Pluspunten

Zeer snelle en correcte afhandeling, daarbovenop tegen zeer concurentiële prijzen!

Pluspunten

goedkoper dan op een ander, correcte en voldoende snelle levering. Zeer handige chat funktie op de website!

Pluspunten

Snel en gemakkelijk te bestellen. Snel geleverd.

Hoe kan ik weten, na betaling, dat het product wordt afgeleverd ? Woord tegen woord. Wel bewijs van betaling maar zonder dat jullie of ikzelf een bewijs hebben van aflevering ? Graag hierop een antwoord.

Pluspunten

Vlotte en snelle service.

zoeken en vergelijken zou handiger zijn mocht de site ingedeeld zijn per type gereedschap en niet per merk.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Veel keuze, snelle verzending, meerdere opties om te verzenden/ontvangen, uitstekende service, concurrerende prijzen.

Zoekalgoritme is voor verbetering vatbaar

Pluspunten

vlotte communicatie perfecte levertermijn Bij vragen over toestel perfect geholpen.

Pluspunten

Snelle levering. Zeer voordelige prijzen

Pluspunten

Vlotte correcte levering!

Pluspunten

snelle levering aanbod

marktprijs

Pluspunten

snel, adequaat, prima service-na-verkoop

Pluspunten

ik krijg wat ik vraag op een correcte manier, geen gedoe.

eigenlijk niets.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vriendelijke klantenservice. Goede site Extra garantie op toestellen

De site kan iets overzichtelijker. Het is bv moeilijk om van een bepaald merk de accessoires te zoeken. Zoals boren en slijpschijven etc van milwaukee.

Pluspunten

Corecte levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vlot te contacteren, er was iets mis met de levering maar steeds snel en bereidwillig geholpen.

Pluspunten

Zeer snelle levering. Goede prijs/kwaliteitsverhouding van de producten.Top onlinewinkel. Echte aanrader.

Pluspunten

Pluspunten

Klium rocks!!! - laagste prijzen - morgen geleverd - retourneren omdat ik mij vergist had over één artikel was geen probleem en snel behandelt

Pluspunten

Ben content ja

Ekkelgaarden 26

3500 Hasselt

Over Klium.be

Ben jij een professional of ervaren doe-het-zelver die zwoegt en zweet om tot het beste resultaat te komen? Dan bestaat er voor jou geen compromis tussen kwaliteit & service. Dat begrijpen we. Sinds 2013 zijn wij bondgenoot voor mensen zoals jij. Elke dag vecht een groot & hecht team voor jouw vertrouwen en tevredenheid. Dat doen we met ons ruim aanbod van uitsluitend A-merk artikelen aan betaalbare prijzen. Maar ook met logistiek maatwerk, snelle leveringen & gepassioneerde medewerkers die jou te woord staan. Vergezel ons -samen met andere klanten- op deze reis en maak deel uit van een club met gepassioneerde makers. Welkom bij Klium!