Pluspunten
Correcte dienstverlening
VerbeterpuntenGeen. Dpd is een goede keuze voor bezorging.
Pluspunten
VerbeterpuntenLet op..... besteling via oude webshop in september 2017 zonder korting Dus niet helemaal goed
Beste klant, Onze excuses voor dit misverstand. Vanwege de overgang naar een nieuwe website/webshop hebben we al onze klanten een korting aangeboden bij aankopen op onze nieuwe site. Dit is een geautomatiseerd systeem wat niet werkt op onze oude site, die nog in de lucht is. Dit kunnen we helaas niet veranderen. De korting is op onze nieuwe site www.engelslogistiek.nl de gehele maand september nog geldig; we zien u heel graag terug. Salesteam Engels
Pluspunten
snelle en correcte levering
Pluspunten
Snelle en goede levering. Goed product.
VerbeterpuntenWinkelwagen in webshop werd niet opgeslagen waardoor ik de producten bij ieder bezoek opnieuw moest opzoeken. Sommige artikelen waren ook moeilijk te vinden.
Pluspunten
Snelle levering, factuur op tijd. Goede waar en goedkoop. Ik ben zeer content met mijn aankoop.
VerbeterpuntenBedel niet zo voor een complimentje
Pluspunten
Alleen maar positief!! Gemakkelijk bestellen en betalen,snel antwoord na vragen en snelle levering!!
Pluspunten
Bestelling snel geleverd
VerbeterpuntenEen bestelling dat in envelop past niet in pakje doen, scheelt kosten en moeite. Bij niet thuis pakje bij buren afgeven ipv aan andere kant stad laten afhalen.
Beste klant, Jammer dat u niet tevreden bent over onze dienstverlening, maar we danken u voor uw feedback. We proberen onze producten normaal gesproken zo efficiënt mogelijk te verpakken en te versturen. We zullen hier intern onderzoeken hoe we dit voor de toekomst kunnen verbeteren. Wat betreft het afleveren bij buren: dit ligt niet altijd eenvoudig; de ene klant vindt het prima; de andere klant niet. Vandaar de keuze van onze transporteur. We hopen u bij ons terug te zien. Salesteam Engels
Pluspunten
De spullen die ik reeds heb bevallen goed. Maar na contact met het bedrijf over mijn nieuwe bestelling ben ik overgestapt naar een andere leverancier. De betaling is reeds terug gestort. Jammer.
VerbeterpuntenDenk mee met de client
Beste klant, Dank u wel voor uw feedback. Er is inderdaad telefonisch contact met u geweest over uw bestelling. Een van uw bezwaren waren onze verzendkosten. Helaas kunnen wij hieraan niets veranderen, omdat het bij ons vaak om grote artikelen gaat, die bij transport veel ruimte in beslag nemen. De verzending kost dus meer en deelleveringen zouden het nog duurder maken. Wij hopen dat u hiervoor begrip hebt en we zien u graag terug in onze geheel vernieuwde webshop. Salesteam Engels
Pluspunten
Snelle levering en duidelijke website
Pluspunten
Mooie bakken, lekker stevig.
VerbeterpuntenDe slotjes/snapsluitingen missen! Staan wel op de pakbon en ook op de website, maar ze zaten niet in de verpakking.
Beste klant, Onze excuses voor de ontbrekende onderdelen! We zullen bij ons intern onderzoeken hoe dit heeft kunnen gebeuren. Uiteraard worden de sluitingen nagezonden. We zien u graag bij ons terug. Met vriendelijke groet, Salesteam Engels
Pluspunten
Snelle levering en ik werd goed op de hoogte gehouden over de levering
Pluspunten
Nu heb ik weer een container de gemeente pakjw die weer af dankjewel voor de goede service
VerbeterpuntenSuper oke
Pluspunten
snel en een goed product vaste klant!
Pluspunten
Zeer snelle levering, deskundige telefonische hulp.
Verbeterpuntenlange artikelnr s,zoek vakje pakt niet alles bijvoorbeeld karretje rubber wielen.
Beste Danny, Dank u wel voor uw feedback. We zijn bezig met een nieuwe website / webshop. Deze zal spoedig live gaan. Ook de zoekfunctie is daarin aangepakt en verbeterd. We zien u graag terug. Met vriendelijke groet, Engels sales team
Pluspunten
Goed product
VerbeterpuntenBezorging. Voor product van Euro 20, die door brievenbus kan, wordt euro 10 bezorgkosten gevraagd. Helemaal jammer is dat het pakket aangeboden is bij factuuradres en niet bij bezorgadres. Konden we het achteraf alsnog zelf ophalen. Tip: beter regelen!
Beste mevrouw, Jammer dat het niet goed gegaan is met de bezorging. We zullen dit nakijken en ons uiterste best doen dat dit in de toekomst niet meer gebeurt. Wat betreft de verzendkosten, misschien handiger voor u om bij ons in Eindhoven uw bestelling af te halen. Met vriendelijke groet, Salesteam Engels.
Pluspunten
Niks op aan te merken ook snelle reactie via webshop.
Pluspunten
erg makkelijk de bestelling geplaatst en snel afgeleverd.
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Goed contact.
VerbeterpuntenLevering is te laat.
Pluspunten
snelle levering,
Verbeterpuntentijd leveren of deze zelf te bepalen
Pluspunten
snelle reactie op chatbericht Linkjes naar mijn artikelen in de chat Snelle levering en in 1 keer goed Duidelijke website
VerbeterpuntenEen mail in het weekeinde werd pas beantwoord na een herinneringsmail van mij. Toen kreeg ik ook wel direct bericht
Pluspunten
snelle levering en mooi verpakt
VerbeterpuntenMatige (geen) instructie hoe ik alles in elkaar moet zetten en de wijze waarop ik de deksel kan verplaatsen van papierbak naar afval, waar die hoort tegen de geurtjes. Daarnaast is het handvat van de papierbak bij een volle bak scherp en snijdt in de hand.
Pluspunten
Makkelijk te bestellen
VerbeterpuntenLevertijd Heb tot op heden nog niets ontvangen Raar dat jullie nu al om een beoordeling vragen
Geachte klant. Jammer dat u uw bestelling nog niet heeft ontvangen. Ik heb het hier intern nagekeken en hieruit is gebleken dat een bepaald product tijdelijk niet voorradig was. Om transportkosten te besparen doen wij in de regel geen deelleveringen. Het blijkt dat de complete bestelling vandaag de deur uit gaat. Morgen mag u uw bestelling verwachten. Het is inderdaad vreemd dat u toch gevraagd bent om een review. Ook dit zullen we uitzoeken. Met vriendelijke groet, Salesteam Engels
Pluspunten
Duidelijk
Pluspunten
VerbeterpuntenZou handig zijn als bij bestelling aangegeven kan worden dat de goederen bij Engels opgehaald worden.
1139 Park Forum
Eindhoven 5657 HK