Goed geregeld

Vriendelijk personeel en helpen direct

Mooie stevige bakken

De stapelbakken zijn ideaal en erg handig in ons magazijn

Snel geleverd en volgens verwachting

Duidelijke communicatie en korte levertijd!!

Wij zijn gestart met de dienstverlening voor het Vervoeren, Inzamelen en Verwerken van Specifiek Ziekenhuis afval. (SZA) Een aantal ziekenhuizen en afvalinzamelaars vragen ons om ook de schone vaatjes te leveren als wij de volle vaatjes (laten) ophalen. Wij verwachten dus aanzienlijk meer vaatjes te gaan bestellen in de komende periode, en zouden willen begrijpen of wij in aanmerking komen voor een Staffelkorting? Gr. Cees Duijn.

goeie levering en snel

Duidelijke website en helder

We hadden daar 7 kisten met deksel Besteld. En die waren er binnen 2 dagen

Heb de bestelling via de website gedaan maar waarom ik dan een week op mijn spullen moet wachten ?

Heb om verzendkosten te besparen de bestelling via de website gedaan dan verwacht je dat je de spullen binnen 1 á 2 werkdagen hebt maar dat ik ze pas na een week kreeg .......

Heel correct!!!

Alles is naar wens verlopen,fijn shoppen op overzichtelijke site

Degelijk

Degelijk materiaal, goede kwaliteit.

Snel en goed geleverd.

Bij Engels hebben we extra opbergbakken besteld om de voorraad bedrijfskleding in op te bergen. Zo blijft alles stofvrij, want op de bakken zitten deksels, en het is prima kwaliteit wat ze leveren.

Vlot en foutloos

Snelle levering en goeie kwaliteit prijs verhouding.

gewoon goed

Duidelijke voorwaarden snelle en complete levering. gewoon ouderwets goed.

zeer goed

goed geregeld duidelijke web sate

Snelle en accurate levering

Uitstekende service

Prima kwaliteit, prima levering

Het artikel stond op de site op voorraad en wordt hopelijk gelverd op 14 juli. Jammer

Is nog niet geleverd!

bestelling geplaatst en de zelfde dag nog kunnen ophalen in eindhoven magazijn

De bakken zijn perfect en goed te gebruiken bij goederen vervoer

Engelslogistiek is voor ons een zeer betrouwbare partij

Onze ervaring is dat de levering en altijd snel zijn tegen een marktconforme tariefstelling. Zeer betrouwbaar.

Niet al te best.

Blikjes container besteld, via Ideal betaald. Orderbewijs ontvangen. Daar staat op levertijd volgt. Vervolgens na 2 weken maar eens bellen waar de container blijft. Duurt het vervolgens nog ruim 2 weken voor de levering. Wij als school moeten het maar rustig afwachten dan. Zet anders op de site dat levering over ruim 4 weken is.

Zeer correcte levering

Mooie en correcte levering, geen beschadigingen. Toppie

Top site,groot assortiment

Alleen positieve afwikkeling van alles ,had een beschadigde bak door vervoerder,kreeg gratis een nieuwe toegestuurd

Slechte communicatie over levertijd

Ik heb nog niks geleverd gekregen. Het gaat ook nog weken duren. Terwijl nergens verteld wordt dat zoiets schijnbaar 6 weken moet duren? Maar wel al alles betaald!

1139 Park Forum

Eindhoven 5657 HK