Website werkt goed, bestelling goed afgeleverd, een box was beschadigd maar die is snel nageleverd.

Prima !

Leuk

Goed geregeld netjes op tijd geleverd.

professioneel verwerkte order,bedankt Kees

professioneel verwerkte order,bedankt Kees

Mooie bakken besteld

keurig verzorgd

niet teveel van dit soort vragen daar heb ik geen tijd voor.

Mooie batterijboxen en snelle levering!

De batterijboxen zijn robuust en zien er strak uit. De levering was top en we gaan er nog een aantal bestellen

Eenvoudig besteld en snel geleverd.

Goede kwaliteit opbergkisten

Heb voor in de schuur 15 kisten besteld. Praktisch met scharnierend deksel en stevig. Alles goed bezorgd.

Prima service na gebleken defect artikel

Een van de 6 artikelen bleek defect, gemaild en een foto opgestuurd en binnen een paar dagen het vervangende artikel al binnen, top.

Goed geregeld

Vriendelijk personeel en helpen direct

Mooie stevige bakken

De stapelbakken zijn ideaal en erg handig in ons magazijn

Snel geleverd en volgens verwachting

Duidelijke communicatie en korte levertijd!!

Wij zijn gestart met de dienstverlening voor het Vervoeren, Inzamelen en Verwerken van Specifiek Ziekenhuis afval. (SZA) Een aantal ziekenhuizen en afvalinzamelaars vragen ons om ook de schone vaatjes te leveren als wij de volle vaatjes (laten) ophalen. Wij verwachten dus aanzienlijk meer vaatjes te gaan bestellen in de komende periode, en zouden willen begrijpen of wij in aanmerking komen voor een Staffelkorting? Gr. Cees Duijn.

goeie levering en snel

Duidelijke website en helder

We hadden daar 7 kisten met deksel Besteld. En die waren er binnen 2 dagen

Heb de bestelling via de website gedaan maar waarom ik dan een week op mijn spullen moet wachten ?

Heb om verzendkosten te besparen de bestelling via de website gedaan dan verwacht je dat je de spullen binnen 1 á 2 werkdagen hebt maar dat ik ze pas na een week kreeg .......

Heel correct!!!

Alles is naar wens verlopen,fijn shoppen op overzichtelijke site

Degelijk

Degelijk materiaal, goede kwaliteit.

Snel en goed geleverd.

Bij Engels hebben we extra opbergbakken besteld om de voorraad bedrijfskleding in op te bergen. Zo blijft alles stofvrij, want op de bakken zitten deksels, en het is prima kwaliteit wat ze leveren.

Vlot en foutloos

Snelle levering en goeie kwaliteit prijs verhouding.

gewoon goed

Duidelijke voorwaarden snelle en complete levering. gewoon ouderwets goed.

1139 Park Forum

Eindhoven 5657 HK