Positive
Goede producten en zeer goede vakkennis. Ook behulpzaam bij het kiezen van producten.
SuggestionsGeen.
Positive
Vriendelijke vrouw aan telefoon. Overzichtelijke site. Snelle levering.
Het helpt
SuggestionsPrijs is erg hoog.
breed en volledig assortiment
Suggestionssoms iets betere uitleg over de toepassingen van de producten is wel nodig
Positive
Snelle levertijd, uitstekende uitleg van producten, goede kortingen.
SuggestionsErvaringen klanten met producten weergeven.
Positive
Jarrow producten zijn nergens zo goedkoop te krijgen snelle levering goede service
SuggestionsAOR in te wisselen voor Life Extension zie het verbeterde Silymarin product silibyn gekoppeld aan fosfolipiden voor een veel betere werking BCM-95 Curcumine beiden producten zijn helaas noch bij Jarrow noch bij AOR verkrijgbaar zijn
Positive
Scherpe prijzen, onmiddellijke levering! Aanbevolen!
Positive
Snelle levering, goede service, leuk dat jullie extra informatie over het product eventueel meesturen en dat jullie samples/proefjes van andere producten toevoegen.
SuggestionsAls ik je te lang bezig bent met de producten bekijken, dan is je winkelwagen opgegevenmoment weer leeg, dus dan moet je weer alles toevoegen.
Positive
Goede producten, speciaal AOR. Houden rekening met persoonlijke afname indien je veel nodig hebt. Super.
SuggestionsZou het niet weten
Positive
Prima bedrijf.goede zorg voor de medicijnen.snelle services .bij probleem snelle reactie.
Positive
Ik kan niet anders zeggen dat Pasio op alle punten een 10 verdienen.
Suggestionsverbeterpunten niet nodig!! Top service
Positive
producten van de beste kwaliteit
Suggestionswebsite werkt niet altijd perfect
Positive
ondanks internet toch een persoonlijke benadering, knap
Suggestionseen nederlands bankrekeningnummer
Positive
Snelle levering. Niet meer voorradig? Dan gelijk emailcontact of telefonisch hoe de bestelling verder verloopt. Prima service! Duidelijke uitleg betr. producten.
SuggestionsGeen
Positive
De mevrouw die ik aan de telefoon had heeft mij allervriendelijkst geholpen en ook waar gemaakt wat ze beloofde.
SuggestionsHet zou fijn zijn wanneer er een telefoonnummer op de site komt te staan, waarop ze bereikbaar zijn. En ook dat er direct een bevestigingsmail wordt verstuurd na het bestellen en ook voor de ontvangst van de betaling, dat is bij mij niet gebeurd, waardoor ik het niet vertrouwde en wilde bellen hoe dit zat. Na lang gezoek ben ik via google achter een telefoonnummer gekomen. Toen ik dit nummer belde, kreeg ik eerst een meneer aan de telefoon die zei dat hij niets met pasioingredients te maken had, dat kwam op mij heel vervelend, onbetrouwbaar en vreemd over. Even later kreeg ik ineens een hele aardige mevrouw aan de telefoon die wel met pasioingredients te maken bleek te hebben en zij heeft mij allervriendelijkst geholpen. Wel wist ik toen nog niet of ik het wel kon vertrouwen. Later is het gelukkig allemaal goed gegaan, steeds mails gekregen over de stand van zaken, dat was heel prettig.
Positive
Snelle afhandeling en goede klantenservice, kom vaker terug!
Suggestionsgeen
Julianastraat 99