Beste F, Allereerst bedankt voor de feedback. Het spijt ons te horen dat het contact via email als kort af is ervaren, we hebben de kwestie met de desbetreffende collega besproken en begrepen daaruit dat deze reactie zeker niet als zijnde kortaf is bedoeld. We vinden het fijn om te lezen dat het telefonische contact wel als prettig is ervaren en willen u daarom ook verzekeren dat we ons klantcontact hoog in het vaandel hebben staan. Mocht u in het vervolg toch nog met een vraag zitten, staat het u vrij ons hierover te contacteren. We hopen u in de toekomst met een glimlach verder te mogen helpen. Met vriendelijke groet, Engels Team Sales
Beste Harold, Dank voor uw reactie. Met vriendelijke groet, Engels Sales Team
Beste Joop, Bedankt voor de reactie en fijn dat u tevreden bent met onze producten.
Beste Wiljan, Bedankt voor de reactie en fijn dat u tevreden bent met onze producten.
Beste Ralf, Bedankt voor de reactie en fijn dat u tevreden bent met onze producten.
Beste Marc, Hartelijk dank voor deze mooie review. Met vriendelijke groet, Engels Sales Team
Beste Martien, Dank voor uw feedback. Wat was er precies niet duidelijk of niet goed te vinden? Dan kunnen wij dit mogelijk meenemen in onze communicatie betreft afhaling. We vernemen het graag. Met vriendelijke groet, Engels Sales Team
Beste René, Hartelijk dank voor uw positieve reactie! Met vriendelijke groet, Engels Sales Team
Beste Willy, Fijn om te horen dat u als vervoerder en nu als klant tevreden over ons bent. We waarderen uw reactie! Met vriendelijke groet, Engels Sales Team
Beste Arnoud, Dank u wel voor deze mooie review! Met vriendelijke groet, Engels Sales Team
Beste Johan, Wat spijtig om te horen dat u de verkeerde spullen heeft ontvangen. Wij kijken graag samen naar een oplossing. Zou u hiervoor uw ordernummer kunnen toe mailen of telefonisch contact met ons willen opnemen? Dan kunnen wij nagaan wat er precies verkeerd is gegaan met uw bestelling en een passende oplossing bieden. We horen graag van u. Met vriendelijke groet, Sales Team Engels.
Beste Daniel, Wat fijn om te horen dat alles toch nog goed verlopen is. Hartelijk dank voor uw bestelling en deze mooie review! Met vriendelijke groet, Sales Team Engels
Beste Walter, Heel hartelijk dank voor dit mooie cijfer en beoordeling. Het doet ons goed te lezen dat u zo tevreden bent. Met vriendelijke groet, Sales Team Engels
Beste Ger, Wat fijn te lezen dat u zo tevreden bent en dat alles zo voorspoedig is verlopen. Hartelijk dank voor uw review! Met vriendelijke groet, Sales Team Engels
Engels produceert en levert kunststof en metalen producten voor duurzame verpakkingsoplossingen en afvalinzamelingsmiddelen. Onze producten worden gebruikt voor opslag, transport, afvalinzameling en afvalscheiding. Engels voert een breed assortiment aan bakken, pallets, palletboxen, containers, stellingen etc., maar is er ook in gespecialiseerd om, vanuit dit standaard assortiment, unieke en klant-specifieke producten te ontwikkelen en te produceren. Korte levertijden, kwaliteit en creativiteit staan bij ons hoog in het vaandel. Voor een uitgebreide bedrijfsomschrijving zie onze website
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.