Groot aanbod, goede prijzen en snel geleverd.

Professioneel

Prof materiaal, en Professioneel personeel altijd zoekende naar een oplossing.

Één beetje traag

Kreeg antwoord op mijn vragen, doch moest er even op wachten, idem met de levering van het materiaal, duurde even maar kwam er toch door. Beetje misleidende reclame betreffende 2de gratis accu, mijn toestel kwam niet in aanmerking. Stuurde een mail via de site van dewalt maar kreeg nooit antwoord.

Excellent!

Tondeuse Makita DLM533 avec la promotion officielle de Makita Belgium que je n'ai trouvée chez personne d'autre à ce prix, promotion incluse imbattable. J'ai contacté la firme pour vérifier le stock, commandé à 12h et reçu le lendemain à 14h, un colis de 83 kg sur palette! Emballage impeccable. Bref, 5 étoiles amplement méritées.

Snelle en korekte levering

Zeer tevreden over deze firma

heel goed

overzichtelijke website, snel, correct ....

Snelle en correcte levering

Eerste maal geprobeerd, had zo snel mogelijk een extra invalzaag nodig.. wel ik heb die aan een correcte prijs ook zo snel als mogelijk was, gekregen! TOP!

Formidaal!

Gemakkelijk opzoeken. Kwalitatieve producten. Prijs / kwaliteit. Correcte en vlotte levering.

Perfecte service

Perfecte service., telefonisch bereikbaar en hulpvaardigheid perfect. Levering binnen de afgesproken termijn.

Zeer content

Zeer content, gistern besteld en vandag binne .

Snel en correct

Correcte en snelle afhandeling van de bestelling

Op tijd bezorgd en goed ingepakt

Veel keuze en goed uitgelegd

Mooi voordeel. Supersnelle service. Zeer tevreden over de klantendienst!

Niets op aan te merken, wel zijn de verzendkosten aan de hoge kant !

Ik zei toch, niks op aan te merken (verplicht veld of niet !) Als de klant koning is heeft de klant geen verplichtingen buiten betalen !

zeer snelle levering en prijzen zitten goed.

Alles correct en snel geleverd

Goede service en snelle levering. Toestel voldoet aan de wensen.

uitstekende service

snelle en correcte levering en nog belangrijker, een Belgisch bedrijf

Tevreden

probleem opgelost

Na enkele dagen toch contact gehad en het probleem wordt opgelost . Bij deze mijn rechtzetting voor mijn te snelle beoordeling en gelieve deze te negeren. mvg Jan

Aankoop makita tafelzaag

Aankoop goed en vlot verlopen

Correct , zeer klantvriendelijk

Zeer snelle levering . Toen we de factuur wilden afprinten bleek ze onvindbaar te zijn ( menselijke fout of pc-falen , wie weet ? ) . Een telefoontje en binnen de minuut was ze weer beschikbaar ! Klantvriendelijkheid en klantbehulpzaamheid scoren heel hoog bij jullie ! Houden zo Proficiat. Zjors

Artiekel netjes geleverd zoals aangegeven.

Ik heb stofzuigerzakken voor Kärcher besteld en deze zijn netjes verpakt en op afgesporken dag geleverd.

Super ok

Ok

• Ne-ai recomanda? Yes

het kan nog wat sneller

slecht geinformeerd over de leverings termijn

Goeie service en goeie prijs.

Duidelijke webshop, goeie prijs en snelle verzending

Ekkelgaarden 26

3500 Hasselt

Over Klium.be

Ben jij een professional of ervaren doe-het-zelver die zwoegt en zweet om tot het beste resultaat te komen? Dan bestaat er voor jou geen compromis tussen kwaliteit & service. Dat begrijpen we. Sinds 2013 zijn wij bondgenoot voor mensen zoals jij. Elke dag vecht een groot & hecht team voor jouw vertrouwen en tevredenheid. Dat doen we met ons ruim aanbod van uitsluitend A-merk artikelen aan betaalbare prijzen. Maar ook met logistiek maatwerk, snelle leveringen & gepassioneerde medewerkers die jou te woord staan. Vergezel ons -samen met andere klanten- op deze reis en maak deel uit van een club met gepassioneerde makers. Welkom bij Klium!