3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Heel competitieve prijs. Snelle levering

De kartonnen verpakking was veel te licht voor de relatief zware boormachine. De doos was bij levering deels opengescheurd en de inhoud was duidelijk zichtbaar.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zeer vriendelijke service. Mooie prijzen van gekende merken.

Op elke andere webshop kan het gekozen object beoordeelde worden. Dit houd in dat eigenaars tevreden of niet zijn over een artikel. Vraag me af waarom Klium dit niet doet? Nu id het soms gokken of iets degelijk is of niet. Men kan enkel de gehele shop beoordelen. Jammer

Pluspunten

vaak de goedkoopste snel antwoord op vragen per email geven ook graag tips als je niet weet wat te kiezen van merk of type verzenden heel snel, verzenden ook met postnl

geen!

Pluspunten

Vlotte afhandeling

Pluspunten

Goeie prijs. Snelle levering. Alles oké

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Very quick

De post is not the best logistic

Pluspunten

Zeer goede service, en zeer vriendelijk.

Pluspunten

Zeer goede service

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

vlotte levering

Pluspunten

goed en binnen de tijd geleverd.

Pluspunten

zeer snelle levering

4 étoiles: bon service, bien traité

Positif

Prix et service très corrects.

Nihil

Pluspunten

Zeer snel thuis bezorgd, verpakking was intact en zeer tevreden met de aankoop. Een aanrader voor iedereen die zou twijfelen.

Pluspunten

Goede levering, materiaal in goede staat.

Pluspunten

Duidelijke website,degelijke prijzen en bestellingen/leveringen verlopen vlot.

Als er een artikel in backorder staat,dit apart vermelden op leveringsbon.Nu staat de gehele levering in backorder,terwijl er toch al een deel geleverd werd.

Pluspunten

We zijn heel content, snel bezorgd.

Pluspunten

snelle en correcte levering van mijn dewalt buffer

Pluspunten

Pluspunten

altijd kwaliteitsproducten top

Pluspunten

Snel Vlotte klantenservice na problemen. Bpost was erin geslaagd om 2 festool fs 1400 latten serieus te buigen de dozen waren ook goed beschadigd. Ook de doos waar de TS55 rebq in zat was gescheurd (kartonnen doos rond de systainer) vermoedelijk zijn hierdoor de rail connectors ‘verdwenen’. KLIUM heeft alles vlot en correct opgelost. Dankuwel Joeri!!!

KLIUM geeft terecht de optie tussen levering door Bpost of PostNL. Dit is niet de eerste keer dat ik problemen heb gehad met leveringen door Bpost ook voor andere webwinkels. Ik zal in de toekomst PostNL kiezen.

Ekkelgaarden 26

3500 Hasselt

Over Klium.be

Ben jij een professional of ervaren doe-het-zelver die zwoegt en zweet om tot het beste resultaat te komen? Dan bestaat er voor jou geen compromis tussen kwaliteit & service. Dat begrijpen we. Sinds 2013 zijn wij bondgenoot voor mensen zoals jij. Elke dag vecht een groot & hecht team voor jouw vertrouwen en tevredenheid. Dat doen we met ons ruim aanbod van uitsluitend A-merk artikelen aan betaalbare prijzen. Maar ook met logistiek maatwerk, snelle leveringen & gepassioneerde medewerkers die jou te woord staan. Vergezel ons -samen met andere klanten- op deze reis en maak deel uit van een club met gepassioneerde makers. Welkom bij Klium!