uitstekend

Graag weer its kopen. competent bedrijf

Snel, goed verpakt en lage verzendkosten!

Snel: binnen een paar dagen geleverd. Goed verpakt: product komt onbeschadigd aan. Lage verzendkosten: minder dan de helft van wat andere rekenen!

Goede communicatie en snelle levering

Het product was snel te vinden op de site. Ze lieten goed weten in hoeverre de verwerking was. Het product is ook snel en netjes afgeleverd.

Goede communicatie en snelle levering

Snelle service, goede producten

Mijn bestelling stond de volgende dag al klaar. Ik be zeer tevreden met de kwaliteit van de bestelde Euronorm bakken!!

snelle levering, goede producten

snelle levering, goede producten

beroerd

Twee keer moeten bellen voordat wij eindelijk de order binnen kregen. Dit voor een bestelling via de webshop.

Kwalitatief goede en prijsbewuste producten.

Top: Mooie producten, veel keus voor een passende prijs. Nette en vriendelijke klantenservice. Tip: De webshop werkt nog wat langzaam en de producten blijven niet staan bij afsluiten. Daarbij was de verzending minder snel en efficiënt ingericht dan de vorige keer.

Bestelling goed geleverd echter later dan dpd had aangegeven

Dpd levert ruim 2 dagen later dan ze aangeven op hun website.

Goede kwaliteit, mooi uitstraling

Alle onderdelen zijn op voorraad, maar uitlevering duurt meer dan een maand

Als alle onderdelen van een bestelling op voorraad zijn en binnen een dag uitgeleverd kunnen worden volgens de website, dan is het zeer teleurstellend om een maand te moeten wachten.

Goede service en uiterst opmerkzaam

Nav postcode werd ik gebeld of afhalen wel de bedoeling was. Wat ik kon bevestigen.

Oke'

Goede kwaliteit

Prima product, matige communicatie m.b.t. Levering.. staat binnen 2 werkdagen verzonden.. duurde bij mij 2 weken.. zonder ook maar iets te melden dat de levering vertraagd was.. Moest zelf contact op nemen om te vragen waarom m’n bestelling niet verstuurd werd.. via contact formulier op de site geen reactie ontvangen later via de mail wel.

Makkelijk bestellen en binnen verwachte leverdatum geleverd.

Duidelijke webshop. Bestelling snel geleverd en voor het transport degelijk verpakt.

zeer goed

Bestellingen verlopen erg soepel en snel , met een probleem word je zeer correct te woord gestaan en snel geholpen.

Goede artikelen c.q. levering

Goede artikelen en goede levering, alleen de clipjes van de deksels ontbraken. Deze zijn vlot nageleverd. Enige nadeel is dat wij deze nu zelf moeten monteren (wat tijd kost).

Netjes geregeld.

Een kunststof rooster besteld voor het afdekken van een regenwaterput. Rooster snel geleverd. En tevreden over de kwaliteit. Wat wil je nog meer!

1139 Park Forum

Eindhoven 5657 HK