haalt beloofde leveringstijden niet

2 bestellingen gedaan op 3 dagen: eenmaal te laat verzonden en eenmaal niet aangekomen op de aangekondigde tijd. Bij levering werd het bestelde toestel dubbel geleverd, wat natuurlijk tot stockproblemen zal leiden en overlast veroorzaakt bij de goedwillende klant die het probleem meldt. Voor één vertraging werd het slechte weer als argument aangevoerd. Positief is het goede assortiment en redelijke prijzen, tevens snelle respons via chat. Het is onbegrijpelijk dat DHL en niet bpost in de keuzelijst voorkomt. DHL is enkel een vertragingsfactor en doet toch beroep op bpost voor de levering bij de klant

Snel geleverd en aan de beste prijs

Snelle levering zoals altijd, correcte leveringstermijnen en dit aan een mooie verkoopprijs.

PARFAIT

Un site idéal avec des prix et des services au top.

Een dikke pluim voor heel het team van Klium

Super snelle levering . Altijd prima in orde . Communicatie is echt perfect . Daarom van mijnentwege een dikke pluim voor heel het team van Klium .

Correct en geleverd binnen de beloofde termijn

Goed aanbod en prijzen maar dikwijls uitstellingen van leverdata

Goed aanbod en prijzen maar dikwijls uitstellingen van leverdata

Uitstekende vlotte levering met extra garantie van Klium

Vlugge en perfecte levering

The best price, delivery is even faster than from my local seller

Niet alles ontvangen

Ik kreeg maar 17 soudal schuimflessen geleverd en had er 24 besteld?

Levering zou anders kunnen

Beste heren, dames, gelieve ons de mogelijkheid te geven om “gezamenlijke levering” aan te vinken. Ik heb vier artikelen besteld, en die zijn in 3x geleverd. Het zou fijn zijn mocht alles in 1x geleverd worden, wanneer we dat zouden kunnen aanvinken. Hopelijk is dit nuttige feedback en vermoedelijk ben ik niet de enige die er zo over denkt.

uitstekend

snelle levering en goeie prijzen!

Waardeloos

3 keer een zaagbokset poberen te versturen, 3 keer gebroken aangekomen. Nadrukkelijk gebraagd beter te verpakken maar daar wordt niks mee gedaan. Ook proberen ze om die defecte producten voor €15,- korting aan de klant te slijten. 20x moeten mailen en nog geen onbeschadigd product ontvangen

Sin duda volveré a comprar. Gran servicio Klium

Perfecta experiencia con atención al cliente. Tuve un problema con el producto en transporte y su respuesta y solución fue inmediata e inmejorable.

• ¿Nos recomendarías?

top service snelle levering

super kwaliteit

Klium is voor ons een onmisbare leverancier.

Reeds jaren kopen we bij Klium. En steeds verloopt dat snel en vlekkeloos. Sporadisch een nieuwe machine maar meer en meer rekenen we op hen voor verbruiksartikelen. Als er al eens een probleem is dan kan je rekenen op hun zeer toegankelijke en behulpzame klantendienst. Net dat maakt Klium zo anders dan andere webshops. TOP !

Verzending ok, verpakt ok. Alles is prima

Tevreden

Levering laat een beetje op zich wachten maar dit door overmacht waarvoor begrip.Meschien daaromtrent een verbeterings punt (wat betere communicatie in geval van vertraagde levering).Anders een tevreden mens!

Snel geleverd, tegen een aantrekkelijke prijs.

De service (informatie, snelheid van levering, kwaliteit product) is voortreffelijk.

Bon service et livraison rapide

La scie à onglet Makita livrée rapidement. Top.

Geweldige Service

een geweldige service

Πολύ καλό

Άριστο

• Θα μας συνιστούσατε; Yes

top

snelle en correcte levering

Snelle en goede levering!

Alles snel en goed ontvangen!

Livraison rapide et SAV efficace

Première commande . Délais respectés . SAV très réactif que je remercie.

Ekkelgaarden 26

3500 Hasselt

Over Klium.be

Ben jij een professional of ervaren doe-het-zelver die zwoegt en zweet om tot het beste resultaat te komen? Dan bestaat er voor jou geen compromis tussen kwaliteit & service. Dat begrijpen we. Sinds 2013 zijn wij bondgenoot voor mensen zoals jij. Elke dag vecht een groot & hecht team voor jouw vertrouwen en tevredenheid. Dat doen we met ons ruim aanbod van uitsluitend A-merk artikelen aan betaalbare prijzen. Maar ook met logistiek maatwerk, snelle leveringen & gepassioneerde medewerkers die jou te woord staan. Vergezel ons -samen met andere klanten- op deze reis en maak deel uit van een club met gepassioneerde makers. Welkom bij Klium!