Je suis entièrement satisfait de mon achat en plus la livraison était rapide

positief

snel en gratis(actie) geleverd

Duidelijke , correcte en juiste info van levering, relatief snelle levering zelfs nu met feestdagen en covid

Een snelle bezorging en goede service !!!

Ik beveel Klium aan.

Ik heb voorafgaand aan deze review reeds meerdere bestellingen geplaatst bij Klium. Telkens correcte levering en stevig verpakt. Ik zie en merk telkens scherpe prijzen, enorm assortiment, goede communicatie, snelle levering.

Prachtig !

Machine werd geleverd zoals beloofd . En de batterij actie werd tevens prachtig uitgelegd .

prachtig toestel

Vernuftig gemaakt en erg gebruiksvriendelijk.

Niets op aan te merken, perfecte uitvoering van bestelling, vlug geleverd.

Dit was mijn eerste ervaring met Klium. Gevonden via internet. Niets op aan te merken van service of levering. Ook het artikel was in perfecte staat geleverd. Scherpe prijzen.

Probleemloze aankoop

Prijs ok, netjes verstuurd, BPost heeft netjes geleverd. Goederen voldoen aan de verwachting.

Zeer snel in leveringen.. super l

Soms wat verwarrend als ik in Nederland bent moet ik de Belgische hebben voor bestelling .. verder de max

alles OK!

Geen enkel probleem ervaren. Aankoop vlekkeloos verlopen.

Correct en snelle levering.

voor mij de beste

mooie koffer,goede praktische indeling en zeer sterk. zoals gewoonlijk snel geleverd door Kluim.

Super content

Heel goede pomp

Correct en snel. Top!

Heel snelle verwerking en levering. Stevig en goed ingepakt voorzien van de nodige info. Top-materiaal, top site

Correct en betrouwbaar

Correct en snelle service

Goede prijs / kwaliteit voor proffesioneel materiaal

Zoeken, vinden, bestellen, toekrijgen en direct gebruiken. Meer moet dat niet zijn.

alles in orde

goede prijs , garantie en alles zeer snel gratis thuis geleverd

snelle levering ondanks COVID. Uitstekende prijs kwaliteit verhouding.

snelle levering ondanks COVID. Uitstekende prijs kwaliteit verhouding.

snel en betrouwbaar

Snelle en goede service

Super service impeccable et rapide

Dé plek voor Festool materiaal

Ruim gamma, sterke service en regelmatig mooie kortingen.

Geweldige service

Klium levert niet alleen zeer snel uw materiaal, de prijzen zijn stééds lager dan je ze in de handel vindt !

Zeer duidelijke productbeschrijving en scherpe prijs

Bij Klium besteld omdat ik eerder al zeer positief was over dit bedrijf. Ze hebben een site waar veel info over elk product staat, wat handig is als je nog niet exact weet wat je nodig hebt. De prijzen zijn scherp, toch voor wat ik al besteld heb. Enkel was het niet zo duidelijk hoe ik een foutief besteld artikel kon retourneren, dit zou duidelijker moeten vermeld worden. De retour werd wel correct afgehandeld via hun klantendienst.

Ekkelgaarden 26

3500 Hasselt

Over Klium.be

Ben jij een professional of ervaren doe-het-zelver die zwoegt en zweet om tot het beste resultaat te komen? Dan bestaat er voor jou geen compromis tussen kwaliteit & service. Dat begrijpen we. Sinds 2013 zijn wij bondgenoot voor mensen zoals jij. Elke dag vecht een groot & hecht team voor jouw vertrouwen en tevredenheid. Dat doen we met ons ruim aanbod van uitsluitend A-merk artikelen aan betaalbare prijzen. Maar ook met logistiek maatwerk, snelle leveringen & gepassioneerde medewerkers die jou te woord staan. Vergezel ons -samen met andere klanten- op deze reis en maak deel uit van een club met gepassioneerde makers. Welkom bij Klium!