Betrouwbaar

De levering was niet helemaal volledig. Ik heb vervolgens contact opgenomen met Engels en het is direct in orde gemaakt door de ontbrekende producten na te leveren. Ik ben heel tevreden met de klantgerichtheid en de kwalitatief zeer hoogwaardige producten van Engels (het ging om een niet zakelijke bestelling).

Alles snel en goed geregeld

Alles snel en goed geregeld, bij het ophalen, geen wachttijd.

gewoon goed

producten goed, levering goed, verpakking goed, alleen de melding wanneer de bezorging kwam was onbekend.

bestelling (nog) niet geleverd

Tijdens mijn bestelling zag ik nergens dat het zo lang zou duren tot ik mijn bestelling zou ontvangen.

Super sneller service!

De keuzen gemaakt om wat bakken te bestellen die het best pasten in mijn rekken en deze dezelfde dag nog door een medewerker (Harold) op kunnen halen!

Snelle en correcte levering!

AL meerdere keren benodigdheden besteld en telkens snel en correct geleverd.

Heel tevreden

Altijd goed en snel

Snel en netjes geleverd, maar....

15 euro verzendkosten voor een brievenbuspakketje is best veel...!!! Verder top spul...

Snelle levering prima kwaliteit

Magazijn bakken zijn super

Keurige internet site

Super snel bezorgd en een keurig bezorger

Snel en correct

Goede service, goede kwaliteit. Tot nu toe iedere keer tevredenstellend!

De bakken komen altijd netjes bij ons binnen.

gewoon goed

bestellen ging makkelijk, ook op voorraad, snelle correcte levering

Altijd netjes geholpen

Goed en snel

Een dikke voldoende!

Snelle levering, duidelijke website en omschrijvingen.

Uitstekend, snelle service. Klantenservice direct bereikbaar. Kapotte deksel bij levering, zonder probleem wordt er een nieuwe deksel gestuurd.

Snelle verzending

Goede prijs kwaliteit verhouding.

Goed product

Snelle levering, alleen jammer dat de bestelling niet compleet was. Na een mail de niet geleverde materialen een dag later ontvangen. Zo hoort het.

Eerlijk, snel en duidelijk

Eigenlijk is het niet zo moeilijk, zeg wat je doet en doe wat je zegt. Als dat klopt ben je er eigenlijk al.

Levering duurt erg lang

Ik heb vaker besteld bij Engels en ben heel tevreden over de producten die ze hebben maar het duurt vaak lang voordat deze geleverd zijn. Het zou goed zijn als levering binnen een week kan zodat ik ook niet hoef na te bellen

Geen klagen

Goede site en duidelijke communicatie

Prima en snel

Prima en snel

Snelle en correcte levering en afhandeling.

Makkelijk bestellen en je krijgt direct terugkoppeling met betaaloverzicht en leverdatum.

Erg laat geleverd

Niet terug gebeld volgens afspraak. Wel op voorraad, maar twee weken later pas ontvangen

1139 Park Forum

Eindhoven 5657 HK