Duur 14 dagen en 2 keer een mail van mijn zijde om te horen te krijgen dat mijn bestelling in behandeling is maar dat de levertijd is opgeschoven. En dat voor een kunststofkist met deksel en een paar extra handgreepjes. Terwijl er duidelijk staat dat er voorraad is. En dan wel alvast een verzoek voor beoordeling terwijl er nog niks geleverd is. Dit tweede verzoek zal ik dan maar invullen, maar de service is niet goed!! Als reactie op uw reactie het volgende; Ik heb u 6 dagen na de bestelling gevraagd wanneer ik de spullen kon verwachten. Uw antwoord daar op was dat het in productie was en dat het aan het eind van de week wel klaar zou zijn. Toen heb ik in het weekeinde na die week weer een mail gestuurd dat ik nog steeds niks gehoord had en de order wou annuleren.. Na 5 dagen krijg ik van u een reactie dat de productie opgeschoven was..... U zegt maar wat !!
Beste heer Faber, Het spijt ons te horen dat uw ervaring met ons zo vervelend is geëindigd. Alle onderdelen voor de betreffende koffer waren inderdaad voorradig. Echter moeten deze wel handmatig worden geassembleerd. Dit helaas liet wegens drukte langer op zich wachten dan gewenst. Zodoende het bericht van een latere leverdatum. Mijn excuses dat u zich genoodzaakt heeft gevoeld de order te annuleren, graag hadden wij een alternatieve oplossing willen zoeken. Helaas hebben wij niet altijd de productie of assemblage in eigen handen waardoor het soms voorkomt dat een opdracht wordt verschoven buiten onze eigen invloed om, wij proberen dan een passende oplossing te vinden maar dit is, zoals u hebt gemerkt, niet altijd mogelijk. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Sales Team Engels
Originele beoordeling
Ondanks kleine, particuliere order, alle tijd en correcte service en meedenken naar mijn zoektocht.
Beste Jurgen, Hoe groot of hoe klein onze klant ook is, willen wij naast goede producten ook gewoon altijd gelijkwaardige service leveren. Alle klanten zijn even belangrijk voor een goede toekomst. Met vriendelijke groet, Sales Team Engels
Products of great quality
Dear Antonio, Thank you very much for this lovely review. Your good experience with both our service and products is what makes our efforts worthwhile. Kind regards, Sales Team Engels
Prettig bedrijf met een goede prijsstelling en een mega assortiment. Zeker aan te cv bevelen.
Beste Menno, Hartelijk dank voor de lovende woorden. Uw ervaring is ons streven, goede producten en een ruime keus voor een passende prijs. Met vriendelijke groet, Sales Team Engels
nadat ik aangaf om de bestelling te annuleren.... was dat geen probleem en is direct mijn geld terug gestort op mijn bankrekening.
Beste Wim, Het liefst leveren wij natuurlijk onze producten uit. Wanneer echter een annulering noodzakelijk is, doen wij dit natuurlijk. Bij een vooruitbetaling zorgen wij natuurlijk dat het geld zo snel mogelijk weer bij de rechtmatige eigenaar terug is. Hopelijk mogen wij alsnog een order van u in de toekomst tegemoet zien. Met vriendelijke groet, Sales Team Engels
Alles goed en snel geleverd.
Beste Frank, Een snelle levering bovenop een uitstekend product is waar wij naar streven. Dank voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, Sales Team Engels
Bestellen en keuzes zat, Bij bestelling ontvang je te veel mails met wijzigingen van orders.
Beste Alfred, Hartelijk dank voor uw reactie. Wij hebben inderdaad veel keus, want de wensen zijn natuurlijk ook divers en wij willen daar zo goed mogelijk bij aansluiten. Mijn excuses voor de overmaat aan communicatie per e-mail. Wij proberen enkel een bevestiging te sturen, helaas zijn wijzigingen soms van toepassing en proberen wij wel de klant zo goed mogelijk te informeren. Met vriendelijke groet, Sales Team Engels
Beste Andre, Bedankt voor deze top review! Met vriendelijke groet, Sales Team Engels
Zeer tevreden over de lever tijd van de bestelde artikelen, echter had het handiger geweest om bericht te krijgen over wanneer de levering zou komen, gezien dit 2 grote pallets waren, dan hadden we er beter rekening mee kunnen houden. Overigens wel 3 maal de orderbevestiging gekregen via de mail, dat leek me wel een beetje overbodig. De snelheid en de producten zelf; prima!
Beste Mike, Bedankt voor deze review. We doen altijd ons best een schatting te geven van onze levering. Bij wijzigingen proberen wij ook dit te communiceren, soms is de wijziging dusdanig klein dat een bevestiging mogelijk als dubbel wordt beschouwd. Mijn excuses dat u onvoldoende informatie heeft ontvangen over de daadwerkelijke levering. Met vriendelijke groet, Sales Team Engels
Great experience
Dear Yvonne, Thank you for this lovely review. We delivered what we expect of ourselves, thank you for letting us know, Kind regards, Sales Team Engels
Positieve ervaring in product beschikbaarheid en advies!
Beste Bas, We doen ons best een zo ruim mogelijk aanbod te hebben waarvan wij natuurlijk ook een passende voorraad hebben. Heel fijn dat dit zo goed op elkaar heeft aangesloten voor u! Met vriendelijke groet, Sales Team Engels
Pima spullen, kleurverschil mogelijk bij bestellen katten
Beste Sander, Hartelijk dank voor deze mooie voldoende. Afhankelijk van het bestelde product is er soms enig kleurverschil mogelijk. Dit voornamelijk bij producten van gerecycled materiaal. Weet dat bij vragen, wij altijd tot uw dienst staan. Met vriendelijke groet, Sales Team Engels
Een aanpassing was geen probleem.
Beste Tommy, Hartelijk dank voor uw fijne review. We doen altijd ons best mee te denken en aanpassingen horen daar soms bij natuurlijk. Met vriendelijke groet, Sales Team Engels
Helaas zat bij de eerste levering de deksels er niet bij. Na een tweede telefoontje zijn ze snel geleverd.
Beste M., Wat jammer te horen dat het niet in 1 keer helemaal goed is gegaan. Fijn om te lezen dat u netjes melding heeft gemaakt en het probleem daarna snel is opgelost. Met vriendelijke groet, Sales Team Engels
Prima, makkelijk bestellen en snel geleverd.
Beste Dennis, Hier doen we het voor, goede producten, snelle levering en tevreden klanten! Met vriendelijke groet, Sales Team Engels
Geen negatieve dingen
Beste Perry, Heel fijn om te horen! Bedankt. Met vriendelijke groet, Sales Team Engels
Via de website de spullen gemakkelijk besteld. Levering was snel ( al kwam het via DPD bij het Pick up punt aan terwijl we gewoon thuis waren ) spullen kwamen netjes verpakt aan. Alles was compleet en is meteen in gebruik genomen.
Hallo Peter, Fijn te horen dat u zo tevreden bent over onze service en prijzen. Helaas is de levering niet helemaal vlekkeloos gelopen maar het aller belangrijkste is natuurlijk dat u goede producten heeft waar u meteen mee aan de slag kunt. Met vriendelijke groet, Sales Team Engels
Via internet besteld en binnen een uur afgehaald.
Hallo Marijn, Fijn he, dat het zo snel kan gaan! Bedankt voor dit prachtige cijfer. Met vriendelijke groet, Sales Team Engels
Laatste bestellingen kwaliteit onvoldoende/niet volledig geleverd. Wel netjes opgelost.
Hallo Boaz, Jammer dat u niet direct tevreden was met uw bestelling. Fijn om wel te lezen dat het inmiddels is opgelost. Met vriendelijke groet, Sales Team Engels
Bij een webshop verwacht je dat ook de status van een bestelling (automatisch) wordt doorgegeven en dat je hier niet zelf 2 telefoontjes en 2 emails aan moet wijden om te weten wanneer je de spullen kan afhalen.
Beste Nathan, Onze excuses voor het ongemak. Normaliter gaan er inderdaad automatisch bevestigingen uit na het invoeren van een order. Hierin worden dan de producten en de levertijd genoemd. Wanneer wij op dat moment een levertijd nog niet zeker weten, wordt deze op een later tijdstip nog gecommuniceerd. Heel jammer dat het in dit geval mis gegaan is. Hartelijk dank voor uw feedback zodat wij hiermee verder aan de slag kunnen. Met vriendelijke groet, Sales Team Engels
Na het online bestellen, bleek een artikel niet op voorraad. Dit is door de verkoop afdeling snel en efficiënt in overleg met mij opgelost, waardoor te gehele bestelling toch snel kon worden afgeleverd.
Beste Jeroen, Dank u wel voor de fijne reactie. Helaas is niet altijd alles op voorraad zoals wij dat graag zouden zien. Natuurlijk doen wij dan wel altijd ons best dit zo goed en zo snel mogelijk op te lossen. Met vriendelijke groet, Sales Team Engels
Wij hebben al vaker bij Engels besteld. Fijne en snelle website. Levering was binnen 3 dagen
Beste Tom, Bedankt voor dit fantastische cijfer. Fijn dat u telkens weer bij ons besteld. Voor onze klanten staan wij telkens weer paraat. Met vriendelijke groet, Sales Team Engels
Persoonlijk, vriendelijk en top kwaliteit. Expeditie is ook geweldig.
Beste V, Wat fijn te horen dat u goede ervaring met ons heeft. Daar doen we het natuurlijk allemaal voor. Goede producten voor blije klanten. Met vriendelijke groet, Sales Team Engels
Goede webwinkel en snelle levering
Beste Robin, Met goede producten en snelheid kan er niet veel mis meer gaan natuurlijk, hartelijk dank voor uw fijne beoordeling. Met vriendelijke groet, Sales Team Engels
Beste Ben, Bedankt voor uw reactie. Een positief gevoel bij Engels is ons doel. Met vriendelijke groet, Sales Team Engels
Park Forum 1139
5657 HK Eindhoven
Engels produceert en levert kunststof en metalen producten voor duurzame verpakkingsoplossingen en afvalinzamelingsmiddelen. Onze producten worden gebruikt voor opslag, transport, afvalinzameling en afvalscheiding. Engels voert een breed assortiment aan bakken, pallets, palletboxen, containers, stellingen etc., maar is er ook in gespecialiseerd om, vanuit dit standaard assortiment, unieke en klant-specifieke producten te ontwikkelen en te produceren. Korte levertijden, kwaliteit en creativiteit staan bij ons hoog in het vaandel. Voor een uitgebreide bedrijfsomschrijving zie onze website