Prima !
Beste Frans, Helaas kan niet altijd alles 100% goed gaan, maar dan is het de kunst te zorgen dat het alsnog zo snel mogelijk wel zo is! Bedankt voor de fijne woorden en dit mooie cijfer. Met vriendelijke groet, Sales Team Engels
Leuk
Beste Shelley, Bedankt! Met vriendelijke groet, Sales Team Engels
Goed geregeld netjes op tijd geleverd.
Beste John, Hele fijne woorden en een prachtig cijfer, bedankt! Met vriendelijke groet, Sales Team Engels
professioneel verwerkte order,bedankt Kees
Beste, Hartelijk dank voor je review. Veel gebruiksgemak gewenst met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Sales Team Engels
Mooie bakken besteld
Beste Harmen, Hartelijk dank voor deze fijne reactie, wij vinden onze producten ook mooi! Bedankt voor het geweldige cijfer. Met vriendelijke groet, Sales Team Engels
Beste Ton, Fantastisch cijfer, bedankt! Met vriendelijke groet, Sales Team Engels
niet teveel van dit soort vragen daar heb ik geen tijd voor.
Beste Nico, Bedankt voor deze reactie, voldoendes doen ons altijd goed! Met vriendelijke groet, Sales Team Engels
De batterijboxen zijn robuust en zien er strak uit. De levering was top en we gaan er nog een aantal bestellen
Beste Remco, Fantastisch om te lezen! Heel veel gebruiksplezier er van en we zien de volgende bestelling graag weer tegemoet. Met vriendelijke groet, Sales Team Engels
Eenvoudig besteld en snel geleverd.
Beste Erik, Hartelijk dank voor deze geweldige review! Met vriendelijke groet, Sales Team Engels
Heb voor in de schuur 15 kisten besteld. Praktisch met scharnierend deksel en stevig. Alles goed bezorgd.
Beste Djoek, We vinden het altijd erg leuk om te lezen hoe onze klanten onze producten toepassen. Leuk om te lezen dat deze zo ideaal oplossing bieden. Bedankt ook voor het fantastische cijfer! Met vriendelijke groet, Sales Team Engels
Een van de 6 artikelen bleek defect, gemaild en een foto opgestuurd en binnen een paar dagen het vervangende artikel al binnen, top.
Beste Herman, Natuurlijk kan er wel eens iets mis gaan, de kunst zit in het oplossen van een probleem. Zo te zien hebben wij deze kunst onder de knie, fijn! Hartelijk dank voor deze mooie fijne reactie. Met vriendelijke groet, Sales Team Engels
Vriendelijk personeel en helpen direct
Beste René, Een super cijfer, fantastisch! Fijn te lezen dat jullie zo blij met ons zijn. Met vriendelijke groet, Sales Team Engels
De stapelbakken zijn ideaal en erg handig in ons magazijn
Beste Marijn, Wat fijn te lezen dat ons product zo'n fijne oplossing is voor jullie! Bedankt voor deze prachtige reactie. Met vriendelijke groet, Sales Team Engels
Snel geleverd en volgens verwachting
Beste, Hartelijk dank voor de fijne woorden en het mooie cijfer! Met vriendelijke groet, Sales Team Engels
Wij zijn gestart met de dienstverlening voor het Vervoeren, Inzamelen en Verwerken van Specifiek Ziekenhuis afval. (SZA) Een aantal ziekenhuizen en afvalinzamelaars vragen ons om ook de schone vaatjes te leveren als wij de volle vaatjes (laten) ophalen. Wij verwachten dus aanzienlijk meer vaatjes te gaan bestellen in de komende periode, en zouden willen begrijpen of wij in aanmerking komen voor een Staffelkorting? Gr. Cees Duijn.
Beste Cees, Hartelijk dank voor het prachtige cijfer! Het is altijd fijn te weten dat het product en de service naar wens zijn. Aangaande uw vraag zullen wij nog nader contact met jullie leggen om de mogelijkheden te bespreken. Met vriendelijke groet, Sales Team Engels
Duidelijke website en helder
Beste David, Fijn te lezen dat alles zo soepel en vlekkeloos is verlopen. Bedankt voor deze mooie review! Met vriendelijke groet, Sales Team Engels
Beste Mart, Bedankt voor dit prachtige cijfer! Met vriendelijke groet, Sales Team Engels
We hadden daar 7 kisten met deksel Besteld. En die waren er binnen 2 dagen
Beste R, Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling! Het is altijd fijn te lezen dat de levering volgens verwachting is verlopen. Met vriendelijke groet, Sales Team Engels
Heb om verzendkosten te besparen de bestelling via de website gedaan dan verwacht je dat je de spullen binnen 1 á 2 werkdagen hebt maar dat ik ze pas na een week kreeg .......
Beste Albert-Jan, Onze excuses dat de levering langer op zich heeft laten wachten. Wij streven inderdaad naar een levertijd van 1 à 2 werkdagen bij op voorraad zijnde producten. Helaas is het momenteel wegens vakantie en ziekte iets drukker en lopen de levertijden vanuit ons iets uit. Tevens is het ook bij onze transporteurs een stuk drukker en kan ook daar de levertijd iets uitlopen. Met vriendelijke groet, Sales Team Engels
Alles is naar wens verlopen,fijn shoppen op overzichtelijke site
Beste Wim, Hartelijk dank voor deze fantastische reactie! Het is altijd goed om te lezen dat wij de verwachting waar hebben kunnen maken. Met vriendelijke groet, Sales Team Engels
Degelijk materiaal, goede kwaliteit.
Beste Danny, Hartelijk dank voor dit mooie cijfer en het vertrouwen in onze fijne producten! Met vriendelijke groet, Sales Team Engels
Bij Engels hebben we extra opbergbakken besteld om de voorraad bedrijfskleding in op te bergen. Zo blijft alles stofvrij, want op de bakken zitten deksels, en het is prima kwaliteit wat ze leveren.
Beste Van Egdom Security BV, Heel fijn om te lezen hoe onze producten in de praktijk worden gebruikt en zo goed bevallen. We vinden het altijd leuk zulke ervaringen door te krijgen. Ook nog eens vergezeld door een fantastisch beoordelingscijfer, super bedank! Met vriendelijke groet, Sales Team Engels
Beste Jan, Fantastisch! Bedankt voor het prachtige cijfer en de mooie woorden. Met vriendelijke groet, Sales Team Engels
Snelle levering en goeie kwaliteit prijs verhouding.
Beste Mirjam, Wederom een prachtig cijfer, dank daarvoor! Fijn te lezen dat de levering soepel is verlopen en u zo blij bent met onze producten. Met vriendelijke groet, Sales Team Engels
Duidelijke voorwaarden snelle en complete levering. gewoon ouderwets goed.
Beste Arnold, Wat fijn om zulk een fijne reactie te ontvangen. We proberen als familiebedrijf ook als vanouds een goede, strakke en duidelijk service te verlenen. Zo te lezen is dat gelukt. Heel hartelijk dank voor de lovende woorden. Met vriendelijke groet, Sales Team Engels
1139 Park Forum
Eindhoven 5657 HK