Snelle levering, supergoede webshop

Het ging allemaal heel vlot met de levering, en toen ik vroeg of ze het misschien bij een kennis in dezelfde plaats als de webshop af wilden leveren, omdat ik met vakantie was, hadden ze dat binnen 2 uur gedaan. Top!

Pasio Online, verstand van zaken.

Eigenaresse met verstand van zaken, weet waar ze het over heeft en een nieuwsbrief met visie en inhoud. De missie is duidelijk: kwaliteit leveren en de klant voorop stellen. Van harte aanbevolen.

top company

excellent service, products and delivery

Snelle levering en goec

Goede klantenservice en onderscheidend assortiment

De supplementen van AOR die ik hier heb besteld zijn verder lastig te verkrijgen in Nederland, dus fijn dat ze in het assortiment zitten. DPD had een fout gemaakt met het sorteren naar mijn gekozen pakketpunt, waardoor mijn pakket een tijd ergens was blijven ‘zweven’, maar ik ben hier goed en actief in begeleid en toen is dit is goedgekomen.

Uitstekende ervaring

Ik had een bestelling gedaan en verzending is snel gegaan en je kunt kiezen bv afhaalpunt

Eccellente webstore

Nothing to complain about.

Issue an order on your web shopping site, paid successfully, and later received the goods, so no complaints.

Duidelijke communicatie !

Alles is heel duidelijk !

Goede voorlichting op de website, snelle reactie en verzending.

Ik was verrast de N-Acetyl-Carnosine oogdruppels op de website te vinden. Daar was ik juist naar op zoek. Het duidelijke verhaal wat er over deze druppels geschreven werd, haalde me over de streep om te bestellen.

snel en betrouwbaar, uitstekende producten

ortho eyes, eerste ervaringen met dit product zeer positief

Zeer goed bedrijf

Ik bestel hier al jaren mijn krill oil capsules. De prijzen zijn goed en de levering snel. Makkelijke site om te bestellen. Ben zeer tevreden.

Top shop

Vooral fan van bepaalde Now Foods & Jarrow producten die je momenteel enkel in deze shop vind online binnen de EU. Goeie prijs en kwaliteit!

excellent

the whole experience was great

Awesome support, prices and products

You are awesome, keep up the good work!

Experts in hun vak

Mensen die weten wat ze verkopen en kwaliteit. Betaalbare prijs

Al jaren

Al jaren mijn favo webshop en eerlijke informatiebron. Mooie blogs ook!

Betrouwbaar en betaalbaar.

Op zoek naar een aantal supplementen kwam ik ruim een jaar geleden min of meer per toeval op de site van pasioonline terecht. Geen enorm assortiment, maar wel goede producten tegen redelijke prijs en uitvoerige informatie. De verzending gebeurde ook steeds al dezelfde dag. Ben sindsdien hier als het ware vaste klant.

Mensen met heel veel aandacht en inzet voor de klant

Er is een groot contrast tussen Pasio en de dozenschuivers in deze branche. De 'grote jongens' geven je geen tijd en aandacht anders dan via vele reclame mails. Heb je een vraag dan ben je bij Pasio aan het goede adres. Ze denken echt met je mee.

goedkoop en het juiste geleverd

ik slaap er goed op

Goed advies en goeie service

Gewoon goed

snelle verzending met zorg gedaan eigenaresse heeft veel kennis van de producten

Altijd kan je bij Yvana terecht met vragen over een product. Het verzenden van de producten gaat met veel zorg.

Zeer fijn bedrijf

Ik bestel hier al jaren krill oil capsules . Ik ben zeer tevreden. De bestelling komt super snel. Als er iets veranderd word ik keurig geïnformeerd. De prijs van de capsules is goed, met korting voor meerdere verpakkingen, top!

Fantastische webshop

Snelle verzending en goede uitleg over supplementen

Julianastraat 99

6707 DC Wageningen