bestelling.

Super!!

S'avonds een bestelling gedaan en als ik van het werk kwam was het al thuis. Super

Top !!

Vlugge correcte levering. Tof om de mail te krijgen voor extra garantie.

Goede snelle levering en normaal geprijst product

Produits de qualité à un prix très correct et livraison rapide.

Très bon service

Très bonne expérience. Point à améliorer est au niveau de la traduction en français du site internet. Et en cas de commande, alors que j'ai mis le site en français tous les documents reçus par mail sont en néerlandais.

Snel levering

Snelle en correcte levering

Zeer snelle service.

In de voormiddag mijn bestelling geplaatst en de volgende dag in de voormiddag geleverd. Zeer correct!

Alles perfect afgehandeld

Vlotte bestelprocedure, correcte levering op tijd. Goede prijs.

Goede service en opvolging

Alles werd perfect geleverd en tof dat ik mijn goederen en de levering kon volgen

Duidelijke website, goede prijzen en zeer snel geleverd

Goede collectie, duidelijkheid over voorraad, zeer snelle levering

Ze leveren gewoon niet....

Enkele maanden terug een bestelling geplaatst. Tot op vandaag niet geleverd. Geen uitzicht op een leverdatum. Geen alternatief mogelijk. Geen compensatie mogelijk. Enkel schuld afwimpelen naar onder leverancier. Klantendienst helpt niet...

Vlugge levering

Vlugge levering en goede kwaliteit juist mijn tang te klein me miskeken denk ik

Kwalitatief materiaal aan een schappelijke concurrentiële prijs en relatief snel geleverd

perfecte levering

Topsite

Zeer groot aanbod aan top gereedschap aan zeer scherpe prijzen

Snel geleverd, goed verpakt, top!

Snel, makkelijk, correct!

Tevreden

Tevreden maar soms vind ik dat de website moet verbeterd worden. Soms is het niet gemakkelijk om iets te vinden. Ik probeer als het mogelijk is, mijn gereedschap en andere onderdelen bij u te kopen (in plaats van fixami (holland) of (amazon) bijvoorbeeld. Het is ook beter met de Belgische post te werken. Een beetje protectionnist kan geen kwaad. Een tevreden Waal!!

Zeer correcte en snelle levering

Snel en Correct

Snel en Correct - tevreden over bestelling en levering

prima en een goed site aanrader

100% in orde

Snelle levering en perfect materiaal voor een goede prijs

Ekkelgaarden 26

3500 Hasselt

Over Klium.be

Ben jij een professional of ervaren doe-het-zelver die zwoegt en zweet om tot het beste resultaat te komen? Dan bestaat er voor jou geen compromis tussen kwaliteit & service. Dat begrijpen we. Sinds 2013 zijn wij bondgenoot voor mensen zoals jij. Elke dag vecht een groot & hecht team voor jouw vertrouwen en tevredenheid. Dat doen we met ons ruim aanbod van uitsluitend A-merk artikelen aan betaalbare prijzen. Maar ook met logistiek maatwerk, snelle leveringen & gepassioneerde medewerkers die jou te woord staan. Vergezel ons -samen met andere klanten- op deze reis en maak deel uit van een club met gepassioneerde makers. Welkom bij Klium!