prima geregeld, dank jullie wel
Ik had was magazijn bakken besteld ! netjes geleverd en binnnen een paar dagen in huis. dikke prima dus
Met een eigen account makkelijk bestellen. Zonder bestelnummers van vorige bestellingen best wel even zoeken naar juiste artikel. Niet alle bestellingen uit het verleden staan er nog in, dat is jammer. Engels levert als enige snel en zonder gezeur de goederen uit, zonder allemaal mails van 'bestelling verwerkt', en 'aangeboden aan ...' en track & trace code die meestal geen accurate info geeft. dat werkt goed. Wij blijven voor de stichting goederen bij Engels bestellen.
Bestellen gaat gemakkelijk, na de bestelling volgen mails ter bevestiging. Daarna verzendklaar maken en verzenden. En dat zelfs in een drukke carnavalsweek!
zeer goed goede service
netjes verpakt snelle levering top kwaliteit
De webshop is overzichtelijk en werkt goed.
Makkelijk zoeken naar producten op de website Snelle levering en conform afspraak
Er waren wat onduidelijkheden rondom de levering. Engels heeft nadat eea geleverd was contact met mij opgenomen om af te stemmen hoe we bij een volgende bestelling de onduidelijkheden mbt levering op voorhand al kunnen tackelen. Fijn te weten dat er meegedacht wordt in oplossingen
Original review
Ik had via ons ERP systeem een bestelling geplaatst en diezelfde dag nog een mail gestuurd om te vragen of de bestelling ontvangen was (naar jullie info-mailbox). Geen enkele reactie op ontvangen. Paar dagen later nog eens een email gestuurd met vraag wanneer ik de levering van mijn bestelling mocht verwachten. Wederom geen enkele reactie. Uiteindelijk na anderhalve week via webshop besteld, toen was de bestelling twee dagen later binnen. Het was klantvriendelijker geweest als ik gewoon een reactie op mijn eerdere email had ontvangen.
Ik bestelde twee onderdelen waarvan ik dacht dat ze bij elkaar hoorden. Na ontvangst van de goederen werd duidelijk dat ze niet bij elkaar hoorden. Engels loste dat keurig op door omruiling van de artikelen aan te bieden. Een klein prijsverschil namen ze voor eigen rekening.
Zeer tevreden over product en levering.
Op de site is het even zoeken, maar ze hebben goede spullen voor een goede prijs en leveren snel.
Duidelijke webshop waar je alles makkelijk kunt vinden. Bestellingen worden ook netjes op tijd geleverd zoalsaangegeven.
Snelle levering en het product was naar verwachting
duidelijke webshop, geen onnodige mails na plaatsen van bestelling en de producten zijn zoals altijd prima.
Dichte grijze kratten met afsluitbare zwarte deksel gekocht; mooi voor opslag en vervoer van alle campingspullen.
Accuraat en betrouwbaar
Wij van de stichting fietsmaatjes gebruiken deze boxen om de fietsaccu's s'winters met een eenvoudig warmte element in op te slaan. Dit ter bescherming van de accu's bij lage buiten temperatuur. Wij hebben goede ervaringen met een eerder aangeschaft exemplaar.
Original review
Dit naar aanleiding van mijn verzoek om korting voor de stichting Fietsmaatjes afdeling Zoetermeer voor de aanschaf van scooterboxen die wij gebruiken om in de winter de accu's voor de duofietsen op temperatuur te houden. Product zelf is niets mis mee.
Duidelijke website. Snelle levering en netjes ingepakt.
Ik heb, om te kijken hoe de diverse bakken eruit zagen een gevarieerde selectie gemaakt van Euronorm bakken. Deze waren twee dagen later in huis. Ze bevallen zo goed dat we nu nog een hele voorraad gaan bestellen!
Op tijd geleverd, volgens afspraak. Ik had per ongeluk een verkeerde review geschreven, welke een andere transporteur betrof. Engels heeft direct contact met mij opgenomen om te vragen wat er mis was gegaan. Niets dus, behalve dat ik mij vergist had. Top als je er zo bovenop zit en er alles aan doet om goede service te verlenen!
Original review
Een dag te laat geleverd. Geen communicatie en ook geen tijdslot. 1,5 dag zitten wachten.
Zowel zakelijk als privé diverse bestellingen gedaan. Altijd snel en kwaliteit
Heel vriendelijk!
Jullie zeggen wat jullie doen, en doen wat jullie zeggen
1139 Park Forum
Eindhoven 5657 HK