Pluspunten
Duidelijk en goede service!
Pluspunten
Volgens afspraak
Pluspunten
De meeste zaken zijn in 1x goed gegaan. Er was 1 onjuiste deksel gestuurd, maar vrij snel daarna is me het juiste deksel toegestuurd.
Beste klant, Inmiddels is er een nieuw deksel, ditmaal met rubberafdichting aan u verzonden. Hopelijk is het probleem hiermee verholpen. Wij zien u graag bij ons terug. Met vriendelijke groet, Salesteam Engels
Pluspunten
Levert aan particulieren. Levert snel en goedkoop
VerbeterpuntenHoudt rekening met lunchpauze.
Pluspunten
Supersnel geleverd. Keurig verpakt. Prima product.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goede klantenservice, snelle service vriendelijke medewerker
VerbeterpuntenDe heer achter de afhaalbalie mag wel een cursus communicatieve vaardigheden gaan volgen, kortom ; Onvriendelijk, onbeschoft, niet behulpzaam
Beste Mark, Fijn dat u over het geheel genomen tevreden bent. Het spijt ons dat u met onze afhaalbalie een minder goede ervaring heeft. We gaan dit uiteraard intern onderzoeken en oplossen. We gaan ervan uit dat dit niet meer gebeurt. We zien u graag bij ons terug. Salesteam Engels.
Positive
goed geholpen. Ze hebben gecheckt of de deksels bij de dozen paste. was niet het geval en belde. keurig!
Pluspunten
Goede webshopsite. Makkelijk bestellen.
VerbeterpuntenLevering enkele dagen later dan beloofd.
Pluspunten
Eigenlijk 5 sterren, maar dan klopt de omschrijving niet. Verder goede en vriendelijke service!
VerbeterpuntenIk had een bestelling geplaatst via de webshop en betaald via iDeal. Na verloop van tijd kreeg ik een orderbevestiging en een factuur... maar bestelling was al betaald. Ik heb geen bericht ontvangen dat de bestelling klaar lag en ik de bestelling kon afhalen in Eindhoven, voor navraag heb ik telefonisch contact gezocht. Dus wat verbetering in de processen is aan te bevelen. Nogmaals: goede en vriendelijke service van de mensen aan de telefoon en op het kantoor in Eindhoven.
Pluspunten
Snelle en correcte levering Gedegen kwaliteit
VerbeterpuntenDe zoekfunctie naar de juiste bakken zou gemakkelijker zijn als er gesorteerd kon worden op bijv alleen transportbakken van 40x30, en dat dan ook meteen alle varianten te zien zijn.
Pluspunten
Ruime keuze in producten en prettige navigatie van de shop
Beste klant, Dank u wel voor uw feedback. Wij hebben contact opgenomen met onze transporteur, om hierin verbetering te bewerkstelligen. Fijn dat u tevreden bent over onze producten. Wij zien u graag terug in onze webshop. Met vriendelijke groet, Salesteam Engels
Pluspunten
Goed product en snelle levering
VerbeterpuntenIn de deksel staat het Engels logo en wij verkopen hier een product in en willen hier liever geen andere naam op hebben staan.
Beste klant, Dank u wel voor uw feedback. Het klopt dat wij onze merknaam Engels standaard op onze producten hebben staan. U weet hiermee zeker dat u te maken hebt met een kwaliteitsproduct. Fijn dat u tevreden bent over onze producten en snelheid van leveren. Met vriendelijke groet, Salesteam Engels
Pluspunten
Snelle levering en vriendelijk onthaal bij het afhalen op locatie.
Pluspunten
Snelle levering, kwaliteit prima.
Pluspunten
Pluspunten
Na niet leveren moest ik rappeleren. Kreeg nette excuusmail en daarna werd er keurig alsnog uitgeleverd
Beste klant, Dank u wel voor uw feedback. Wij zullen hier intern onderzoeken waar het in eerste instantie niet goed is gegaan. Gelukkig dat het allemaal in orde is nu. Wij zien u graag terug. Met vriendelijke groet, Salesteam Engels
Pluspunten
geleverd materiaal is in orde
Verbeterpuntenop zondag bestellen en pas op vrijdag leveren is absoluut niet wat ik verwacht van een nederlandse webshop. factuur gegevens die in de order staan kun je domweg overnemen ook dat gaat niet goed. Erg jammer en terleurstellend
Beste klant, Jammer dat u ontevreden bent. Ik begrijp uw teleurstelling over de levertijd. Het komt doordat de goederen in ons Belgische magazijn op voorraad waren, maar niet in Nederland. Het duurt dan altijd een paar dagen langer. De vergissing omtrent het factuuradres kwam doordat een van uw andere entiteiten bij ons al bekend was als klant op hetzelfde adres. Per abuis is dat bedrijf gekozen. Onze excuses daarvoor. We hopen u spoedig weer als klant te mogen begroeten. Salesteam Engels
Pluspunten
Mooie bakken voor een nette prijs! En stond snel klaar
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Pluspunten
Product alleen bij jullie beschikbaar
VerbeterpuntenOp 1 euro na kwam ik niet tot gratis verzending. Mail daarover gestuurd waarom ik 15 euro verzendkosten moest betalen. Kreeg als antwoord dat ik als ik nog 1 euro extra zou besteden wel gratis verzending had. Correcte conclusie maar niet heel klantvriendelijk. Beetje out of the box denken lijkt mij op lange termijn verstandiger. Vooral omdat het mail contact er toch al was.
Beste klant, Dank u wel voor uw feedback. Helaas kan onze webshop niet 'out of the box' denken: verzenden is gratis vanaf EUR 100,00. Onze verkoopmedewerkers kunnen hieraan helaas niets veranderen, omdat het een geautomatiseerd proces is. Wij hopen op begrip hiervoor. Hopelijk zien we u spoedig terug als klant. Met vriendelijke groet, Salesteam Engels
Pluspunten
Kon iets niet goed op de site vinden en na bellen werd ik heel goed geholpen
VerbeterpuntenOp de site is soms verschil van kratten moeilijk te zien met foto’s.
Beste klant, Dank u wel voor uw feedback. Uw opmerking wat betreft de foto's is doorgegeven aan onze webmaster. We gaan onderzoeken hoe we dit verder kunnen optimaliseren. Tot ziens. Met vriendelijke groet, Salesteam Engels
Pluspunten
- kwaliteit van de producten - communicatie tijdens bestellen
Verbeterpuntencommunicatie over het afleveren, mede door hotrans
Beste klant, Dank u wel voor uw feedback. Fijn dat u tevreden bent over onze producten. Met onze transporteurs hebben wij duidelijke afspraken gemaakt, dat ze onze klanten per e-mail informeren over de dag van leveren. Wij zullen uw opmerking meenemen in het overleg met hen om hier nog zorgvuldiger mee om te gaan. Met vriendelijke groet, Salesteam Engels
Pluspunten
Super snelle levering en dat tussen de feestdagen.
1139 Park Forum
Eindhoven 5657 HK