Prima geregeld

Bestelling netjes ontvangen en is verder prima geregeld. In het verleden een product binnen gehad wat door de post was beschadigd en is toen ook netjes opgelost met het versturen van nieuwe onderdelen

Snelle levering en duidelijke webshop

Snelle levering, duidelijke communicatie bij vragen, nette service.

Goed spul, al meerdere keren bezorgboxen besteld

Oké

Jammer dat ik geen reactie heb gehad op het verzoek om één uur voor de levering FF een telefoontje te doen zo dat ik gen uren voor niets moet wachten.

Goed, zoals het hoort

Prima bedrijf en producten, wel verbeterpunten

Dit was mijn tweede bestelling. De kratten zijn prima en worden ook redelijke snel (<1 week) geleverd. Heb wel drie verbeterpunten: 1. ontvang geen enkele informatie (tot 2x toe) over of mijn bestelling het verzonden is en wanneer ik de pakketten kan ontvangen. 2. Heb deksels bestel bij een aantal kratten en hoewel ze allemaal uit dezelfde categorie (600x400 geperforeerd) komen passen sommige wel deksel wel op de krat en sommige niet op elkaar. Was handig geweest als bij de deksels stond op welke kratten ze wel/niet passen. 3. Suggestie om bij de type deksels een kleine demo (film te maken hoe het openen/sluiten gaat). Handiger om zo online een afweging te maken welke type product het handigst is om aan te schaffen. Bij een met scharnier functie lijkt niet echt te scharnieren en heb geen voorbeeld hoe dit zou moeten functioneren...

Goed geregeld

Alles voldoet aan verwachting

Uitstekende ervaring

Terugkerende klant bij Engels. Snelle levering en goede kwaliteit. Deze keer weer aantal bakken besteld waarvan er één met breuk werd afgeleverd. Dezelfde bak blijkt ook niet goed afgewerkt te zijn. Zonder discussie wordt de betreffende bak vervangen. Engels overtreft nu al de verwachtingen, dus 5 sterren!

materiaal zeer goed. afspraken minder

bestelling gedaan en volgens levertijd zou het snel geleverd worden en alles op voorraad. dit werd opeens later. na gebeld te hebben kon het wel ineens sneller maar werd alles alsnog in 2x geleverd

Service kan niet beter.

Ik wilde iets ophalen maar product bleek in België te liggen. Afhalen kon pas na ongeveer 2 weken en ik had t met spoed nodig. Medewerker heeft t toen gratis! Vanuit België bij mij laten bezorgen. Binnen 2 dagen. Top service, vriendelijk personeel.

Prima samenwerking

Graag alle bestellingen op rekening brengen in de toekomst, verder is het prima

Altijd goed

makkelijk bestelt, snel geleverd!

Prima service en duidelijke uitleg

De dame aan de telefoon was zeer behulpzaam en kon mij duidelijk uitleggen over hoe de bestelling ging lopen helemaal top!!!

goede en correcte service

fijne site en goede service en uitleg bij vragen

Matig

Het bestellen en leveren was super alleen het retour sturen niet. Dus eerst goed de regels het retourneren doornemen. Als ik dat had gedaan had ik geen bestelling geplaatst.

Correct verpakt.

Na telefonisch contact werd akkoord gegeven voor levering op afgesproken dag, een week na bestellen. Helaas liep met magazijn in België achter met uitleveren waardoor de levering vertraagd was. Eén gedeelte wel geleverd (magazijn Nederland) op de afgesproken dag. De levering was uiteindelijk goed verlopen. Producten als beschreven en deugdelijk verpakt.

prma

prima geregeld, dank jullie wel

prima geregeld, dank jullie wel

Dikke Prima

Ik had was magazijn bakken besteld ! netjes geleverd en binnnen een paar dagen in huis. dikke prima dus

Snel en zeker

Met een eigen account makkelijk bestellen. Zonder bestelnummers van vorige bestellingen best wel even zoeken naar juiste artikel. Niet alle bestellingen uit het verleden staan er nog in, dat is jammer. Engels levert als enige snel en zonder gezeur de goederen uit, zonder allemaal mails van 'bestelling verwerkt', en 'aangeboden aan ...' en track & trace code die meestal geen accurate info geeft. dat werkt goed. Wij blijven voor de stichting goederen bij Engels bestellen.

Fijne producten en goede bezorgservice.

Bestellen gaat gemakkelijk, na de bestelling volgen mails ter bevestiging. Daarna verzendklaar maken en verzenden. En dat zelfs in een drukke carnavalsweek!

zeer goed

zeer goed goede service

gewoon goed

netjes verpakt snelle levering top kwaliteit

Keurig geleverd wat ik had besteld

De webshop is overzichtelijk en werkt goed.

Park Forum 1139

5657 HK Eindhoven

Over Engelslogistiek.nl

Engels produceert en levert kunststof en metalen producten voor duurzame verpakkingsoplossingen en afvalinzamelingsmiddelen. Onze producten worden gebruikt voor opslag, transport, afvalinzameling en afvalscheiding. Engels voert een breed assortiment aan bakken, pallets, palletboxen, containers, stellingen etc., maar is er ook in gespecialiseerd om, vanuit dit standaard assortiment, unieke en klant-specifieke producten te ontwikkelen en te produceren. Korte levertijden, kwaliteit en creativiteit staan bij ons hoog in het vaandel. Voor een uitgebreide bedrijfsomschrijving zie onze website