Très bien

Envoi rapide, prix très abordables

Slecht

Heb gemaild naar Service. Geen antwoord na 4 dagen. Het dure gelaatsmasker toont gebrek, gelijmd = kwam gemakkelijk los na EEN KEER gebruik ipv fixsysteem!!!! Ze rekken de tijd zodat de retour niet meer mogelijk is. Nu probeer ingevuld via website. Goede raad: koop niet bij klium. Heb spijt van dat ik gekocht heb. Als je twijfelt, ga naar ander winkel om van dichtbij bekijken. Hasselt is wel ver...

alles verliep vlot en vlekkeloos

fijn om samen te werken

practisch machine,eenvoudig in te stellen

zeer tevreden,juist is de zaagtafel een beetje groter uitgevallen dan dat ik verwacht had

goede en betrouw bare firma

over een tijd terug een aantal dingen retour gestuurd en alles correct verlopen ook het contact via telefoon verliep uitstekend vriendelijke mensen ( Kathleen )

goede support bij courierproblemen

DPD ging in de fout bij het afleveren van mijn pakket, klium support heeft snel gereageerd en voor een goede oplossing gezorgd

Zeer snelle levering.

Bedrogen

Spijts de belofte mijn toestel te leveren op 02/12/2020, werd de levering uitgesteld tot 22/12/2020, wat niet gebeurde. Informatie via chat leverde mij de verzekering dat in de week van 22/12 zou geleverd worden, volgens de leverancier. Op 4 januari opnieuw geïnformeerd nu is de levering misschien voor begin februari .... Ondertussen is Klium wel in het bezit van mijn €922 waarmee ik veel sneller een toestel zou kunnen bekomen door off line aan te te kopen. Mijn bedenking is hierbij dat het ofwel om slechte afspraken met leveranciers gaat; ofwel is de op de site gemelde "grote voorraad" een leugen. Bottom line is dat ik mij bedrogen voel

Producten op voorraad maar altijd meer dan een week 'om te leveren'

Ik heb mijn producten nog niet gekregen een het is niet de eerste keer zo met Klium. Prijzen zijn wel ok, maar levertijd is waardeloos.

Nog steeds niet ontvangen

Eerste bestelling bij Klium op 23 dec 2020. We zijn nu 4 jan 21 en nog steeds niks ontvangen ondanks vraag voor wat feedback. Zal waarschijnlijk ook mijn laatste bestelling zijn. Ik weet het, feestdagen, COVID etc maar dat heeft andere leveranciers er niet van weerhouden om hun werk te doen en leveringen te laten doorgaan. Over de kwaliteit van de bestelde goederen maak ik me geen zorgen.

3 weken geleden besteld nog steeds niet ontvangen

Ik heb dit aangekocht met de belofte, voor 20u00 besteld , volgende dag verstuurd. Ik snap dat het druk is met de feestdagen maar nu duurt het wel erg lang. Ik krijg ook geen enkele feedback of uitleg. Niet tevreden.

goed!

Bijzonder vlotte koop. Vandaag bestellen, morgen in huis. Ook bij een beschadigd product correct en vriendelijk geholpen en onmiddellijk een vervangend product opgestuurd.

Zeer correcte firma.

Zeer vlot

Perfecte service en levering

Scherpe prij en snelle levering

veel licht om te werken .

gemakkelijk om op te bergen een ideaal product voor in donkere ruimtes of voor in de donkere dagen .top

goed gereedschap, goede prijs maar veel te late levering.......

Bestelling plaatsen en geleverd materiaal ok. De levering was veel te laat en heeft me weer doen beseffen dat je beter aankoopt bij de lokale dealer. Als je daar een aankoop doet en betaald neem je jouw gereedschap mee naar huis. Helpdesk kwam met de reden dat het door de drukte kwam, kan wel goed zijn maar bij andere online bestellingen verliep de levering wel volgens afspraak, ook bij belgische verkopers. (uitleg was dat post nl voorrang geeft aan nederlandse leveranciers) • Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd...........

Gewoon doen

Zoals altijd werd alles netjes geleverd en zonder problemen. Jullie geven veel vertrouwen en ik zal zeker niet aarzelen nog bestellingen te plaatsen.

zeer lange leverings termijn !! ben helemaal niet tevreden Stassen Antoine

te lange wachttijd zonder dat ik op de hoogte gebracht ben hiervan

Vlotte levering, zelfs tijdens kerst periode

Groot aanbod en snel geleverd

kapotte levering en geen communicatie

Mijn pakket werd beschadigd geleverd. Als ik contact op nam met Klium verzekerden ze me dat ze de beschadigde machines en koffers zouden vervangen indien ik foto's en referenties door kon sturen. Toen ik dat deed viel de communicatie stil. Als ik ze telefoneerde hoorde ik de telefoniste haar lach bedwingen, kende ze geen vaktermen en deed ze nogal onverschillig. toch werd me opnieuw beloofd dat ze de beschadigde producten zouden vervangen. We zijn 3maand verder en er is nog niks van in huis gekomen, noch is er verder gecommuniceerd met me en faalt elke poging van contact op te nemen. Wel een mooie prijs en werd binnen een week bezorgd.

Livraison rapide

Tout est parfait : prix corrects, livraison rapide, produits de qualité!

Mooie krimptang met groot instelbereik voor deze prijs

Daar ik veel verschillende maten van hulzen gebruik is deze tang gebruiksvriendelijk.

Heel slecht

We kochten een makita hakselaar. Deze was defect bij levering. Dit kan gebeuren maar we hebben via verschillende kanalen contact opgenomen met de firma Klium maar deze komt het toestel maar niet ophalen ondanks hun beloftes. We zijn bijna 2 maand verder en nog steeds staat het defect toestel hier. Dienst na verkoop: gebuisd!

veel zaken die ik elders niet vind

goed en snel spijtig van de zendkosten maar ja dat kan natuurlijk niet anders

Offres intéressantes, envoi rapide, sérieux

Ekkelgaarden 26

3500 Hasselt

Over Klium.be

Ben jij een professional of ervaren doe-het-zelver die zwoegt en zweet om tot het beste resultaat te komen? Dan bestaat er voor jou geen compromis tussen kwaliteit & service. Dat begrijpen we. Sinds 2013 zijn wij bondgenoot voor mensen zoals jij. Elke dag vecht een groot & hecht team voor jouw vertrouwen en tevredenheid. Dat doen we met ons ruim aanbod van uitsluitend A-merk artikelen aan betaalbare prijzen. Maar ook met logistiek maatwerk, snelle leveringen & gepassioneerde medewerkers die jou te woord staan. Vergezel ons -samen met andere klanten- op deze reis en maak deel uit van een club met gepassioneerde makers. Welkom bij Klium!