Alles binnen 3 dgn in huis, erg blij mee!
Beste Ger, Wat fijn te lezen dat u zo tevreden bent en dat alles zo voorspoedig is verlopen. Hartelijk dank voor uw review! Met vriendelijke groet, Sales Team Engels
Wij hebben een aantal bakken besteld voor onze kampeeruitrusting. Fijn dat het zo snel geleverd dat worden en de bakken zijn echt top! Oerdegelijk, niet kapot te krijgen, stapelbaar en goed (genoeg) afsluitbaar. Heel blij mee!
Beste Rianne, Wat fijn te lezen dat u zo tevreden bent! Heel hartelijk dank voor de fijne woorden en het prachtige cijfer. Dit soort reacties doen ons altijd goed! Met vriendelijke groet, Sales Team Engels
Dit is de tweede x dat ik de doorzichtige bakken met deksel heb besteld. Ik sta op de markt en had bakken tekort voor mijn voorraad. Ze kunnen tegen een stootje en zijn waterdicht.
Beste Diane, Hartelijk dank voor uw prachtige cijfer en fijne reactie. Hier zijn wij heel blij mee! Wij wensen u veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Sales Team Engels
Ze hebben de bestelling op het factuuradres afgeleverd en niet op het afleveradres. Eerst zou de levertijd ook een paar dagen zijn en het duurde uiteindelijk meer dan 2 weken.
Beste Marcel, Wat vervelend om te lezen dat u zo lang op uw bestelling heeft moeten wachten. Het afleveradres is niet goed doorgekomen in ons systeem en zijn daarom op het factuuradres geleverd. Onze excuses hiervoor. Wij hopen alsnog dat de producten bevallen en goed zijn aangekomen. Als wij iets kunnen betekenen dan vernemen we het graag. Met vriendelijke groet, Sales Team Engels
Snelle levering goede kwaliteit
Beste Jos, Bedankt voor het prachtige cijfer! Met vriendelijke groet, Sales Team Engels
Beste Alie, Bedankt! Met vriendelijke groet, Sales Team Engels
snel geleverd
Beste Bastie, Bedankt voor deze reactie, fijn om te horen dat alles goed verlopen is! Met vriendelijke groet, Sales Team Engels
Een bestelling van magazijnbakjes geplaatst, deze zijn met 2 werkdagen ontvangen. Top!
Beste Air Bake Company, Zo te lezen is alles prima verlopen, fijn! Bedankt voor deze fijne beoordeling. Met vriendelijke groet, Sales Team Engels
Snel en duidelijk contact met Lotte van Berkel en Estelle. Zijn bereid om mee te denken met de klant. Jullie zijn top!
Beste Derk, Wauw! Dankjewel voor deze lovende woorden. We hebben je graag geholpen en hopen je snel weer van dienst te mogen zijn. Groetjes, Estelle en Lotte
Goede en betaalbare producten, snel geleverd. Alles duidelijk te zien in de webshop.
Beste Wim, Wat een fantastische beoordeling, bedankt hiervoor! Altijd fijn om te lezen dat een complete ervaring zo goed is verlopen. Met vriendelijke groet, Sales Team Engels
Duidelijk antwoord gekregen op mijn vraag via de chat.
Beste Louis, Hartelijk dank voor deze reactie. Ook vragen moeten natuurlijk worden beantwoord, via alle beschikbare kanalen. Fijn te lezen dat dit goed is verlopen. Met vriendelijke groet, Sales Team Engels
Zoals gewend was alles weer netjes ingepakt en werd ik goed op de hoogte gehouden van de leveringsvoortgang. Volgende bestelling is alweer in de maak.
Beste Erwin, Fantastisch! Heel fijn te lezen dat het wederom weer zo goed is verlopen en we er deze mooie woorden en dit prachtige cijfer aan overhouden. We zien de nieuwe order(s) graag tegemoet natuurlijk! Met vriendelijke groet, Sales Team Engels
Prima nu enkele keren besteld en wordt zeker meer
Beste Richard, Bedankt voor al deze bestellingen en deze mooie reactie! We kijken nu al uit naar de volgende bestelling :) Met vriendelijke groet, Sales Team Engels
laadkratten werden snel en compleet geleverd en ik heb ze naar tevredenheid in gebruik
Beste Wout, Wat fijn te lezen dat u onze producten zo graag gebruikt. Bedankt voor deze review! Met vriendelijke groet, Sales Team Engels
Prima !
Beste Frans, Helaas kan niet altijd alles 100% goed gaan, maar dan is het de kunst te zorgen dat het alsnog zo snel mogelijk wel zo is! Bedankt voor de fijne woorden en dit mooie cijfer. Met vriendelijke groet, Sales Team Engels
Leuk
Beste Shelley, Bedankt! Met vriendelijke groet, Sales Team Engels
Goed geregeld netjes op tijd geleverd.
Beste John, Hele fijne woorden en een prachtig cijfer, bedankt! Met vriendelijke groet, Sales Team Engels
professioneel verwerkte order,bedankt Kees
Beste, Hartelijk dank voor je review. Veel gebruiksgemak gewenst met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Sales Team Engels
Mooie bakken besteld
Beste Harmen, Hartelijk dank voor deze fijne reactie, wij vinden onze producten ook mooi! Bedankt voor het geweldige cijfer. Met vriendelijke groet, Sales Team Engels
Beste Ton, Fantastisch cijfer, bedankt! Met vriendelijke groet, Sales Team Engels
niet teveel van dit soort vragen daar heb ik geen tijd voor.
Beste Nico, Bedankt voor deze reactie, voldoendes doen ons altijd goed! Met vriendelijke groet, Sales Team Engels
De batterijboxen zijn robuust en zien er strak uit. De levering was top en we gaan er nog een aantal bestellen
Beste Remco, Fantastisch om te lezen! Heel veel gebruiksplezier er van en we zien de volgende bestelling graag weer tegemoet. Met vriendelijke groet, Sales Team Engels
Eenvoudig besteld en snel geleverd.
Beste Erik, Hartelijk dank voor deze geweldige review! Met vriendelijke groet, Sales Team Engels
Heb voor in de schuur 15 kisten besteld. Praktisch met scharnierend deksel en stevig. Alles goed bezorgd.
Beste Djoek, We vinden het altijd erg leuk om te lezen hoe onze klanten onze producten toepassen. Leuk om te lezen dat deze zo ideaal oplossing bieden. Bedankt ook voor het fantastische cijfer! Met vriendelijke groet, Sales Team Engels
Een van de 6 artikelen bleek defect, gemaild en een foto opgestuurd en binnen een paar dagen het vervangende artikel al binnen, top.
Beste Herman, Natuurlijk kan er wel eens iets mis gaan, de kunst zit in het oplossen van een probleem. Zo te zien hebben wij deze kunst onder de knie, fijn! Hartelijk dank voor deze mooie fijne reactie. Met vriendelijke groet, Sales Team Engels
1139 Park Forum
Eindhoven 5657 HK