Xxxxx
Beste Jeroen, Hartelijk dank voor uw reactie. Een voldoende doet altijd goed. Met vriendelijke groet, Sales Team Engels
Was niet afgeleverd op opgegeven adres, melding bezorger verkeerd adres, dit kan ik voorstellen toen ik de doos ben gaan halen de bezorger zal wel gedacht hebben … met zo’n lange doos slepen??
Beste, Wat vervelend te lezen dat de levering niet goed is gegaan. Ik heb even gekeken hoe alles in het systeem staat en alle informatie klopt. De transporteur had uw pakket op het opgegeven adres moeten kunnen bezorgen, excuus als dit toch verkeerd is gelopen. Bij ontevredenheid over de bezorging willen wij u vragen ook bij de betreffende partij hiervan melding te maken zodat zij hier in het vervolg beter rekening mee kunnen houden. Met vriendelijke groet, Sales Team Engels
Top snel geleverd
Beste Jan, Prachtig. Een heel mooi cijfer en fijne woorden, onze dank! Met vriendelijke groet, Sales Team Engels
De eerste aflevering heb ik geweigerd , de chauffeur had geen pompwagen bij zich en wilde de bestelling op straat dumpen. Hierover heb ik gebeld en is het netjes opgelost
Beste Ruud, Fijn te zien dat, ondanks een mislukte afleverpoging uiteindelijk toch het beoogde doel is bereikt en u zo tevreden bent over ons en onze producten. Met vriendelijke groet, Sales Team Engels
Beste Paul, Bedankt! Mooie cijfers zijn altijd fijn te ontvangen. Met vriendelijke groet, Sales Team Engels
Ik heb een aantal kratten met deksel en toebehoren besteld (allemaal als losse onderdelen). Zonder dat ik het aangegeven heb, hebben ze de deksels en scharnierbeschermers gecombineerd tot een complete set kratten. Levering was keurig en erg netjes. Verpakking was goed. Producten kwamen onbeschadigd binnen en volgens de aangegeven levertermijn.
Beste Egbert, Wat een mooie reactie, bedankt! Het doet ons goed te lezen dat u zo blij bent met ons en ons product. Deksels en toebehoren bevestigen aan onze bakken kunnen wij bijna met ogen dicht, het is dan voor ons ook maar een kleine moeite de bakken compleet te leveren en leveren daarmee een grotere service. Met vriendelijke groet, Sales Team Engels
geen
Beste Bas, Kort maar krachtig, soms is meer ook niet nodig. Bedankt voor uw reactie! Met vriendelijke groet, Sales Team Engels
Duidelijke website eenvoudig op te bestellen en duidelijke informatie voorziening.
Beste Dennes, Fijn om te lezen dat u prettig met onze website hebt kunnen werken en dat de bestelling goed is verlopen. Bedankt voor de mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, Sales Team Engels
Beste Brecht, Wat een prachtig cijfer, bedankt hiervoor! Met vriendelijke groet, Sales Team Engels
Prettige snelle levering.
Beste Leon, Heel hartelijk dank voor dit mooie cijfer. Zo te lezen is alles ruim naar verwachting verlopen. Wij vinden dit altijd fijn om te weten. Met vriendelijke groet, Sales Team Engels
Chauffeur heeft producten netjes afgeleverd en geplaatst op gevraagde positie.
Beste Cees, Naast goede producten streven wij ook naar een minstens zo goede service. Zo te lezen is dit wel gelukt. Heel fijn! Met vriendelijke groet, Sales Team Engels
kwaliteit van de kunstof bakken is altijd top je wordt goed geholpen en duidelijk
Beste Kevin, Fijn om te lezen dat onze producten en service u zo bevallen. Dat doet ons goed! Met vriendelijke groet, Sales Team Engels
Producten zijn van goede kwaliteit en voldoen aan de verwachting. Uitstekende prijs en kwaliteit verhouding.
Beste Peter, Heel hartelijk dank voor de lovende woorden over onze producten. Dit lezen we graag! Met vriendelijke groet, Sales Team Engels
Ik had snel antwoord op mijn vraag via de mail en de levering klopte ook. Wij zijn er blij mee.
Beste Anja, Heel fijn te lezen dat het contact en de afwikkeling van de bestelling goed zijn verlopen. Hier zijn wij dan weer blij om. Met vriendelijke groet, Sales Team Engels
Meestal prima deze keer zat er een kapotte deksel tussen en we wachten nog op de nieuwe.
Beste Lonneke, Hartelijk dank voor uw reactie. Helaas kan het soms gebeuren dat er tijdens transport iets gebeurt waardoor bijvoorbeeld een deksel stuk kan gaan. Gelukkig kunnen we dat oplossen door een vervangend product te sturen en dit is inmiddels gebeurd. Hopelijk is het inmiddels aangekomen op locatie. Met vriendelijke groet, Sales Team Engels
Een menselijke fout bij de bezorging werd meteen goedgemaakt. Flexibel, snel en klantgericht.
Beste Arnold, Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent! Iedere mens maakt wel eens fouten maar hoe we daar mee om gaan is natuurlijk de kunst. Hartelijk dank voor deze fijne reactie en het prachtige cijfer. Met vriendelijke groet, Sales Team Engels
Goede service en nette afhandeling
Beste Marian, Heel hartelijk dank voor dit mooie cijfer en beoordeling. Het doet ons goed te lezen dat u zo tevreden bent. Met vriendelijke groet, Sales Team Engels
Slecht, belachelijk kortingscodes aanbieden in ruil voor een review die niet werkt! Chat met klantenservice duurt ongeveer 2 uur om nogsteeds geen normaal antwoord te krijgen. Ik raad iedereen aan hier niks te bestellen, belachelijke service
Beste Sjaak, Heel jammer te lezen dat wij u niet naar behoren hebben kunnen helpen. We denken graag mee met onze klanten en zoeken naar de beste oplossing. Spijtig dat de geboden oplossingen niet tot het gewenste resultaat hebben geleid. Met vriendelijke groet, Sales Team Engels
Ik ben tevreden over geleverde producten van Engels. Gemakkelijk te bestellen en snelle levering.
Beste Kees, Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling. Fijn te lezen dat de webshop, levertijd en de producten goed bevallen. Met vriendelijke groet, Sales Team Engels
Engels levert een goede kwaliteit stapelbakken die wij in ons magazijn gebruiken. Na bestelling wordt alles snel en netjes afgeleverd.
Beste Marijn, Mooie woorden, bekroond met een prachtig cijfer. Bedankt! Fijn te lezen dat onze producten zo goed in gebruik genomen worden en wij een blijvend vertrouwen opbouwen. Met vriendelijke groet, Sales Team Engels
Snelle levering en goede klantenservices
Beste Frank, Een mooi cijfer en fijne woorden, bedankt! Wij streven er altijd naar de beste producten met een prettige algemene ervaring te leveren. Met vriendelijke groet, Sales Team Engels
Het is gewoon altijd goed
Beste Sjaak, Hartelijk dank voor de reactie. Heel fijn te lezen dat de ervaring wederom goed is. Met vriendelijke groet, Sales Team Engels
Van info op de site tot de levering alles goed verlopen
Beste Mark, Heel hartelijk bedankt voor deze reactie. Dit stellen we erg op prijs. Met vriendelijke groet, Sales Team Engels
ruimte keuze en veel op voorraad
Beste Hens, Hartelijk dank voor dit prachtige cijfer en de lovende woorden. Uw ervaring geeft aan dat wij goed zitten met ons streven om onze kwaliteiten in alle opzichten zo goed mogelijk naar buiten te brengen. Met vriendelijke groet, Sales Team Engels
Beste Jeroen, Hartelijk dank voor dit fijne cijfer. Dat wordt zeker gewaardeerd. Met vriendelijke groet, Sales Team Engels
1139 Park Forum
Eindhoven 5657 HK