Soms kun je beter bellen dan via webshop bestellen

We hebben besteld via de webshop, helaas nu toch de verkeerde spullen gekregen, anders dan we gedacht hadden. Uiteraard ons eigen schuld, maar we zijn zakelijke klant, dat is anders dan als je particulier bent en kunt het dus niet corrigeren.

Reactie van het bedrijf

Beste Johan, Wat spijtig om te horen dat u de verkeerde spullen heeft ontvangen. Wij kijken graag samen naar een oplossing. Zou u hiervoor uw ordernummer kunnen toe mailen of telefonisch contact met ons willen opnemen? Dan kunnen wij nagaan wat er precies verkeerd is gegaan met uw bestelling en een passende oplossing bieden. We horen graag van u. Met vriendelijke groet, Sales Team Engels.

snelle en goede service.

mijn bestelling was snel binnen, ik bestelde een koffer met deksel 1 van de sluitclips bleek defect. een mailtje gestuurd en een paar dagen later had ik 2 nieuwe in huis, top! bedankt!

Reactie van het bedrijf

Beste Daniel, Wat fijn om te horen dat alles toch nog goed verlopen is. Hartelijk dank voor uw bestelling en deze mooie review! Met vriendelijke groet, Sales Team Engels

Correct en snel geleverd

Product-omschrijving en -afhandeling waren uiterst correct en ook de administratieve afhandeling was uitstekend.

Reactie van het bedrijf

Beste Walter, Heel hartelijk dank voor dit mooie cijfer en beoordeling. Het doet ons goed te lezen dat u zo tevreden bent. Met vriendelijke groet, Sales Team Engels

Netjes verpakt en snel geleverd! Top!!

Alles binnen 3 dgn in huis, erg blij mee!

Reactie van het bedrijf

Beste Ger, Wat fijn te lezen dat u zo tevreden bent en dat alles zo voorspoedig is verlopen. Hartelijk dank voor uw review! Met vriendelijke groet, Sales Team Engels

Snelle levering, top producten!

Wij hebben een aantal bakken besteld voor onze kampeeruitrusting. Fijn dat het zo snel geleverd dat worden en de bakken zijn echt top! Oerdegelijk, niet kapot te krijgen, stapelbaar en goed (genoeg) afsluitbaar. Heel blij mee!

Reactie van het bedrijf

Beste Rianne, Wat fijn te lezen dat u zo tevreden bent! Heel hartelijk dank voor de fijne woorden en het prachtige cijfer. Dit soort reacties doen ons altijd goed! Met vriendelijke groet, Sales Team Engels

Snelle levering en goede kwaliteit

Dit is de tweede x dat ik de doorzichtige bakken met deksel heb besteld. Ik sta op de markt en had bakken tekort voor mijn voorraad. Ze kunnen tegen een stootje en zijn waterdicht.

Reactie van het bedrijf

Beste Diane, Hartelijk dank voor uw prachtige cijfer en fijne reactie. Hier zijn wij heel blij mee! Wij wensen u veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Sales Team Engels

Verkeerde adres afgeleverd

Ze hebben de bestelling op het factuuradres afgeleverd en niet op het afleveradres. Eerst zou de levertijd ook een paar dagen zijn en het duurde uiteindelijk meer dan 2 weken.

Reactie van het bedrijf

Beste Marcel, Wat vervelend om te lezen dat u zo lang op uw bestelling heeft moeten wachten. Het afleveradres is niet goed doorgekomen in ons systeem en zijn daarom op het factuuradres geleverd. Onze excuses hiervoor. Wij hopen alsnog dat de producten bevallen en goed zijn aangekomen. Als wij iets kunnen betekenen dan vernemen we het graag. Met vriendelijke groet, Sales Team Engels

Snelle levering goede kwaliteit

Snelle levering goede kwaliteit

Reactie van het bedrijf

Beste Jos, Bedankt voor het prachtige cijfer! Met vriendelijke groet, Sales Team Engels

Beste Alie, Bedankt! Met vriendelijke groet, Sales Team Engels

snelle service

snel geleverd

Reactie van het bedrijf

Beste Bastie, Bedankt voor deze reactie, fijn om te horen dat alles goed verlopen is! Met vriendelijke groet, Sales Team Engels

Vlotte levering

Een bestelling van magazijnbakjes geplaatst, deze zijn met 2 werkdagen ontvangen. Top!

Reactie van het bedrijf

Beste Air Bake Company, Zo te lezen is alles prima verlopen, fijn! Bedankt voor deze fijne beoordeling. Met vriendelijke groet, Sales Team Engels

Snelle en goede service en producten van goede kwaliteit

Snel en duidelijk contact met Lotte van Berkel en Estelle. Zijn bereid om mee te denken met de klant. Jullie zijn top!

Reactie van het bedrijf

Beste Derk, Wauw! Dankjewel voor deze lovende woorden. We hebben je graag geholpen en hopen je snel weer van dienst te mogen zijn. Groetjes, Estelle en Lotte

Gewoon goed!

Goede en betaalbare producten, snel geleverd. Alles duidelijk te zien in de webshop.

Reactie van het bedrijf

Beste Wim, Wat een fantastische beoordeling, bedankt hiervoor! Altijd fijn om te lezen dat een complete ervaring zo goed is verlopen. Met vriendelijke groet, Sales Team Engels

Goed product en snel geleverd.

Duidelijk antwoord gekregen op mijn vraag via de chat.

Reactie van het bedrijf

Beste Louis, Hartelijk dank voor deze reactie. Ook vragen moeten natuurlijk worden beantwoord, via alle beschikbare kanalen. Fijn te lezen dat dit goed is verlopen. Met vriendelijke groet, Sales Team Engels

uitstekende producten in een perfecte levering

Zoals gewend was alles weer netjes ingepakt en werd ik goed op de hoogte gehouden van de leveringsvoortgang. Volgende bestelling is alweer in de maak.

Reactie van het bedrijf

Beste Erwin, Fantastisch! Heel fijn te lezen dat het wederom weer zo goed is verlopen en we er deze mooie woorden en dit prachtige cijfer aan overhouden. We zien de nieuwe order(s) graag tegemoet natuurlijk! Met vriendelijke groet, Sales Team Engels

Snel besteld en heel snel geleverd

Prima nu enkele keren besteld en wordt zeker meer

Reactie van het bedrijf

Beste Richard, Bedankt voor al deze bestellingen en deze mooie reactie! We kijken nu al uit naar de volgende bestelling :) Met vriendelijke groet, Sales Team Engels

duidelijke website, snelle levering

laadkratten werden snel en compleet geleverd en ik heb ze naar tevredenheid in gebruik

Reactie van het bedrijf

Beste Wout, Wat fijn te lezen dat u onze producten zo graag gebruikt. Bedankt voor deze review! Met vriendelijke groet, Sales Team Engels

Website werkt goed, bestelling goed afgeleverd, een box was beschadigd maar die is snel nageleverd.

Prima !

Reactie van het bedrijf

Beste Frans, Helaas kan niet altijd alles 100% goed gaan, maar dan is het de kunst te zorgen dat het alsnog zo snel mogelijk wel zo is! Bedankt voor de fijne woorden en dit mooie cijfer. Met vriendelijke groet, Sales Team Engels

Leuk

Beste Shelley, Bedankt! Met vriendelijke groet, Sales Team Engels

Goed geregeld netjes op tijd geleverd.

Reactie van het bedrijf

Beste John, Hele fijne woorden en een prachtig cijfer, bedankt! Met vriendelijke groet, Sales Team Engels

professioneel verwerkte order,bedankt Kees

professioneel verwerkte order,bedankt Kees

Reactie van het bedrijf

Beste, Hartelijk dank voor je review. Veel gebruiksgemak gewenst met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Sales Team Engels

Mooie bakken besteld

Reactie van het bedrijf

Beste Harmen, Hartelijk dank voor deze fijne reactie, wij vinden onze producten ook mooi! Bedankt voor het geweldige cijfer. Met vriendelijke groet, Sales Team Engels

Reactie van het bedrijf

Beste Ton, Fantastisch cijfer, bedankt! Met vriendelijke groet, Sales Team Engels

keurig verzorgd

niet teveel van dit soort vragen daar heb ik geen tijd voor.

Reactie van het bedrijf

Beste Nico, Bedankt voor deze reactie, voldoendes doen ons altijd goed! Met vriendelijke groet, Sales Team Engels

Mooie batterijboxen en snelle levering!

De batterijboxen zijn robuust en zien er strak uit. De levering was top en we gaan er nog een aantal bestellen

Reactie van het bedrijf

Beste Remco, Fantastisch om te lezen! Heel veel gebruiksplezier er van en we zien de volgende bestelling graag weer tegemoet. Met vriendelijke groet, Sales Team Engels

Over Engelslogistiek.nl

Engels produceert en levert kunststof en metalen producten voor duurzame verpakkingsoplossingen en afvalinzamelingsmiddelen. Onze producten worden gebruikt voor opslag, transport, afvalinzameling en afvalscheiding. Engels voert een breed assortiment aan bakken, pallets, palletboxen, containers, stellingen etc., maar is er ook in gespecialiseerd om, vanuit dit standaard assortiment, unieke en klant-specifieke producten te ontwikkelen en te produceren. Korte levertijden, kwaliteit en creativiteit staan bij ons hoog in het vaandel. Voor een uitgebreide bedrijfsomschrijving zie onze website