Goed en snel
Beste Hans, Wat een prachtig cijfer! We doen het natuurlijk voor voor een goed product en een tevreden klant maar dit kan zeker geen kwaad. Hier zijn we dan ook erg blij mee, bedankt! Met vriendelijke groet, Sales Team Engels
Snelle levering, duidelijke website en omschrijvingen.
Beste Rick, Dat lijkt me wel meer dan een dikke voldoende, dat is een perfecte score. Daar worden wij heel blij van, bedankt! Met vriendelijke groet, Sales Team Engels
Uitstekend, snelle service. Klantenservice direct bereikbaar. Kapotte deksel bij levering, zonder probleem wordt er een nieuwe deksel gestuurd.
Beste, Soms gaat er tijdens transport iets mis, dit kan gebeuren maar moet dan natuurlijk gewoon netjes worden opgelost. Zo te lezen is dat goed gelukt. Hartelijk dank voor dit mooie cijfer en commentaar. Met vriendelijke groet, Sales Team Engels
Goede prijs kwaliteit verhouding.
Beste Margot, Wat een prachtige beoordeling met een cijfer wat niet beter kan. Zo te lezen zijn wij erg blij met elkaar! Met vriendelijke groet, Sales Team Engels
Snelle levering, alleen jammer dat de bestelling niet compleet was. Na een mail de niet geleverde materialen een dag later ontvangen. Zo hoort het.
Beste Leo, Fijn om te lezen dat, ondanks het toch even mis ging, alles toch nog goed op poten is gekomen. Gelukkig heeft het aan uw algehele ervaring niet afgedaan en is alles snel goed gekomen. Met vriendelijke groet, Sales Team Engels
Eigenlijk is het niet zo moeilijk, zeg wat je doet en doe wat je zegt. Als dat klopt ben je er eigenlijk al.
Beste Frank, Heel erg bedankt voor deze mooie woorden en het bijpassende cijfer. Hier worden wij heel blij van! Met vriendelijke groet, Sales Team Engels
Ik heb vaker besteld bij Engels en ben heel tevreden over de producten die ze hebben maar het duurt vaak lang voordat deze geleverd zijn. Het zou goed zijn als levering binnen een week kan zodat ik ook niet hoef na te bellen
Beste, Allereerst fijn te lezen dat u over de producten erg te spreken bent. Jammer dat uw ervaring met de bezorging minder is. We doen altijd ons best een product zo snel mogelijk te leveren. Helaas is het de laatste tijd door onderbezetting wat drukker geweest waardoor een korte periode de levertijden langer waren dan gemiddeld. Ook kan het zijn dat producten uit meerdere/andere filialen moeten komen en dan heeft de levering ook iets meer tijd nodig. We proberen bij bevestiging van uw bestelling altijd een accurate inschatting te geven van de te verwachten levertijd. Met vriendelijke groet, Sales Team Engels
Goede site en duidelijke communicatie
Beste Raymond, Wat fijn te lezen dat u zo tevreden bent en dat alles zo voorspoedig is verlopen. Hartelijk dank voor uw review. Met vriendelijke groet, Sales Team Engels
Prima en snel
Beste Brecht, We worden altijd blij van een mooie review, hartelijk dank! Met vriendelijke groet, Sales Team Engels
Makkelijk bestellen en je krijgt direct terugkoppeling met betaaloverzicht en leverdatum.
Beste Leon, Heel hartelijk dank voor het mooie cijfer en de fijne toelichting. Fijn te lezen dat alle stappen van bestelling tot levering goed en soepel zijn verlopen. Met vriendelijke groet, Sales Team Engels
Niet terug gebeld volgens afspraak. Wel op voorraad, maar twee weken later pas ontvangen
Beste Ronald, Onze excuses dat u helaas lang hebt moeten wachten op uw bestelling. Het klopt inderdaad dat de voorraad aanwezig was, helaas hebben wij in meerdere filialen de kampen gehad met tijdelijke onderbezetting waardoor wij een achterstand hebben opgelopen in onze levertijden. We hebben geprobeerd dit zo veel mogelijk te beperken maar dit is spijtig niet altijd gelukt. Inmiddels zijn de achterstanden weer bijgewerkt en lopen de leveringen gelukkig weer volgens schema. Met vriendelijke groet, Sales Team Engels
Xxxxx
Beste Jeroen, Hartelijk dank voor uw reactie. Een voldoende doet altijd goed. Met vriendelijke groet, Sales Team Engels
Was niet afgeleverd op opgegeven adres, melding bezorger verkeerd adres, dit kan ik voorstellen toen ik de doos ben gaan halen de bezorger zal wel gedacht hebben … met zo’n lange doos slepen??
Beste, Wat vervelend te lezen dat de levering niet goed is gegaan. Ik heb even gekeken hoe alles in het systeem staat en alle informatie klopt. De transporteur had uw pakket op het opgegeven adres moeten kunnen bezorgen, excuus als dit toch verkeerd is gelopen. Bij ontevredenheid over de bezorging willen wij u vragen ook bij de betreffende partij hiervan melding te maken zodat zij hier in het vervolg beter rekening mee kunnen houden. Met vriendelijke groet, Sales Team Engels
Top snel geleverd
Beste Jan, Prachtig. Een heel mooi cijfer en fijne woorden, onze dank! Met vriendelijke groet, Sales Team Engels
De eerste aflevering heb ik geweigerd , de chauffeur had geen pompwagen bij zich en wilde de bestelling op straat dumpen. Hierover heb ik gebeld en is het netjes opgelost
Beste Ruud, Fijn te zien dat, ondanks een mislukte afleverpoging uiteindelijk toch het beoogde doel is bereikt en u zo tevreden bent over ons en onze producten. Met vriendelijke groet, Sales Team Engels
Beste Paul, Bedankt! Mooie cijfers zijn altijd fijn te ontvangen. Met vriendelijke groet, Sales Team Engels
Ik heb een aantal kratten met deksel en toebehoren besteld (allemaal als losse onderdelen). Zonder dat ik het aangegeven heb, hebben ze de deksels en scharnierbeschermers gecombineerd tot een complete set kratten. Levering was keurig en erg netjes. Verpakking was goed. Producten kwamen onbeschadigd binnen en volgens de aangegeven levertermijn.
Beste Egbert, Wat een mooie reactie, bedankt! Het doet ons goed te lezen dat u zo blij bent met ons en ons product. Deksels en toebehoren bevestigen aan onze bakken kunnen wij bijna met ogen dicht, het is dan voor ons ook maar een kleine moeite de bakken compleet te leveren en leveren daarmee een grotere service. Met vriendelijke groet, Sales Team Engels
geen
Beste Bas, Kort maar krachtig, soms is meer ook niet nodig. Bedankt voor uw reactie! Met vriendelijke groet, Sales Team Engels
Duidelijke website eenvoudig op te bestellen en duidelijke informatie voorziening.
Beste Dennes, Fijn om te lezen dat u prettig met onze website hebt kunnen werken en dat de bestelling goed is verlopen. Bedankt voor de mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, Sales Team Engels
Beste Brecht, Wat een prachtig cijfer, bedankt hiervoor! Met vriendelijke groet, Sales Team Engels
Prettige snelle levering.
Beste Leon, Heel hartelijk dank voor dit mooie cijfer. Zo te lezen is alles ruim naar verwachting verlopen. Wij vinden dit altijd fijn om te weten. Met vriendelijke groet, Sales Team Engels
Chauffeur heeft producten netjes afgeleverd en geplaatst op gevraagde positie.
Beste Cees, Naast goede producten streven wij ook naar een minstens zo goede service. Zo te lezen is dit wel gelukt. Heel fijn! Met vriendelijke groet, Sales Team Engels
kwaliteit van de kunstof bakken is altijd top je wordt goed geholpen en duidelijk
Beste Kevin, Fijn om te lezen dat onze producten en service u zo bevallen. Dat doet ons goed! Met vriendelijke groet, Sales Team Engels
Producten zijn van goede kwaliteit en voldoen aan de verwachting. Uitstekende prijs en kwaliteit verhouding.
Beste Peter, Heel hartelijk dank voor de lovende woorden over onze producten. Dit lezen we graag! Met vriendelijke groet, Sales Team Engels
Ik had snel antwoord op mijn vraag via de mail en de levering klopte ook. Wij zijn er blij mee.
Beste Anja, Heel fijn te lezen dat het contact en de afwikkeling van de bestelling goed zijn verlopen. Hier zijn wij dan weer blij om. Met vriendelijke groet, Sales Team Engels
1139 Park Forum
Eindhoven 5657 HK