Bestelling verliep 100% soepel, evenals de levering. Zal dan ook zeker de resterende benodigde tonnen daar bestellen, deze waren exact waar ik op hoopte, evenals de kwaliteit.
Beste Angelique, Wat fijn te lezen dat alles van a-z goed is verlopen. Dit is waar we het allemaal voor doen! Met vriendelijke groet, Sales Team Engels
stel voor om bij het adres Park Forum 1139 ook het plaatselijke 65... nummer te vermelden. Heb 2x moeten bellen met jullie, om de weg op dat industrie terrein te vinden. Bij Makita link, was de oplossing.
Beste Ben, Hartelijk dank voor uw reactie. Jammer te lezen dat het een heuse zoektocht is geweest ons pand te vinden maar gelukkig is het uiteindelijk gelukt. We zullen kijken wat we kunnen doen m.b.t. onze vindbaarheid. Wel fijn te weten dat de rest wel allemaal goed is! Met vriendelijke groet, Sales Team Engels
Teleurstellend in eerste instantie, na bestelling en betaling hoorde of zag ik niets meer. Bij navraag hoorde ik dat de betaling was blijven hangen, wat dat ook betekenen mag. Toen werd gevraagd of ik de betaling kon bewijzen. In mijn ogen ook vreemd. Maar goed, ze zijn binnen. Het zijn wel goede producten, tevreden mee. Ik ga ervan uit dat dit niet standaard is.
Beste Jan, Dit probleem is zeker niet standaard. Onze excuses dat u dit probleem heeft ervaren! Wij werken voor de betalingen van de webshop met een tussenpersoon. In vrijwel alle gevallen wordt de bestelling automatisch doorgestuurd naar ons en wordt deze snel verwerkt. In uitzonderlijke gevallen blijft een betaling hangen in het systeem. Dit wordt uiteindelijk wel opgepikt door het systeem maar hier gaan meerdere werkdagen overheen. In zulke gevallen vragen wij om een betaalbewijs zodat wij er zelf handmatig achteraan kunnen gaan en het proces tot verwerking kunnen versnellen. Gelukkig hebben wij uw bestelling uiteindelijk wel kunnen leveren en bevalt het product u wel! Met vriendelijke groet, Sales Team Engels
Beste Fred, Hartelijk dank voor uw reactie! Met vriendelijke groet, Sales Team Engels
zeer prettige ervaring, het bestel gemak, levering en prijs. alles klopt
Beste Saskia, Soms is het zo gemakkelijk om alles wat belangrijk is te benoemen. Hartelijk bedankt voor deze mooie review. Met vriendelijke groet, Sales Team Engels
Wij hebben goede ervaringen met de producten van Engels logistiek. De bakken die we daar kopen zijn ideaal om onze producten in te verwerken. Daarnaast ervaren wij de correspondentie, de snelheid van levering als bijzonder prettig.
Beste Peter, Altijd goed te lezen dat een voortdurende samenwerking soepel verloopt. Heel fijn dat de service aansluit bij de kwaliteit van onze producten om zo het beste resultaat te bereiken. Met vriendelijke groet, Sales Team Engels
Beste Toke, We staan op alle manieren graag voor onze klanten klaar. Een goede ervaring met ons en onze producten staat centraal. Zowel per mail en telefoon als ook op onze locaties direct. Fijn te merken hoe dit wordt gewaardeerd. Bedankt! Met vriendelijke groet, Sales Team Engels
Beste Jurgen, Hartelijk dank voor deze mooie voldoende. Daar zijn we blij mee! Met vriendelijke groet, Sales Team Engels
Snel en accuraat en goede kwaliteit producten!
Beste Corrie, Wat een lovende woorden, fantastisch! Bedankt! We zijn erg blij dat we met onze producten en service een goede ervaring kunnen creëren, Met vriendelijke groet, Sales Team Engels
Ook wanneer er soms iets niet goed gaat wordt het meestal dezelfde dag opgelost. Producten zijn ook er goed van kwaliteit. Zeer tevreden over Engels!
Beste Iwan, Heel fijn te horen dat u zo tevreden over ons bent! Wij zijn uiteraard ook blij met u als klant :) Inderdaad gaat niet altijd alles zo goed als we zouden willen, maar doen natuurlijk ons uiterste best dit dan zo snel en goed mogelijk op te lossen. Met vriendelijke groet, Sales Team Engels
Meerdere malen iets besteld bij dit bedrijf. Duidelijke communicatie. telefonisch ook goed bereikbaar.
Beste Michelle, Bedankt voor je reactie en natuurlijk voor al je bestellingen. We doen ons best om goede producten, goede service en duidelijke communicatie te blijven bieden en dit keer op keer minimaal zo goed te doen dan de keer daarvoor. Op naar de volgende bestelling :) Met vriendelijke groet, Sales Team Engels
De artikelen zijn uitstekend van kwaliteit, de levering verliep helaas niet helemaal volgens plan. Desondanks zou ik opnieuw bij Engels bestellen.
Beste Karin, Hartelijk dank voor uw beoordeling. We zijn blij te lezen dat de producten u goed bevallen. Helaas is de bezorging niet zo goed gelopen maar dit laat uiteraard weer ruimte tot verbetering. Een uitdaging die wij voor een volgende bestelling graag aannemen. Met vriendelijke groet, Sales Team Engels
Handige opbergkistjes en veel maten voorradig
Beste Paul, Fijn om te lezen dat het allemaal zo goed is gegaan en dat onze kisten weer een goede toepassing rijker zijn. We proberen met een ruim assortiment veel mogelijkheden te creëren en ook hier is dat weer gelukt! Met vriendelijke groet, Sales Team Engels
Goed advies, snelle levering en alles compleet.
Beste, Hartelijk dank voor de fijne review. Fijn te lezen dat het proces goed en vlot is verlopen. Met vriendelijke groet, Sales Team Engels
Voor het eerst een bestelling gedaan als kleine onderneemster. De bestelling en levering verliep super vlot, de producten zijn precies zoals ik hoopte. Wij hebben onze leverancier voor onze transportbakken gevonden.
Beste Lynn, Heel fijn om te lezen dat alles zo goed verlopen is. We zijn er graag voor ALLE ondernemers, groot en klein. Om de particuliere klanten natuurlijk niet te vergeten. We zien verdere samenwerking in de toekomst tegemoet! Met vriendelijke groet, Sales Team Engels
Beste Rene, Hartelijk dank voor dit prachtige cijfer! We zijn er altijd blij mee te zien dat wij weer iemand blij hebben gemaakt. Met vriendelijke groet, Sales Team Engels
de ervaring is hetzelfde als voorgaande keren. goed product, snel geleverd.
Beste Aad, Hartelijk dank voor uw reactie en uw herhaalde vertrouwen. Tot de volgende keer maar weer! Met vriendelijke groet, Sales Team Engels
Goede kratten! Jammer dat er geen 'tussenmaat' is.
Beste Tom, Hartelijk dank voor uw reactie! Wij hebben inderdaad een standaard assortiment met 'standaard' maten. Er zijn mogelijkheden tot het leveren van maatwerk maar helaas zal niet iedere situatie zich daarvoor lenen. Navraag naar de mogelijkheden is natuurlijk altijd mogelijk. Met vriendelijke groet, Sales Team Engels
Al meerdere keren wat besteld hier. Je krijgt netjes een bericht over het transport en de chauffeur zet het netjes neer:)
Beste Jacco, Bedankt voor weer een prachtig cijfer en de fijne woorden. We kijken uit naar de volgende bestelling die we weer voor je in orde kunnen maken! Met vriendelijke groet, Sales Team Engels
Beste Mark, Super cijfer, bedankt! Met vriendelijke groet, Sales Team Engels
Bestelling geplaatst voor verschillende soorten kantelbakken. helaas was er in de levering een foutje geslopen en een verkeerde maat geleverd. na een mailtje werd dit direct opgepakt en alsnog de juiste maat geleverd, de verkeerd geleverde bakken werden netjes opgehaald. prima geregeld.
Beste Erwin, Hartelijk dank voor de mooie review. Helaas gaat er ook bij ons inderdaad wel eens iets mis. Gelukkig hebben we het ook hier weer tot een goed einde weten te brengen en dat is natuurlijk het belangrijkst. Met vriendelijke groet, Sales Team Engels
Duidelijke website, correcte en snelle levering. De prijs / kwaliteit verhouding is uitstekend.
Engels is een betrouwbare partner met veel mogelijkheden. Zij staan je altijd vriendelijke te woord en kunnen snel leveren.
Beste, We stellen het vertrouwen uiterst op prijs! Ons streven is om bij iedere bestelling de beste combinatie van producten en service te leveren. Iedere situatie en elke klant is uniek en daar proberen wij zo goed mogelijk op in te spelen. Zo te zien is dat ook bij jullie weer gelukt! Met vriendelijke groet, Sales Team Engels
Ik ga nog meer bestellen. Je kan peg hebben dat er iets even op is maar dat is normaal deze in deze tijd. Als je het binnen een dag wil hebben, dan kun je natuurlijk even bellen en bestellen wat wel op voorraad is ;-)
Beste Andre, Wat een fijne reactie om te lezen! Inderdaad kan het, zeker in deze tijd, wel eens tegen zitten met een levering. Dan kijken wij graag mee hoe wij dit zo goed mogelijk kunnen opvangen door bijvoorbeeld op zoek te gaan naar een passend alternatief product wat wel leverbaar is. We zien een toekomstige bestelling natuurlijk graag tegemoet. Met vriendelijke groet, Sales Team Engels
Goede en gedetailleerde site. Goed geholpen door de klantenservice voorafgaand aan bestelling. Artikelen snel geleverd. Alhoewel bij 1 artikel niet het juiste aantal was geleverd werd na contact met een medewerker dit alsnog snel opgestuurd per envelop.
Beste Ron, Reviews als deze zijn altijd fijn om te lezen! Gelukkig kunnen ook foutjes worden hersteld en geeft dat toch nog een prachtig resultaat. Bedankt voor het vertrouwen! Met vriendelijke groet, Sales Team Engels
1139 Park Forum
Eindhoven 5657 HK