Mijn bestelling van plastic pallets werd snel en correct geleverd.
ze reageren snel op vragen en leveren ook snel.
Vriendelijke bediening, produkten snel binnen (sneller dan bij de bestelling aangegeven)
Prima.
Mooi verpakt en snelle levering
Wel hoge verzend en adm. kosten.
Geachte Ben, Dank voor uw feedback en heel fijn dat u tevreden bent. We vragen inderdaad een bijdrage in de verzendkosten; omdat onze producten vaak relatief groot zijn in verhouding tot hun prijs is verzenden ook wat duurder. Vanaf een bestelling ter waarde van EUR 100,00 is verzending helemaal gratis. Wij zien u graag terug in onze webshop. Met vriendelijke groet, Sales team Engels
dit is de eerste keer dat ik iets online bij jullie heb besteld de aflevering is in een paar dagen als dat op dezefde goede manier gebeurd als het bestellen ben ik zeer tevreden.
Klant vriendelijke web-shop, maar weinig informatie over levertijd. En als je de order geplaatst hebt duurt het vrij lang voor dat je een bericht krijgt wanneer het geleverd gaat worden.
Beste Hessel, Dank voor je feedback. We zullen je tip omtrent de informatie over de levertijd meenemen en onderzoeken waar we dat kunnen verbeteren. Met vriendelijke groet, Sales Team Engels
Dpd is zeer slecht in bezorgen. Altijd problemen. Pakjes komen niet of gaan retour. Kapitaal verbeld.. Ik wacht alweer twee weken op mijn pakje..
Beste John, Inmiddels is er rechtstreeks contact met u opgenomen. De problemen met DPD zijn hopelijk van tijdelijke aard. We zijn druk bezig om het op te lossen. Hopelijk zien we u snel weer terug in onze webshop. Met vriendelijke groet, Engels Sales team
Original review
Ik heb het product goed kunnen beoordelen en kiezen via de uitgebreide website van Engleslogistiek. Daarna ook makkelijk kunnen bestellen. Het duurde even maar dat zal vanwegens de corona lockdown internet-bestel drukte zijn geweest. Produkt prijzen waren laag, alleen leveringskosten relatief hoog. Na een emailtje hebben ze het alsnog snel kunnen verpakken en opsturen. Over het algemeen ben ik volledig tevreden. Velen dank in ieder geval, en hierbij een tien vanwegens de goede website, service en afhandeling.
Hallo Raj, Dank je voor je positieve feedback. Wat betreft je opmerking over de leveringskosten: We vragen inderdaad een bijdrage in de verzendkosten; omdat onze producten vaak relatief groot zijn in verhouding tot hun prijs is verzenden ook wat duurder. Vanaf een bestelling ter waarde van EUR 100,00 is verzending helemaal gratis. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groeten, Sales Team Engels
Snelle service, vriendelijk personeel!
Oke, beetje langzaam
Beste Stan, Normaliter kunnen we onze producten welke we op voorraad hebben staan binnen 2 werkdagen bezorgen. De decemberdrukte heeft onze leversnelheid inderdaad wat vertraagt, wat we heel jammer vinden. Hopelijk zijn de bestelde producten naar wens en zien wij u nog vaak terug. Met vriendelijke groet, Engels Team
Makkelijk bestellen via internet Mooi op tijd ondanks de drukte met feestdagen
Ze hebben mij zeer goed geholpen Een echte aanrader
Bestelling voldoet aan verwachting, goede kwaliteit producten.
Wat is het verschil tussen 45 grijze bakken Of 16 rood en 29 grijs van het zelfde type dus ook 45
Beste Harold, Vervelend dat u een slechte ervaring heeft gehad met bestellen via onze webshop. Een tijd geleden heeft u telefonisch contact gehad over een nieuwe bestelling. U wilde graag 45 stuks van de E 6424 waarvan 16 bakken in het rood (bij deze bak geldt een staffelprijs van €9,50 bij een afname van 45 bakken). De E 6424 is helaas niet in het rood verkrijgbaar, hier is een alternatieve bak voor. Dit is niet dus niet dezelfde bak als de E 6424 en heeft een andere kwaliteit en prijs. Omdat het twee verschillende bakken zijn betaalt u voor E 6424 dan €12,15 in plaats van €9,50 (de staffelkorting geldt alleen bij een afname vanaf 45 stuks). Wij snappen dat het uiterst vervelend is en zijn bereid samen te kijken naar een oplossing. Wij horen graag van u.
Geen enkele aanmerking. Prijs kwaliteit ook prima.
Weinig ervaring, 8 dagen geleden besteld, nog niks vernomen over levering. Is normaal nooit zo
Beste Hessel, Hartelijk dank voor uw feedback. We zijn hier intern achteraan gegaan. Wat blijkt is dat er sprake was van een voorraadverschil. Dit heeft ervoor gezorgd dat er een vertraging is ontstaan bij het uitleveren van uw producten. Onze excuses voor het ongemak. Ik vertrouw erop dat de producten in de toekomst op tijd worden geleverd. Indien er nog vragen zijn, kunt u altijd telefonisch contact opnemen zodat we de situatie kunnen verduidelijken.
nvt
Twee maal een snelle levering mogen ontvangen van kwaliteitsproducten. Bij de eerste levering was een doos beschadigd, dus 3 deksels beschadigd. Na het aanleveren van foto's en een mail werden er direct drie nieuwe deksels keurig en goed ingepakt snel thuis bezorgd! Prima bedrijf!
Snelle en goede levering
Bestelling overzichtelijk en vlot gelever
Prima en vlot geregeld
3 keer iets besteld, altijd snel en juist geleverd